14 Aylık Kızım

Canım ne kadar iyi anlıyorum seni. Keşke bizimkide çıksaydı. İnşiallah bi an önce iyilesir yavrum. Dua edin kuzum
ınşallah bişey çıkmaz cnm şuan nasıl bebek?
Şuan aynı canım hala.Hırıltı var işte. İnşiallah bi kurtulsak
Allahım sifasini versin kuzucuğa , güzel haberlerle donersiniz inşallah.
Çok üzüldüm hepimiz anneyiz burda , cocuklarimizdan elem , keder , hastalık uzak olsun hep....
Çok geçmiş olsun. Sizin için dua edicem.
Allah razı olsun arkadaşım.aminn uzak olsun tüm kuzulardan tüm kötülükler. Tabi ya canım hepimiz anneyiz biliriz anlarız birbirimizi. Allah razı olsun kuzum dualarımız kabul olsun inşiallah

Inşallah iyi haberlerinizi verirsiniz. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin
İnşiallah kuzum. Aminnn canı yürekten

Arkadaşlarım bu sabah bursaya vardık. Acilden giriş yaptık. Röntgen çekildi kan tahlili yapıldı. Başka memleketten geldiğimiz için bi yardımcı olmaya çalışcaklarını çocuk cerrahiyle görüşme yapcaklarını söylediler. Doktoru Ameliyattan çıksın diye bekledik. Neyse canlarım konuştuk. Yarına gün verdi. Tekrar çanakkaleye döndük. Kalacak yer sıkıntısı bebekle de zor olacak

Rabbim nasip ederse yarın sabah 10 da anestezi uzmanı görecek. Yatış yapacaklar saat 4 ten sonra ameliyat olacak kuzum. Kaç gündür yolculuk üzüntü derken Hiç uyku yok ve artık vücudum titriyor.
Allahım beterinden saklasın arkadaşlarım. Ne çaresiz ne dertli insanlar var. Rabbim cemil cümlesininde bizimde yardımcımız olsun inşiallah.

Bakalım minnağım nasıl durcak 10 dan 4ten sonrasına kadar aç ve sussuz Onu merak ediyom bi yandan da. Biraz hareketli bi minnak kendisi

Arkadaşlarım bu zamana kadar destek oldunuz sordunuz dua ettiniz. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Allahım sizinde ne dileğiniz duanız varsa kabul etsin inşiallah.
Kızlar yarın akşam bir olsa. Bir sevinçli haber versem size. Allahım inşiallah...

Canım arkadaşlarım böyle işte bizden durumlar. Dua edin minnik aysima ma olur mu. Allahıma şükür ki Yanında duran dostluklardan da öte. yüzünü bilmediğim sesini duymadığım duasını esirgemeyen her daim soran bir sürü dostum var. İyiki varsınız canlar

Çok şükür Allah razı olsun yardimci olmuslar. En tok tutan besinlerden yeyin emziriyorsaniz yumurta gibi.

Kendisi besleniyorsa da iyice yedirin yasak basladigi saate kadar ramazan usulu :)

Cook gecmis olsun Allah beterinden korusun.

Evladiniz iyilesince bi güzel stres atın :)

Ameliyat da güzel geçer inşallah.

Bende 10 a kadar bi güzel yesin su içsin diyorum ama inşiallah kuzum.
Hiç durmaz bide maşallah inşiallah yardımcı olur bize:)
Amin arkadaşım bi kurtulsa evladım. Ne stres atıcam ama. Sanki bütün bursa sırtımdaydı bugün.
İnşiallah bir an önce iyilesir yavrum

Çoğu gitti azı kaldı normale de tez döner bebekler güçlü zamaninda siz de olumlu düşünün ve rahat olun sizden etkileniyor.

Çoğu gitti azı kaldı normale de tez döner bebekler güçlü zamaninda siz de olumlu düşünün ve rahat olun sizden etkileniyor.
İnşiallah arkadaşım. Bi geçsin allahımin izniyle. O kadar güçlü durmak için uğraşıyorum ki. Allahım tüm anne kuzularına şifalar versin.

Sağlığı iyi olsunda açlık geçer .. aç kaldığı sürede serum takacaklar , o sayede halsiz kalmaz merak etmeyin ...

İnanın çok güzel geçicek , şuan size söylerken küfür gibi gelebilir ama anestezili olacağı için acı falan hissetmeyecek , sadece işlem sonrası boğazında tahriş olabilir , işlem sonrası bir kaç saat daha aç bırakıyorlar , işlem yapılan hastaneye göre de yatış süresi değişiyor , kimisi 24 saatte çıkarıyor kimisi 2 gün yatış veriyor ... dilerim yarın bu saatlerde siz ve bebeğiniz huzurlu bir uyku uyuyor olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…