- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
- Konu Sahibi Nicki Mouse
-
İnşiallah arkadaşım ağzına sağlık. Yok canım estağfurullah olur mu öyle şey. Niye küfür gelsin. Memnun oldum hatta yardımcı olmaya çalıştığın için canım. Evet bide yutkuna güçlüğü oluyormuş. Bununda önüne geçmek için gibi şeyler araştırmıştım. Narkoz almadan önceki kadar mı aç bırakıyorlar acaba diye düşünmüştüm. 2 3 saatse biraz daha iyi en azından.İnanın çok güzel geçicek , şuan size söylerken küfür gibi gelebilir ama anestezili olacağı için acı falan hissetmeyecek , sadece işlem sonrası boğazında tahriş olabilir , işlem sonrası bir kaç saat daha aç bırakıyorlar , işlem yapılan hastaneye göre de yatış süresi değişiyor , kimisi 24 saatte çıkarıyor kimisi 2 gün yatış veriyor ... dilerim yarın bu saatlerde siz ve bebeğiniz huzurlu bir uyku uyuyor olursunuz
Ah inşiallah allah razı olsun canım benim. Güzel bi habere hepimizin ihtiyacı var artık.Allahım nasip etsinHayırlı ve iyi haberlerle inşallah.
Insallah evladiniz ve siz bunu en iyi sekilde atalatacaksiniz.
Ah inşiallah allah razı olsun canım benim. Güzel bi habere hepimizin ihtiyacı var artık.Allahım nasip etsin
Dediğim gibi her hastanenin işleyişi saat açısından farklı olabiliyor ama en az işlem sonrası 2 saat aç kalır , önce su sonra yumuşak gıdalarla başlatıyorlar beslenmeye , dediğiniz gibi yutma güçlüğü olabileceği düşünülerek yoğurt , muhallebi , çorba gibi şeylerle beslenmesini istiyorlar , sıkıntı olmazsa sonra katı gıdalara geçilebiliyorİnşiallah arkadaşım ağzına sağlık. Yok canım estağfurullah olur mu öyle şey. Niye küfür gelsin. Memnun oldum hatta yardımcı olmaya çalıştığın için canım. Evet bide yutkuna güçlüğü oluyormuş. Bununda önüne geçmek için gibi şeyler araştırmıştım. Narkoz almadan önceki kadar mı aç bırakıyorlar acaba diye düşünmüştüm. 2 3 saatse biraz daha iyi en azından.
İnşiallah Rabbim tüm hastalara benim yavruma da şifa versin canım
İnşiallah arkadaşım. Allahım nasip etsin suyla memeylede idare ederiz bir süre. Yeter ki yavrum iyi olsun da napalım bekleriz.Geçip gitsin çabucak saatler de kızım gene yesin mamalarını inşiallahDediğim gibi her hastanenin işleyişi saat açısından farklı olabiliyor ama en az işlem sonrası 2 saat aç kalır , önce su sonra yumuşak gıdalarla başlatıyorlar beslenmeye , dediğiniz gibi yutma güçlüğü olabileceği düşünülerek yoğurt , muhallebi , çorba gibi şeylerle beslenmesini istiyorlar , sıkıntı olmazsa sonra katı gıdalara geçilebiliyor
Bunda siz arkadaşlarımın da payı o kadar büyük ki canım. Allah razı olsun desteğiniz dualarınız hep bizimleyedi. İnşiallah iyi olacak allahın izniyle. Bizde hep beraber sevinelim burdaAmin aynen böyle güçlü olun hep :)
Bunda siz arkadaşlarımın da payı o kadar büyük ki canım. Allah razı olsun desteğiniz dualarınız hep bizimleyedi. İnşiallah iyi olacak allahın izniyle. Bizde hep beraber sevinelim burda
Arkadaşım ağzına yüreğine sağlık. İnşiallah allahım razı olsun.Insallah her şey gönlünüzce olur.
Evet kalplerimiz sizinle dualarimiz da ve az kaldı bu da geçecek.
Evladinizla rahat bi nefes alacaksiniz inşallah :)
İnşiallah arkadsim giydirdik şimdi nasıl ağlıyor yavrum. Geçsin bitsin kurtulsun yavrum. Allahım herkese bizede şifa versinSaat 4 teydi dimi ? Allah yar ve yardımcınız olsun , bol bol dua edin , ya Şafi yi sık sık söyleyin ..
Herşey çok güzel olacak :)
Kızlar canlarım arkadaşlarım
Gönlü yüreği güzel insanlar. Fıstık da çıktı aysima da çıktı. Kurtuldu yavrum.
Rabbim nerde varsa şifa versin inşiallah.Hasta olana şifa derdi olana deva nasip etsin.
Kızlar hepinizde tek tek allah razı olsun. Dua eden arayan soran destek olan herkesin Rabbim ne dileği varsa versin.
Hep yanımdaydınız. Sizin dualarınız desteğiniz hep benimleydi.
İYİ Kİ VARSINIZ CANLARIM.
Biz bu arada 3 saat açmışız filim çekilip karar verilecekmiş arkadaşlar.
Rabbim nerde varsa yardım etsin inşiallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?