• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14.Haftada başlayan buantı🫤

Asirac

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Herkese merhaba kızlar 17+6 haftalık hamileyim geneliğin başında çok hafif beni rahatsız etmeyen bulantılarım vardı fakat 14. Haftadan sonra felaket artmaya başladı sabahları afedersiniz çıkarıyorum öyle çok kusma yok ama geçmeyen bulantı var.Böyle gebelikte geç başlayan bulantı oluyormu var mı yaşayan biligilendirirmisiniz lütfen🙏

merhaba benim de sizin gibi baya geç başlamıştı, istifraya dönmese de hayatımı acayip etkiliyordu
Herkese merhaba kızlar 17+6 haftalık hamileyim geneliğin başında çok hafif beni rahatsız etmeyen bulantılarım vardı fakat 14. Haftadan sonra felaket artmaya başladı sabahları afedersiniz çıkarıyorum öyle çok kusma yok ama geçmeyen bulantı var.Böyle gebelikte geç başlayan bulantı oluyormu var mı yaşayan biligilendirirmisiniz lütfen🙏

merhaba benim de sizin gibi baya geç başlamıştı, istifraya dönmese de hayatımı acayip etkiliyordu
Ya inanın böyle olduğunu bilmek iyi geliyor bana diyorum bende mi bir anormallik var ne zmaan geçti sizinki acaba🥹

Malesef oluyor benim 23 haftamda tamamrn olmasada rahatlatcak sekilde yeni gecti

Back
X