• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat mı facia mıı

:KK53:ne cezası ,ortada ceza verilcek ne var ki,adam seni götürmiycem dememiş sen gitmemişsin;ayrıca ne giycen diye niye soruyon ki cidden

Bence tam bir surpriz:super:Zaten 14 subat malum,en ufak kıpırtıyı surprıze yoracakti zaten esas kız...Belli etmese de başbaşa yemek hayaliyle gıdecekti mekana vee ta ta taaa:KK57:...Karıcım arkadaşlara da yemek sözüm vardı aradan çıkarayım dedim eheheh:KK11:

Sinirlenmeleri çok normal değil mi? Tamam keşke sana da sürpriz olacağı söylenseymiş ama plan bozulduğu için yapılan davranış normal.

Anormal olan sinirli insana sinirli gitmeniz. Biraz mahçup olup özür dileseydiniz incileriniz mi dökülürdü? Bilmeden istemeden de olsa olay sizin tarafınızdan bozulmuş, sizin toparlamanız gerekirdi.

Ayrıca ''elalemin karıları'' ne demektir ya!? Öyle bir söylemişsiniz ki sanki kocanız bekar kadınlarla gidiyor. Bu tutum bana göre hiç hoş değil.

Afedersin ama kurbanda danaya girer gibi üç aile yemeğe gitmek nedir asıl saçmalık bu
Siz bildiğiniz gibi onun eşine biliyor zannedip pişti filan olmayalım diye sormak istemişsiniz bence sıkıntı değil karşı taraf biraz anlayışsızmış
Böyle toplu organizasyonlara katılmayın

Birde o yemeğe sana ne giyeceğine diyen gitmiş mi
Millete ayar çekerken huzurunu bozarken.

Son düzenleme:
Haksiz olan sizsiniz, bide uste mi cikiyosunuz. Tamam supriz oldugunu bilemezdin, ama alttan alip ‘aaa bilmiyordum, tuh! Neyse kusura bakmasin arkadasin’ da diyebilirdin. Bide uste cikip yemege gitmemissiniz! haha..

ya valla çok gülüyorum bu tarz konulara..

eşinizin arkadaşına kusura bakmayın bilmiyordum demen yeterliydi..

adam bidaha yapmaz bence böyle bi organizasyon..

Konu nereden nereye gitmiş, arkadaş yemeğiyken kocanıza gol atmışsınız valla. Organizasyon olayını bilemezdiniz ama kocanıza son dakika tribi atmanız da komik. Arkadaşlarınıza ayıp etmişsiniz. 14 Şubat değil de 18-19 Şubat kutlayıverin ne olacak yani kalp kırdığınıza değmez.

Ya Allah aşkına herkes çift olarak çıksın bu yemeklere. Sevgililer günü ailece ortam günü mü bu? Eşinizin arkadaşı da sürpriz olduğunu söyleseymiş. Eşiniz de millet için kırmasın sizi. Kasıtlı yapılan bir şey yok ortada.

Back
X