Doğuma Hazırlık 14. haftada görülen çıkıntının degisme ihtimali varmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ewet canim kesede sola yakin karnina cevirince sagda ramzi teorisi sendede tutuo inanmiodum bu teoriye ama bu sayfadaki herkeste tutmus
Resmi eşim çekip atıverdi sağolsun. Resimde sağda değil mi canım, karnimin üzerine koyunca solda oluyor oğlum böyle değil mi

Resimde kesenin icinde bebek sola yakin ben oyle gordum yani karninda sagda erkek bebek
Kafam karisti canım ya:) şimdi resmi tam karşıma alıp baktığımda sağda ya bu kese nohut kadar:), karnimin üzerine koyunca solda oluyor o sekide değil mi, eşimle de böyle konuştuk az önce ama

Kafam karisti canım ya:) şimdi resmi tam karşıma alıp baktığımda sağda ya bu kese nohut kadar:), karnimin üzerine koyunca solda oluyor o sekide değil mi, eşimle de böyle konuştuk az önce ama
Canim kesenin nerde oldugu degil önemli olan bebegin nerede kesenin icinde bu önemli bebegin kesenin icinde sol tarafa yakin yani karnina cevirip bskinca sagda anladn mi:)kesenin icinde bebegine bakilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…