• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 haftalık gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cgdmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cgdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
68
10
3
26
Kızlar özür dileyerek yazıyorum ama doktora gittiğimde çok fazla bı aciklama almadım diye sormak istedim hemen hemen 1haftadır ishal gibiyim ne yersem WC ihtiyacı duyuyorum kullandığım hiçbir vitamin yok ultrason baktirdigimda bı sorun olmadığıni söyledi doktor bu sorunum için bişey demedi herşey normal deyip gönderdi bu sorunu yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz

Kızlar özür dileyerek yazıyorum ama doktora gittiğimde çok fazla bı aciklama almadım diye sormak istedim hemen hemen 1haftadır ishal gibiyim ne yersem WC ihtiyacı duyuyorum kullandığım hiçbir vitamin yok ultrason baktirdigimda bı sorun olmadığıni söyledi doktor bu sorunum için bişey demedi herşey normal deyip gönderdi bu sorunu yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz
Hamilelikte ishal kabız olmak normal bir durum ama hiç geçmezse doktorunuzla iletişim halinde olun

Ben hiç vitamin kullanmamanıza şaşırdım aslında
Doktorunuz vitamin takviyesi vermedi mi size?

Ben hiç vitamin kullanmamanıza şaşırdım aslında
Doktorunuz vitamin takviyesi vermedi mi size?
Pazartesi gittim doktora önce folik asit kullanmaya devam et dedi daha sonra kullanma 16.haftada başlayalım vitaminlere dedi doktor değişikliği yapicam zaten ama şuan için bulunduğum yere uzak hastane

Ben aylardır kullanıyorum bebek ve anne için çok önemli bir konu
Doktorumun ilk yaptığı işlem kan ve idrar tahlillerime bakmak oldu
Vakit geçmeden farklı doktora gitmelisiniz bence
Gidene kadarda bol vitamin içeren meyve-sebze tüketin🙏🏻🙏🏻

Ben aylardır kullanıyorum bebek ve anne için çok önemli bir konu
Doktorumun ilk yaptığı işlem kan ve idrar tahlillerime bakmak oldu
Vakit geçmeden farklı doktora gitmelisiniz bence
Gidene kadarda bol vitamin içeren meyve-sebze tüketin🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim ☺️

Back
X