14 haftalık gebelik

Cocuk istemiyorsunuz, 14 haftalik hamile oldugunuzu saniyorsunuz, e zaten hamileyseniz artik aldiramazsiniz da mecbur doguracaksiniz. 3 aydir regl olup hamile olma ihtimaliniz, esinizin hamile olma ihtimaliyle ayni.
Zaten hamile olsaniz da artik yapabileceginiz bisey yok, hastaneye de gitmem diyorsunuz bu durumda bikac ay daha bekleyip doguracaksiniz.

Eşim istiyor ama ben istemiyorum. Evliliğimizi de devam ettirmek istemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Teşekkür ederim sadece yoğun bi endişe içerisindeyim o yüzden bu kadar şüpheli yaklaşıyorum.

hiç kendini yıpratma git kan ver.
Ben de kan tahlili yaptırıp emin olmak istiyorum ama daha önceki mesajlarımda da belirttim hastaneye gidebilmem için eşimi ikna etmem gerek o da bu konuda çok katı ve beni anlamıyor. Bugün 4. testte negatif çıktı artık zamana bırakacam.

Daha önceki mesajlarım da açıkladım eşimle olan sorunlarımız var o yüzden
E eşinle sorununuz olunca hamile oldugunuzu öğrenmek istemıyor musunuz
Ben anlamadım bebek ayrı birsey
Hamile isen ne olucak
Değilsen ne olucakk
Yani eşinle sırunun var diye doğurana kadar dr a gtmek istemıcek mısın

14 haftalık hamilelikte neredeyse göbek çıkacak siz testte çıkar mı diye soruyorsunuz.
Çıkmaması imkansız.

baştan sandımki 14 haftadır adet olmuyo kendini hamile sanıyo. ama yorumlar daha şok adeti düzenli geliyo ama hala 14 haftalık hamileyim diyo. 20 yaşında olduğuna eminmisin o testler kesin bozuktur sen hamilesin. doktora git hem cinsiyeti öğrenirsin. bu dönemde yapılması gereken testler var onları ihmal etme. senin kafa nerde yaşıyo

sağlık ocağında yapılıyor git kendimi halsiz hissediyorum de kan testinin yanında beta-hcg bakarlar sen de öğrenirsin. Eşine de halsizlikten gittim de madem.

Eşini napıcaksın tek basına git

3 aylık gebelik farkedilir ya bu kadar zaman kan tahlili yaptirsaydin keske eğer hamile degil sen adet olma nda bi sorun var demektir olmadı gene kadın doğuma gitmen gerekli hertürlü gidicen yani

Tabi ki öğrenmek istiyorum ama eşim olmasını istediği için bu zamana kadar doktora gitmeme izin vermedi aldırmak isteyeceğimden korkuyor. Varsa alırma gibi bi niyetim yoktu zaten artık zamanda geçti. Burdaki konumda sorunum sadece idrar testinde çıkmama ihtimali var mı diye.

14 haftalık hamilelikte neredeyse göbek çıkacak siz testte çıkar mı diye soruyorsunuz.
Çıkmaması imkansız.
Ben de öyle düşünüyorum ama kendimi ikna edemiyorum teşekkür ederim.
en garanti test kan testi bu kadar uzun bir süreden bahsediyorsunuz hiç kan verdiniz mi merak ettim
Hayır hiç kan testi yaptırmadım. 4 kez idrar testi yaptım ve negatifti.
14 haftalık hamileyim demedim lütfen okuduklarınıza kendi yorumunuzu katmadan anlamaya çalışın. İdrar testinde çıkmama ihtimali var mı diye sordum.

sağlık ocağında yapılıyor git kendimi halsiz hissediyorum de kan testinin yanında beta-hcg bakarlar sen de öğrenirsin. Eşine de halsizlikten gittim de madem.
Kan testi yaptırırsam sonuçlar için ya da varsa gebelik için ararlar mı? Kayıtlı telefon numarası eşime ait eğer ararlarsa büyük sorun çıkartır habersiz gittiğim için.
3 aylık gebelik farkedilir ya bu kadar zaman kan tahlili yaptirsaydin keske eğer hamile degil sen adet olma nda bi sorun var demektir olmadı gene kadın doğuma gitmen gerekli hertürlü gidicen yani
Adetlerimi 3 defa olmam gerektiği günde oldum. Ama endişeliyim burda da bazı arkadaşlar çıkmayabilir yazınca daha çok endişelendim.

İnsanlar sana doktora gitmedin mi diye soruyor sen 3 tane idrar testi yaptım diyosun, doktor?

Adetim her zamanki gibi değildi demişsin çocuk yoksa bile belki başka birşey var git bi doktora yahu hangi devirde yaşıyoruz

Cidden pes yani 3 ay kafada kurdun durdun ama ne doktora gittin ne kan testi yaptırdın

İnsanlar sana doktora gitmedin mi diye soruyor sen 3 tane idrar testi yaptım diyosun, doktor?

Adetim her zamanki gibi değildi demişsin çocuk yoksa bile belki başka birşey var git bi doktora yahu hangi devirde yaşıyoruz
Defalarca doktora gitmediğimi ve gitmeme nedenimi yazdım. Adetlerimde ki tek sorun (benim açımdan) yoğunluk farkı. Doktora gidebilmek için eşimi ikna etmem gerekiyor o da bu konuda çok katı. Benim imkanım dahilindi bi durum değil yani.

Hasta olsan doktora götürmicek bi adamla mı evlisin yani, sağlık ocağına git kan testi yaptı bari ne kadar uzak olabilir bağlı bulunduğunuz asm

Cidden pes yani 3 ay kafada kurdun durdun ama ne doktora gittin ne kan testi yaptırdın
Ben derdimi anlatamıyorum galiba umarım hayatınızın hiç bir evresinde eşim gibi sorunlu bi insanla karşılaşıp ne tür bi zorluk içinde olduğumu anlamak zorunda kalmazsınız. Kafanda kurmamın sebebi böylesi bi evlilikte çocuk doğurmak istememem. Hak vereceksiniz ki sorunlu evlilikte büyüyen çocuk ne devlete ne millete hayırlı olur neden böyle bi kötülük yapayım. Bu yüzden endişeleniyorum hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…