14 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim bebegin hareketlerini onceden gidiklanma tarzinda hissederdim hic bir his yok

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
38
Ben bebeklerimin hareketlerini 12 haftada hissetmeye basladim ama gidiklama tarzinda uc gun öncesinde randevum.vardi gittim usgde hersey normal gorunuyor hareketleri falan ama su uc gundur o gidiklama tarzinda his kayboldu çikolata yesemde sola yatsam da yok endiseliyim sizce bu normal mi

Ben bebeklerimin hareketlerini 12 haftada hissetmeye basladim ama gidiklama tarzinda uc gun öncesinde randevum.vardi gittim usgde hersey normal gorunuyor hareketleri falan ama su uc gundur o gidiklama tarzinda his kayboldu çikolata yesemde sola yatsam da yok endiseliyim sizce bu normal mi
14 hafta çok erken ilk gebelikte 20. haftadan sonra olur genelde.Bebek sandığınız gaz ya da farklı birşeydir. 2. gebelikte de 16. haftadan sonra olur.

14 hafta çok erken ilk gebelikte 20. haftadan sonra olur genelde.Bebek sandığınız gaz ya da farklı birşeydir. 2. gebelikte de 16. haftadan sonra olur.
Kac gundur kendi kendimi yiyordum bir sorun var diye biraz evhamliyim ilk gebeligim.oldugu icin birde tedavi ile oldugu icin bir sey olacak korkusu sag salim dunyaya getirsem rabbimden baska bir sey istemem

Kac gundur kendi kendimi yiyordum bir sorun var diye biraz evhamliyim ilk gebeligim.oldugu icin birde tedavi ile oldugu icin bir sey olacak korkusu sag salim dunyaya getirsem rabbimden baska bir sey istemem
İlk bebeklerde daha çok endişeli oluyor insan.Bir de tedavi görmüşsünüz normal yaşadığınız ama bebek hissediyor.
Bebeğinize stres yansıtmamaya dikkat edin doğunca huysuz ve uykusuz bir bebek olmasın annesi.

Ben 7bucuk aylıkken dogum yaptım.. Son ana kadar hiçbi şekilde hissetmedim hareketını☺️ ben kılolu Bi gebeydım İlk faktor bu.. 2.de oglumun mizacıydı, sessiz sakin Bi bebek ti ki karnındayken bile anlamıstm bunu.. Cunku her doktora gittgmde soruyorum hersey normal hareket de edıo dıolardı🤷‍♀️

Çok erken haftanız hissetmek için hatta imkansız. İçinizde kötü bir his varsa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyebilirsiniz el ultrasonları var orada. Yada doktora gidin kendinizi strese sokmak daha kötü.

Back
X