• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat mı facia mıı

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.365
54.199
1.123
Üç aile hep birlikte yemeğe gidecektik.,
Dün gün içerisinde birlikte gideceğimiz ailenin hanımı olan arkadaşıma mesaj attım.
Akşama ne giycen?diye.
Akşama ne varki dedi
Ve aa ben sana yanlışlıkla mesaj yazdım deyip toparladım.
Meğer bu yemeği eşi ona sürpriz yapacakmış. Kadının haberi yokmuş.
Eşim öğlen msj attı bana.
Ben ne lazımmış onun ne giyecegi!

Kocası demiş ki ''mavi patikli sürprizi bozdu, ben karıma sürpriz yapacaktım ''diye eşime Trip atmış.

Bende ben nerden bileyim adamın karısına sürpriz yapacağını söyleseydiniz dedim.
Ben hiçbir yere gitmiyorum dedim.
Git sen o adamın triplerini dinle ne de olsa ben bozuyorum ya dedim.

Akşam eve geldiğinde eşim Haydi hazırlan dedi. Ben hiçbir yere gitmiyorum deyince Çocukların Kıyafetlerini ver onlarla gideceğim o zaman dedi.
Daha da delirdim elalem eşine sürpriz yapıyor bana laf söyleniyor ve sen bunun üstüne elalemin karılarıyla sevgililer günü yemeğine gidirsun Aferin dedim.

Aradı onları biz gelemiyoruz vs dedi.

Dün akşamdan beri çok ama çok sinirliyim.
Nasıl bir tutumla yol alayım bana fikir verir misiniz hanımlar?
Ceza olmalı ona bu ona ama nasıl?

Arkadaşlarla çıkılan 14 Şubat yemeği nasıl bir romantik sürpriz olabilir ki yani bence arkadaşınız olan abartmış yani. Ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm baş başa olan bir şey değil sonuçta. Ama olayda nedensiz büyümüş fazla uzatmayın bence. Ben sürpriz olacağını düşünmemiştim diyin kapatın konuyu eşiniz de uzatmaz bence.

Ne gerek vardı ki sormaya nasıl bir mekana gidiyorsanız ona göre giyinirdiniz. Adamın da sürprizi bozulmuş tabii. Ayrıca yanlış mesaj attığınızı anlamamış mı eşine sormuş. Olan olmuş belki adam eşinize öylesine dedi sürprizi bozmuş diye abartacak bir şey yok ama o adam da haklı yani. Eşiniz hazırlan dediği halde gitmiyorum demek gereksiz olmuş eşiniz kapatmış olayı siz sürdürmüşsünüz.

Siz haklısınız da, keşke bu kadar büyütmeden gitseydiniz; adama yemekte cevabını verirdiniz.

Süprize gel, 2 çift ile daha seni yemeğee götürüyorum karıcığım. Hayır evden ne diye çıkaracaktı, sonuçta hazırlanması gerekmez miydi? Adamlar da tripcan oldu artık.

Hakkaten yalnız, ne 14 şubatmış yaw...

adam bu programı yaparken baştan uyaracaktı sürpriz diye.. suçlu o, tribi gereksiz ve haksız, eşin seni savunmalıydı.. Hatta boşver aşkım gel biz başbaşa kutlayalım, o da yapsın rahat rahat sürprizini demeliydi..... Böyle bi erkek var mıdır ki yaaaa ben bile ikna olamadım yazdıklarıma şimdi:oops:
Boşverrrrr.... gerçekten sende bi hata yok ama bu kısım net.... % 10000000 sürpriz yapma özürlü o adamda hata ama ceremesini sana çektirmişler el birliğiyle

kendinizinkiyle birlikte 2 çiftin daha sevgililer gününü mahvetmişsiniz, eşinize de size de tebrikler :KK9:
böyle incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için facia çıkartarak hem kendinize hem çevrenize hayatı ne kadar zorlaştırdığınızı düşündünüz mü hiç :KK64:

3 günlük dünya yahu, değer mi böyle şeyler için kalp kırmaya, çok mu zor detaylara takılmadan anın tadını çıkarmak? ölüm var be ya, kaç gün yaşayacağımız belli değil, az mutlu olmaya bakın...

Üç aile hep birlikte yemeğe gidecektik.,
Dün gün içerisinde birlikte gideceğimiz ailenin hanımı olan arkadaşıma mesaj attım.
Akşama ne giycen?diye.
Akşama ne varki dedi
Ve aa ben sana yanlışlıkla mesaj yazdım deyip toparladım.
Meğer bu yemeği eşi ona sürpriz yapacakmış. Kadının haberi yokmuş.
Eşim öğlen msj attı bana.
Ben ne lazımmış onun ne giyecegi!

Kocası demiş ki ''mavi patikli sürprizi bozdu, ben karıma sürpriz yapacaktım ''diye eşime Trip atmış.

Bende ben nerden bileyim adamın karısına sürpriz yapacağını söyleseydiniz dedim.
Ben hiçbir yere gitmiyorum dedim.
Git sen o adamın triplerini dinle ne de olsa ben bozuyorum ya dedim.

Akşam eve geldiğinde eşim Haydi hazırlan dedi. Ben hiçbir yere gitmiyorum deyince Çocukların Kıyafetlerini ver onlarla gideceğim o zaman dedi.
Daha da delirdim elalem eşine sürpriz yapıyor bana laf söyleniyor ve sen bunun üstüne elalemin karılarıyla sevgililer günü yemeğine gidirsun Aferin dedim.

Aradı onları biz gelemiyoruz vs dedi.

Dün akşamdan beri çok ama çok sinirliyim.
Nasıl bir tutumla yol alayım bana fikir verir misiniz hanımlar?
Ceza olmalı ona bu ona ama nasıl?
Abartmışsınız bence. Niye gitmediniz ki? Böyle böyle kavgalar büyüyor işte.

Back
X