14 haftalık gebelik

Hasta olsan doktora götürmicek bi adamla mı evlisin yani, sağlık ocağına git kan testi yaptı bari ne kadar uzak olabilir bağlı bulunduğunuz asm
Evet dediğim gibi problemli her dediğime muhalefet ve her zaman yanlış düşündüğümü söylüyor. Ne kadar hasta olursam olayım onun için önemli değil. Sağlık ocağına giderim ama test sonuçları için ya da varsa gebelik izlemi için ararlarsa kayıtlı olan numara eşimin duyarsa büyük sorun çıkarır ve ben onunla tartışmak istemiyorum.

Yüksek ihtimal hamile değilsin meraklanma ama eğer doktora bile goturmuyorsa evliliğini sorgular bence

Yüksek ihtimal hamile değilsin meraklanma ama eğer doktora bile goturmuyorsa evliliğini sorgular bence
Sorguluyorum ve ayrılık kararını uzun zaman önce aldım. Sadece kendi ayaklarımın üzerinde durmaya başladığım anı bekliyorum yoksa devamı olacak bi evlilik değil. Zaten isteyerek evlenmediğim bi adamla aynı evi aynı yatağı paylaşmak her gün işkence görmek gibi.

Şunları bilmeden neden hamile kalıyorsunuz?
Yani çok basit mevzular da bunları bilmeden yola çıkıyorsan cidden çok zorlanırsın bebek konusunda.

Şunları bilmeden neden hamile kalıyorsunuz?
Yani çok basit mevzular da bunları bilmeden yola çıkıyorsan cidden çok zorlanırsın bebek konusunda.
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum. Hamile kalma çocuk yapma niyetim olmadığı içinde araştırmadım. Konumun başında da belirttiğim gibi şüpheli ilişki olduktan sonra böyle bi endişeye kapıldım ve araştırmaya başladım. Burada aradığım benim neyi bilip neyi bilmediğimin cevabı değil. Sadece idrar testinde böyle bi durumun çıkıp çıkmayacağı.

Regl günün geçtikten 3 ay sonra bile regl olmadın demi???
Ama idrarda çıkmama durumu hiç ama hiç yok 3 aylık gebelikte.

sen şu takıntılı üyesin.. hamile değilsin arkadaşım.. yine yeniden hamile değilsin çünkü hiç hamile olmadın henüz.

Regl günün geçtikten 3 ay sonra bile regl olmadın demi???
Ama idrarda çıkmama durumu hiç ama hiç yok 3 aylık gebelikte.
Hayır 3 defa olmam gerektiği günde adet oldum sadece yoğunluğu farklıydı burda da bi arkadaş değerler bi süre sonra düşüyor o yüzden çıkmayabilir diyince daha çok endişelendim. Bilmiyorum galiba psikolojik bu durum birilerinden hayır değilsin sözünü duymak istiyorum. Çok kötü hissediyorum.

Söylersin sadece seni ararlar. Gebeysen dövücek mi?

Hayır gebeyim diye değil neden habersiz gittin diye sorun çıkartır belki bu yüzden döver. O çocuk istiyor ama ben istemiyorum. Bilmiyorum orada kayıtlı olan numara onun onu nasıl değiştirebilirim ya da aramazlar mı bilmiyorum

Ya seni ararlar ya da evi. Kendi numaranı kaydettir kendi adına. Reşitsin çocuk değilsin ki.

Ya seni ararlar ya da evi. Kendi numaranı kaydettir kendi adına. Reşitsin çocuk değilsin ki.
Bi daha ki adetimi de beklemeye karar verdim yine olursam hamile olmadığıma emin olacam yok olmazsam o zaman gider dediğiniz gibi kendi numaramla değiştirmeye çalışırım.

kaç kişi sana hamile değilsin dedi ben sayamadım, daha nasıl bişey duymak istiyosunki

Bi üye vardı ismini hatırlayamadım şuan hamile olmadığına inanmıyordu o olduğundan şüphelendim. Çünkü böyle bir konu gerçek olamaz. Gerceksede cidden şoktayim.. 20 yaşında bir genç kız nasıl bilmez bunları. Çok tuhaf gerçekten.

Ben 14 haftada çıkmaz diye biliyorum çünkü btcg hamilelik hormonları ilk haftalarda yüksek oluyor sonra düşüşe geçiyor ama ilk haftalarda da yaptiysaniz onu bilemem

Paylaşma o zaman aynı yatağı 3 ay adet olmuşsun hamile miyim diyorsun
Kendini kaybetmiş gibisin kendini o evden ayrilincada toparlarsin
Seni ilişkiye zorlayamaz

Hamile olsan bilirsin gebelik testleri yuzde 99 dogru cikiyor genelde. Duzenli adet olupta gebe de olamazsin 14 haftada zaten karninda sislik ve degisiklik hissetmeye basliyorsun. Kuruntu yapma ve adam akilli korunmaya bak istemiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…