- 2 Nisan 2016
- 78
- 7
- 1
- Konu Sahibi benbilemem
-
Olduktan sonra zaten aldırmayı düşünmüyorum. Diğer yorumlarda da yazdım gebe olmadığımı düşünüyorum sadece kendimi ikna edemiyorum ve idrar testinde çıkmama ihtimalinin olup olmadığını sordum.14 hafta beklediyseniz az daha bekleyin dogurursunuz zaten.
14 haftalik gebeligin anlamini biliyor musunuz? 3.5 aylik hamile olmaniz, bebegin cinsiyetinin belli olmasi hatta hareketlerini hissetmeye baslamaniz laizm. Yasal kurtaj suresi 10 hafta zaten hamileyseniz de aldiramazsiniz. Bunlari biliyorsunuz degil mi?
Olduktan sonra zaten aldırmayı düşünmüyorum. Diğer yorumlarda da yazdım gebe olmadığımı düşünüyorum sadece kendimi ikna edemiyorum ve idrar testinde çıkmama ihtimalinin olup olmadığını sordum.
Teşekkür ederim umarım değilimdir. Adetlerim hep olduğum günlerde oldu hiç günü değişmedi sadece daha akışkandı bu yüzden şüphelendim.hic korkma hamile filan degilsin.
3 kere adet gormussun az ya da cok kanama farketmez.3 ay boyunca haftanin belli gunleri kanama yerlesme kanamasi vs. degildir,bildign adet kanamasidir.
testte cikardi kesin kafan rahat olsun.
Malesef kendisiyle problemlerimiz var bu ve başka bir çok konuda söylediklerimi ciddiye almıyor.Doktora gidememe sebebiniz nedir tam olarak?
Eşinize bugün doktora gideceğim deyip gidemiyor musunuz?
Ben 4. haftadan itibaren 3 test yaptım belli aralıklarla en son perşembe günü yaptım yarında 4. yapacağım ama bahsettiğiniz değer idrar testinde çıkmaz mı bir de ben 3 defa olmam gerektiği günde adet oldum hamile olma ihtimalim yok gibi ama endişeleniyorum.cıkmayabılır suanda cunku bellı bı haftadan sonra beta bır yere kadar dusup sabıtlenıyor benım 12 haftada yapılan 2 lı testte beta hcg 48 cıkmıstı mesela
Ultrason ya da kan testi yaptırmadım sadece 3 defa idrar testi yaptım.2 hafta sonra cinsiyeti belli olur 3.5 ay olmuş taş çatlasın 6-7. haftalarda kesede bebeğin görünmesi lazım.
Evde yapılan kitlerden yaptım 3 defa yanlış uyguladığımı düşünmüyorum sonuç hep negatif ama bir önceki sayfada da bi arkadaş çıkmayabilir yazınca daha çok endişelendim.3.5 aylik gebelik idrar testinde cikmiyorsa bir baskasinin idrariyla falan karistiriyorlardir, gebelik testiyse yanlis yere isiyorsunuzdur.
Cikmama gibi bir ihtimal yok.
Teşekkür ederim umarım değilimdir. Adetlerim hep olduğum günlerde oldu hiç günü değişmedi sadece daha akışkandı bu yüzden şüphelendim.
Teşekkür ederim umarım değilimdir.Testte çıkmasına gerek yok zaten.
Adet olmuşsunuz düzenli şekilde, daha akışkan olması gibi bir belirti olamaz.
Ne doktora gitmenize, ne test yapmanıza gerek var.
Teşekkür ederim umarım değilimdir.emin ol degilsin
3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı ama...
Bilemiyorum dediğim gibi endişeliyim sadece.Sen kuruntu değil takıntı yapmışsın resmen. Bunun ilerisi paranoya ve tedavi dikkat et.
14+4 lük hamilelikte plasenta tam olarak oluşmuş ve göbek bile çıkmaya başlamıştır. Daha neyin idrar testi Allah aşkına?
idrar testin de belli olmaz mıydı olsaydıbi doktora git mutlaka belli olur artık çünkü büyümüştür.yaknda hastane yoksa sağlık ocakları da bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?