Doğuma Hazırlık 14. haftada görülen çıkıntının degisme ihtimali varmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
12 de kendi dr kız gibi dedi 13 te baska dr erkek dedi yani henüz kesin bişey yok cıkıntı gördü bende gördüm ama ne bileyim işte ay sonu randevum o zaman kesinleşir insallah
anladim bende ay sonu gidecegim haberleselim banada 14 de %70 erkek dedi cikinti gordu bende gordum bakalim hayirlisi artik

Gözünüz aydın. İki erkek çocuk çok iyi anlaşır merak etmeyin. Anneye de ok düşkün olurlar. Siz bi süre sonra kız çocuk için üçüncüyü yaparsınız. Genelde iki taneden sonra gördüğüm kadarıyla cinsiyet değişiyor. O zaman sizin yanınıza dediğiniz gibi bir arkadaş olur. Hayırlısı olsun.

Aynen oyle cok istedim ilk oglumda cok takmadim ikincide olur gibi dusundum cok dua ettim ama hayirlisi boyle demekki aralari az olacak ikiz oglum var gibi olucak o dusunce ewet guzel ama nie bu kadar istedigimi kendimde bilmiorum belki kizdir diede sacmaliorum doktor kesin erkek demesine ragmen agladim baya bebegimide uzdum kendimede cok kiziyorum herseyden onemlisi saglikli ve hayirli olmasi tabiki

Hayırlısı olsun hakkımızda. Bende bu gebeliğimde neden cinsiyete bu kadar takıldım anlamadım. İlkinde hiç böyle olmamıştı.. kendinize haksızlık yapmayın sizde hormonlar duygu ve düşüncelerimizi çok etkiliyor. Bu dönem de hormonlar coşmuş durumda

Sizin belli mi cinsiyet ilk bebeginiz kiz mi

Sizin belli mi cinsiyet ilk bebeginiz kiz mi
Benim ilk bebek erkek. İkincisini erkek hissediyorum ama kıza benzettiler. 16. Haftada bu Cuma günü bakalım ne diyecekler. Bende eskudo gibi acaba iki aynı cinsiyet birbiri ile dahamı iyi anlaşır diye evham yaptım.. bide içime neden erkek doğuyor Onuda anlamadım :S

Belirtiler aynimi oglunuzla kizsa ne kadar sanslisiniz ikiside nasip olucak iste ne guzel

İyi akşamlar bayanlar bende aynı soruyu soracağım sanırım doktorum 13 hafta erkek bebek dedi ama net olması için beklemek gerekiyor dedi pek yanılmam aslında diye de ekledi sizce yanılma durumu nedir. Bebeğin kemik yapısına göre erkek diyorum dedi ilk bebeğim erkek bunuda erkek hissediyorum ama kız olmasını da çok istiyorum

Ins gonlundeki olur 13 erken bi hafta ama cogu doktorda bilio bana 11 haftada kiz 12den sonra erkek dediler ilk bebegimde erkek bende kiz cok istiodum ama ogluma arkadas olacak o acidan da iyi olacak die dusunmeye basladim hayirlisi hakkimizda

Ins gonlundeki olur 13 erken bi hafta ama cogu doktorda bilio bana 11 haftada kiz 12den sonra erkek dediler ilk bebegimde erkek bende kiz cok istiodum ama ogluma arkadas olacak o acidan da iyi olacak die dusunmeye basladim hayirlisi hakkimizda
Bende diyorum pek yanılmaz ama içimden de inş yanılır diyorum 16 haftama girmeme az kaldı öyle yada böyle bende siz gibi alışacağım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz

Bide bana ilk baslarda kiz diodu dusunsene ona alistim derken sonra kesin erkek insan cok garip oluo erkekse bile en azindan siz benim gibi yanilmicaksiniz

ayni durumdayiz bende 13+6 yken erkege benziyo dedi ay sonu gel dedi halen bekliyorum ama bizde cikinti gordude dedi kemik yapisindan erkege benzitilirmi bilmiyorum bacak arasini gormedimi?

ayni durumdayiz bende 13+6 yken erkege benziyo dedi ay sonu gel dedi halen bekliyorum ama bizde cikinti gordude dedi kemik yapisindan erkege benzitilirmi bilmiyorum bacak arasini gormedimi?
Henüz oluşmamış ama erkek gibi dedi kemik yapısına göre söylüyorum dedi çıkıntı gördümü bilmiyorum söylemedi öyle birşey

O çok daha zor
Bide bana ilk baslarda kiz diodu dusunsene ona alistim derken sonra kesin erkek insan cok garip oluo erkekse bile en azindan siz benim gibi yanilmicaksiniz
bir durum insan alışıyor sonra biranda değişiyor of zormuş en azından bizde değişiklik olursa bile istediğim değişiklik olacak gerçi pek yanılmaz doktorum bakalım bir haftaya kesinleşir

Henüz oluşmamış ama erkek gibi dedi kemik yapısına göre söylüyorum dedi çıkıntı gördümü bilmiyorum söylemedi öyle birşey
ya bunu uzmanlar soyluyor kemik yapisi, kalp atisi bunlar gercegi yansitmayan seyler tek gercek organin gorulmesi bende cikinti gordu ki bende gordum ama haftasi erken diye net soylemedi
insallah seninde kizin olur hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…