- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
Ne güzel oğlun olmuş, inşallah bana da ikinci oğlan nasip olur :)Yumurtlama gunume bi gun kala kaldim ben
Ciddimisin ben bunu deli gibi kiz istedim nasip degilmisNe güzel oğlun olmuş, inşallah bana da ikinci oğlan nasip olur :)
Evet canım 6 haftalık falandi çok küçük. Nasıl resim atılıyor6 yada 7 haftalik usgsini bi koyarmisin merak ettim
Dosya ekle var ya ordan ekleyebilirsin kabul etmezse hata olusursa resim cozunurlugunu dusurup cekmen lazimEvet canım 6 haftalık falandi çok küçük. Nasıl resim atılıyor
Ben de deli gibi ikinci oğlum olsun istiyom ismi bile hazır inşallah olur :)Ciddimisin ben bunu deli gibi kiz istedim nasip degilmis
Neden oglan istiosun ki insan olmayani ister genelde: )Ben de deli gibi ikinci oğlum olsun istiyom ismi bile hazır inşallah olur :)
Iki erkek olsunlar istiyom. Hayalim 2 oğlan bir kız da:)Neden oglan istiosun ki insan olmayani ister genelde: )
Allahim hayirlisiyla nasip etsin:)Iki erkek olsunlar istiyom. Hayalim 2 oğlan bir kız da:)
Benim ogluslarin arasi 27 ay olacak ikiz gibi buyurler hemcins olunca daha iyi olur die alismaya basladim bu fikre ama kizimin olmasini cok istiodum nasip hersey demekki benim icin boyle hayirli:)Allahim hayirlisiyla nasip etsin:)
Dosya ekle var ya ordan ekleyebilirsin kabul etmezse hata olusursa resim cozunurlugunu dusurup cekmen lazim
Hayirlisi olsun:) resimde oğlunuz kesede saga mi yakin solami karindan usg miCanım resim atamıyım bir türlü
Amin inşallahAllahim hayirlisiyla nasip etsin:)
Ewet canim kesede sola yakin karnina cevirince sagda ramzi teorisi sendede tutuo inanmiodum bu teoriye ama bu sayfadaki herkeste tutmusOldu mu canım karından ultrason
Resmi eşim çekip atıverdi sağolsun. Resimde sağda değil mi canım, karnimin üzerine koyunca solda oluyor oğlum böyle değil miEwet canim kesede sola yakin karnina cevirince sagda ramzi teorisi sendede tutuo inanmiodum bu teoriye ama bu sayfadaki herkeste tutmus
Resimde kesenin icinde bebek sola yakin ben oyle gordum yani karninda sagda erkek bebekResmi eşim çekip atıverdi sağolsun. Resimde sağda değil mi canım, karnimin üzerine koyunca solda oluyor oğlum böyle değil mi
Kafam karisti canım ya:) şimdi resmi tam karşıma alıp baktığımda sağda ya bu kese nohut kadar:), karnimin üzerine koyunca solda oluyor o sekide değil mi, eşimle de böyle konuştuk az önce amaResimde kesenin icinde bebek sola yakin ben oyle gordum yani karninda sagda erkek bebek
Canim kesenin nerde oldugu degil önemli olan bebegin nerede kesenin icinde bu önemli bebegin kesenin icinde sol tarafa yakin yani karnina cevirip bskinca sagda anladn mi:)kesenin icinde bebegine bakilioKafam karisti canım ya:) şimdi resmi tam karşıma alıp baktığımda sağda ya bu kese nohut kadar:), karnimin üzerine koyunca solda oluyor o sekide değil mi, eşimle de böyle konuştuk az önce ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?