14 haftalık gebelik

Bilemiyorum dediğim gibi endişeliyim sadece.

Emin ol hamile olsan anlardın. Ben 14.haftaya gelene kadar ömrüm boyunca yaşamadığım gaz sancısı ve mide bulantısını yaşadım. Adet olmayı bırak kanama yaşadım diye 1 hafta yattım.

Dalga mi geciyorsunuz?
14 haftalik gebelik idrar testini birak, disaridan bakan goze bile belli olur.
Bir ikincisi, kac kere yapmissiniz idrar testi ve negatifmis iste.
Siz kendi kendinize haftasina, gunune kadar gebelik teshisi koymussunuz. Sadece ilk sayfayi okudum, sonraki sayfalarda bir sey kacirdim mi bilmiyorum, ama okudugum kadariyla sizdeki saplanti olmus. Hamilelik filan yok sanirim.

Merhaba arkadaşlar bu sorumla ilgili daha öncede konu açmıştım ama sormak istediğim bir başka soru var. 14 hafta 4 günlük gebelik idrar testinde kesin olarak çıkar mı? Yoksa çıkmama ihtimali olabilir mi?
Edit: Arkadaşlar bu sabah 4. testi yaptım ve negatif çıktı. Testte bu testin amacı 5-50 ml arasında değişen erken beta hCG gelişimini tespit etmektir yazıyor. Peki benim değerlerim bundan yüksek ise testte çıkmaz mı bu sefer buna takıldım. Burda bi arkadaşta yazmıştı çıkmayabilir diye. Siz ne düşünüyorsunuz ya da bi bilginiz var mı?

Ne zaman kurtulacağız biz bu cahiliyeden, gerçekten artık yeter.... 20 yaşındasınız, evlisiniz , 3 aydır adet görüyorsunuz, 14 haftalık gebe olduğunuzu düşünüyorsunuz, 4 tane testin negatif çıkmasına rağmen, hastaneye tek başınıza gitmeye korkuyorsunuz, ve hala daha

Bu mesajı yazıyorsun..... Hanımefendi hamile olmanız imkansız

Ne cahilliğinden bahsediyorsunuz lütfen üslubunuza dikkat edin. Önceki mesajlarımda da bahsettim psikolojik olduğunu yazdım. Hastaneye gidememe sebebimi de aklı başında olan herkesin anlayabileceği biçimde açıkladım. Anlayamıyorsanız ya da anlamak istemiyorsanız sizin sorununuz. İyi forumlar.

20 yaşında 4 kez gebelik testi yapıp negatif çıktığı halde halen daha 14 haftalık gebe olabileceğini düşünen sizsiniz. Buna cahillik denmezde ne denir? Yok bunu takıntı haline getirmiş bir psikolojik rahatsızlığınız varsa da içiniz rahat olsun, hamile olmanız imkansız.

Bu test hcg artışını gec olmadan daha 5-50 arasinda iken yakaliyor demek. Bu aralikta yakalarken daha buyuklerini nasil kacirsin??hamile degilsin,net.

Ultrasonda trip bile atıyor 12 13 haftalik bebekler testte nasıl çıkmasın. Rahatlamak istiyorsanız doktora gidin ama imkansız bu kadar büyük bir bebeğin testte görünmemesi, karın bile büyümeye başlıyor artık.

Daha açık yazayım peki sorunlu ve devam ettirmek istemediğim bi evliliğim var. Bu şartlarda doğacak bi çocuğun günahına girmek istemiyorum. Eşim malesef sorunlu ve benim çocuk istemememe kızıyor ve ben bu hamilelik şüphesini dile getirdiğimde de tartışıyoruz. Bunlar sadece sözlü tartışmalar değil. Hastaneye gidemiyorum çünkü kayıtlı olan telefon numarası eşime ait. Tahlil sonuçları ya da varsa gebelik izlemi için aranırsa eşimin haberi olacak hastaneye gittiğimden yaşanacak sorunların boyutunu düşünemiyorum. Bu yüzden gitmiyorum. Evet psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Bu test hcg artışını gec olmadan daha 5-50 arasinda iken yakaliyor demek. Bu aralikta yakalarken daha buyuklerini nasil kacirsin??hamile degilsin,net.
Teşekkür ederim ben 50 üstünde tespit etmeyebilir diye algıladım ama herhalde sıkıntıdan yanlış yorumladım.

Teşekkür ederim normalde de göbeğim olduğu için fiziksel bi değişimi bu aşamada farketmeyebilirim merak ettiğim tek şey idrar testinin 14 haftalık (varsa eğer) gebeliği tespit etmeme olasılığı var mı yok mu.

En ucuz ve de en dandik gebelik testi bile 14 haftalık gebeliği %100 tespit eder. Aksi mümkün değildir. Üstelik 4 kez tekrarlamışsınız

Tabii ki yok. 14 haftadır adet görmüyor musunuz? Eger görmüyorsanız doktora gidin ciddi bir sorun olabilir. Görüyorsanız ve test de negatif çıkıyorsa dert edecek bir problem yok. Sakinleşin ve korunma yöntemlerini araştırın biraz.

3 defa olmam gerektiği günde adet oldum. Korunuyordu eşim ama o gün korunmadı ve o yaşı gereği artık çocuk istiyor. Ben istemediğim için çok endişeliyim ve korkuyorum.

3 defa olmam gerektiği günde adet oldum. Korunuyordu eşim ama o gün korunmadı ve o yaşı gereği artık çocuk istiyor. Ben istemediğim için çok endişeliyim ve korkuyorum.
Dalga geçiyor olmalısınız?

resmen sanal gebelik yaşıyosun sen.
şaştım valla.
günü gününe hesaplamışssın bi de.
daha önce de açtın konu.
çok ciddi takıntı yapmışssın kendine.
yazık değil mi kaç aydır perişan oldun.
düzenli adet görüyosun.
testler negatif.
başka hiiç bi belirti yok.
sen neden hala ve hala hamilelikten şüphelenirsin ki.
yapma arkadaşım az mantıklı ol.
hiç kadın doğuma gitmedin mi.
en son çare bir ultrasona gir de rahatla.
yazık valla

Buradaki çoğu kadın bebek istediği için ya da eşleri bi çok konuda kendilerine özgürlük sağladıkları için beni anlamayabilirler hak veriyorum. Hastaneye eşimi ikna etmeden gitmem size çok uç gelebilir ama yarın öbür gün 3. sayfa haberi olmama neden olabilir. Bunu göze alamıyorum. Bu korkularda psikolojik olarak beni etkiledi ve tedirgin oluyorum. Burada sorma sebebim başka görüşleri de alıp rahatlamak. Teşekkür ederim.

dr. a gitmen yasak mı.
eşin bebek istiyor sen istemiyormusun anlamadım.
ee hep böyle korkuyla mı geçecek hayatın.
yaşın çok küçük.
ama 14 hafta dile kolay.
olma ihtimalin bi milyonda sıfır.
bir şekilde belirti yaşayacaktın illa ki.
hiçbirinin olmaması özellikle de testin negatifli mümkün değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…