- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
rapor alamıyor musun?
Hasta değilim ki, yalandan hasta numarası yapamam ben. İşin içine yalan girmemeli ya..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rapor alamıyor musun?
Neyi bekliyorsun peki?
Mesleğimi çok seviyorumama şirketin şartlarına artık tahammülüm kalmadı malesef.
Bunun şirketin şartlarıyla alakası yokki. Devletin çalışanlara, çalıştığı süreler göz önüne alarak koyduğu kurallar. Şirkette bunu uyguluyor yani yasal.
Ben şirketin genel şartlarından memnun değilim. Oradaki cümle "genel'di".
Şuanki konunuz izin şartları ama. Genelden söz etmemişsiniz.
Kosgeb i arastirdiniz mi ? Hibe ve kredi veriyorİyi bir yerde kendi atölyemi açabilmek için birikim yapıyorum şu an
Kosgeb i arastirdiniz mi ? Hibe ve kredi veriyor
Daha dun aksam esime bu dertten yakindim. Ben ogretmenim ama esim ozel sektorde. Patronlari biraz daha rahat yasasin diye isciler calisiyorlar malesef... Guzel maas aliyor ama komik olani nerede meye harcicaz? Bu sistem daha ne kdr boyle surecek... Ben bi suru yeri gezmek istiyorum ama zavalli kocam sadece yatip dinlencegi bi tatil istiyor. O da kendi işini kurmaya calisiyor. Allah senin de tüm kendi isini kurmak isteyenlerin de yardimcisi olsun![]()
Annem ve babam 15 yıl boyunca kendi işlerini yaptılar bu yüzden "patron" olmanın ne olduğunu biliyorum konuya hakimim. Ayrıca 15 yıl boyunca her yıl 1 ay rahat rahat yazın tatil yapardılar... Bende onların uyguladığı stratejileri uygulamaya çalışcağım, bakalım başarabilecek miyim. Hayırlısı :)
Bazıları böyledir cnm islerini bırakıp bir yere gidemez; )
Bulunduğunuz sektöre göre değişiyor bu tabikide.
Annem ve babam 15 yıl boyunca kendi işlerini yaptılar bu yüzden "patron" olmanın ne olduğunu biliyorum konuya hakimim. Ayrıca 15 yıl boyunca her yıl 1 ay rahat rahat yazın tatil yapardılar... Bende onların uyguladığı stratejileri uygulamaya çalışcağım, bakalım başarabilecek miyim. Hayırlısı :)
"tabikide" yaş 17 galiba.Bulunduğunuz sektöre göre değişiyor bu tabikide.