14 gün nedir ya ?

Bunun şirketin şartlarıyla alakası yokki. Devletin çalışanlara, çalıştığı süreler göz önüne alarak koyduğu kurallar. Şirkette bunu uyguluyor yani yasal.

Ben şirketin genel şartlarından memnun değilim. Oradaki cümle "genel'di".

Günlük izinlerin yıllık izinden düşüleceğini biliyorsanız şaşıracak birşey yok

Kendi işim var 11 günlük tatilde otelde lobiden bile çalıştım

Hayat zorlu

Ücretsiz izin de bir makul gerekçe olunca verilir ben kışın yıllık iznini bitirdim şimdi de canım sıkıldı deyince izin veren şirket işyeri duymadım maalesef

Daha dun aksam esime bu dertten yakindim. Ben ogretmenim ama esim ozel sektorde. Patronlari biraz daha rahat yasasin diye isciler calisiyorlar malesef... Guzel maas aliyor ama komik olani nerede meye harcicaz? Bu sistem daha ne kdr boyle surecek... Ben bi suru yeri gezmek istiyorum ama zavalli kocam sadece yatip dinlencegi bi tatil istiyor. O da kendi işini kurmaya calisiyor. Allah senin de tüm kendi isini kurmak isteyenlerin de yardimcisi olsun :(

Daha dun aksam esime bu dertten yakindim. Ben ogretmenim ama esim ozel sektorde. Patronlari biraz daha rahat yasasin diye isciler calisiyorlar malesef... Guzel maas aliyor ama komik olani nerede meye harcicaz? Bu sistem daha ne kdr boyle surecek... Ben bi suru yeri gezmek istiyorum ama zavalli kocam sadece yatip dinlencegi bi tatil istiyor. O da kendi işini kurmaya calisiyor. Allah senin de tüm kendi isini kurmak isteyenlerin de yardimcisi olsun :KK43:

ayh teşekkür ederim. umarım sizde istediklerinizi gerçekleştirilsiniz :)

Annem ve babam 15 yıl boyunca kendi işlerini yaptılar bu yüzden "patron" olmanın ne olduğunu biliyorum konuya hakimim. Ayrıca 15 yıl boyunca her yıl 1 ay rahat rahat yazın tatil yapardılar... Bende onların uyguladığı stratejileri uygulamaya çalışcağım, bakalım başarabilecek miyim. Hayırlısı :)

Bazıları böyledir cnm islerini bırakıp bir yere gidemez; )

Konunuzla ilgisi yok ama tasarımcıyım deyince gözlerim parladııı:KK54:
Bende moda tasarımı öğrencisiyim inşaalah Allah nasip eder sizin gibi bende tasarımcıyım diyebilirimm:KK200::KK36:

Annem ve babam 15 yıl boyunca kendi işlerini yaptılar bu yüzden "patron" olmanın ne olduğunu biliyorum konuya hakimim. Ayrıca 15 yıl boyunca her yıl 1 ay rahat rahat yazın tatil yapardılar... Bende onların uyguladığı stratejileri uygulamaya çalışcağım, bakalım başarabilecek miyim. Hayırlısı :)

Canim harcayacak paran olduğu için bence bu kadar strese giriyorsun. Eğer kendi markan için para biriktirmiyorsan şu anda aldığını harcamani öneririm hem stres atarsın hem de cebinde paran olmadığı için tatil planlarından vaz geçersin. Şu anda ona erisebilecek maddi imkanların olmasi ama o halde bile erisemiyor olman sende stres yaratıyor. İmkanın olmasa tatile çıkmak aklına bile gelmez

Gayet normal bir izin süresi.
Ayrıca zaten bayramda da izin vericekler anladığım kadarıyla.
İşler yoğun olmayabilir bu size kesin izin vermeliler anlamına gelmez ki.
Sonuçta işveren belli eşitliği ve standardı tutturmak zorunda :işsiz:

Ben kamudayim benim de 16 gün iznim var. 20 diyorlar sözde ama haftasonları da dahil olunca 16 gün. Aynı hisler içindeyim seninle, ben de gezmek için çalışıyorum para biriktiyorum. Bu sene gidecektim yıllık izinleri iptal ettiler. Kalakaldım öyle. :KK12:
Hep derler ya gençken enerji var zaman çok para yok, çalışırken para var enerji var zaman yok, yaslaninca zaman var, para var, enerji yok. Maalesef aynen bunu yaşıyoruz.

Back
X