- 2 Nisan 2016
- 78
- 7
- 1
- Konu Sahibi benbilemem
-
Evet dediğim gibi problemli her dediğime muhalefet ve her zaman yanlış düşündüğümü söylüyor. Ne kadar hasta olursam olayım onun için önemli değil. Sağlık ocağına giderim ama test sonuçları için ya da varsa gebelik izlemi için ararlarsa kayıtlı olan numara eşimin duyarsa büyük sorun çıkarır ve ben onunla tartışmak istemiyorum.Hasta olsan doktora götürmicek bi adamla mı evlisin yani, sağlık ocağına git kan testi yaptı bari ne kadar uzak olabilir bağlı bulunduğunuz asm
Yüksek ihtimal hamile değilsin meraklanma ama eğer doktora bile goturmuyorsa evliliğini sorgular benceKan testi yaptırırsam sonuçlar için ya da varsa gebelik için ararlar mı? Kayıtlı telefon numarası eşime ait eğer ararlarsa büyük sorun çıkartır habersiz gittiğim için.
Adetlerimi 3 defa olmam gerektiği günde oldum. Ama endişeliyim burda da bazı arkadaşlar çıkmayabilir yazınca daha çok endişelendim.
Sorguluyorum ve ayrılık kararını uzun zaman önce aldım. Sadece kendi ayaklarımın üzerinde durmaya başladığım anı bekliyorum yoksa devamı olacak bi evlilik değil. Zaten isteyerek evlenmediğim bi adamla aynı evi aynı yatağı paylaşmak her gün işkence görmek gibi.Yüksek ihtimal hamile değilsin meraklanma ama eğer doktora bile goturmuyorsa evliliğini sorgular bence
Şunları bilmeden neden hamile kalıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar bu sorumla ilgili daha öncede konu açmıştım ama sormak istediğim bir başka soru var. 14 hafta 4 günlük gebelik idrar testinde kesin olarak çıkar mı? Yoksa çıkmama ihtimali olabilir mi?
Edit: Arkadaşlar bu sabah 4. testi yaptım ve negatif çıktı. Testte bu testin amacı 5-50 ml arasında değişen erken beta hCG gelişimini tespit etmektir yazıyor. Peki benim değerlerim bundan yüksek ise testte çıkmaz mı bu sefer buna takıldım. Burda bi arkadaşta yazmıştı çıkmayabilir diye. Siz ne düşünüyorsunuz ya da bi bilginiz var mı?
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum. Hamile kalma çocuk yapma niyetim olmadığı içinde araştırmadım. Konumun başında da belirttiğim gibi şüpheli ilişki olduktan sonra böyle bi endişeye kapıldım ve araştırmaya başladım. Burada aradığım benim neyi bilip neyi bilmediğimin cevabı değil. Sadece idrar testinde böyle bi durumun çıkıp çıkmayacağı.Şunları bilmeden neden hamile kalıyorsunuz?
Yani çok basit mevzular da bunları bilmeden yola çıkıyorsan cidden çok zorlanırsın bebek konusunda.
Regl günün geçtikten 3 ay sonra bile regl olmadın demi???Hamile olup olmadığımı bilmiyorum. Hamile kalma çocuk yapma niyetim olmadığı içinde araştırmadım. Konumun başında da belirttiğim gibi şüpheli ilişki olduktan sonra böyle bi endişeye kapıldım ve araştırmaya başladım. Burada aradığım benim neyi bilip neyi bilmediğimin cevabı değil. Sadece idrar testinde böyle bi durumun çıkıp çıkmayacağı.
Hayır 3 defa olmam gerektiği günde adet oldum sadece yoğunluğu farklıydı burda da bi arkadaş değerler bi süre sonra düşüyor o yüzden çıkmayabilir diyince daha çok endişelendim. Bilmiyorum galiba psikolojik bu durum birilerinden hayır değilsin sözünü duymak istiyorum. Çok kötü hissediyorum.Regl günün geçtikten 3 ay sonra bile regl olmadın demi???
Ama idrarda çıkmama durumu hiç ama hiç yok 3 aylık gebelikte.
Evet dediğim gibi problemli her dediğime muhalefet ve her zaman yanlış düşündüğümü söylüyor. Ne kadar hasta olursam olayım onun için önemli değil. Sağlık ocağına giderim ama test sonuçları için ya da varsa gebelik izlemi için ararlarsa kayıtlı olan numara eşimin duyarsa büyük sorun çıkarır ve ben onunla tartışmak istemiyorum.
Umarım.sen şu takıntılı üyesin.. hamile değilsin arkadaşım.. yine yeniden hamile değilsin çünkü hiç hamile olmadın henüz.
Hayır gebeyim diye değil neden habersiz gittin diye sorun çıkartır belki bu yüzden döver. O çocuk istiyor ama ben istemiyorum. Bilmiyorum orada kayıtlı olan numara onun onu nasıl değiştirebilirim ya da aramazlar mı bilmiyorumSöylersin sadece seni ararlar. Gebeysen dövücek mi?
Evet dediğim gibi problemli her dediğime muhalefet ve her zaman yanlış düşündüğümü söylüyor. Ne kadar hasta olursam olayım onun için önemli değil. Sağlık ocağına giderim ama test sonuçları için ya da varsa gebelik izlemi için ararlarsa kayıtlı olan numara eşimin duyarsa büyük sorun çıkarır ve ben onunla tartışmak istemiyorum.
Hayır gebeyim diye değil neden habersiz gittin diye sorun çıkartır belki bu yüzden döver. O çocuk istiyor ama ben istemiyorum. Bilmiyorum orada kayıtlı olan numara onun onu nasıl değiştirebilirim ya da aramazlar mı bilmiyorum
Gebeysem diye değil ama habersiz gittiğim için sorun çıkarıp dövebilir. Orada kayıtlı olan numara eşime ait onu değiştirebilir miyim bilmiyorumSöylersin sadece seni ararlar. Gebeysen dövücek mi?
Bi daha ki adetimi de beklemeye karar verdim yine olursam hamile olmadığıma emin olacam yok olmazsam o zaman gider dediğiniz gibi kendi numaramla değiştirmeye çalışırım.Ya seni ararlar ya da evi. Kendi numaranı kaydettir kendi adına. Reşitsin çocuk değilsin ki.
kaç kişi sana hamile değilsin dedi ben sayamadım, daha nasıl bişey duymak istiyosunkiHayır 3 defa olmam gerektiği günde adet oldum sadece yoğunluğu farklıydı burda da bi arkadaş değerler bi süre sonra düşüyor o yüzden çıkmayabilir diyince daha çok endişelendim. Bilmiyorum galiba psikolojik bu durum birilerinden hayır değilsin sözünü duymak istiyorum. Çok kötü hissediyorum.
Paylaşma o zaman aynı yatağı 3 ay adet olmuşsun hamile miyim diyorsunSorguluyorum ve ayrılık kararını uzun zaman önce aldım. Sadece kendi ayaklarımın üzerinde durmaya başladığım anı bekliyorum yoksa devamı olacak bi evlilik değil. Zaten isteyerek evlenmediğim bi adamla aynı evi aynı yatağı paylaşmak her gün işkence görmek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?