- Emoji Skoru
- 255
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi eksilimonn
Yaaaaa çok sevindimmmmm maşAllah katlanarak artsın inşAllah darısı hepimize97.98 pozitif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa çok sevindimmmmm maşAllah katlanarak artsın inşAllah darısı hepimize97.98 pozitif![]()
Canımmmm sende verdin mi beni çok gaza getirdiniz amaaaaGüzel devam eder Allah’ın İzniylebenimde T+8 yarın sabah kan vermem gerekiyor ama sanırım gidip şimdi vereceğim
![]()
Merhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Birlikte atlatalımsevgililer gününe denk gelmesi de ayrıca bi hoş geldi
b
Bende 14 Şubat transfer oldum. Yarin kan vericem inşallah hepimiz çok güzel sonuclar. Alalım inşallahrahatladım o zaman ağrım olunca bir korkmadım değilhafiften olmasını bekliyordum da biraz fazla geldi
Hayırlı güzel haberlerle gel canım bende 14 şubatta transfer oldum belirtin varmı idrar testi yaptınmıBende 14 Şubat transfer oldum. Yarin kan vericem inşallah hepimiz çok güzel sonuclar. Alalım inşallah![]()
Merhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Birlikte atlatalımsevgililer gününe denk gelmesi de ayrıca bi hoş geldi
![]()
Belirtin varmı canım
Hayırlı olsun inşallah canım pozitif inşallah betanda güzel çıkar bende test yapmaya çekiniyorum erkenmi diye amaBelirtim kaşık agrim midem bı tuhaf erken test yaptim silik çıktı yarın kan vericem allahım inşallah güzel haberlerle gelirim![]()
Yaaa canım maşallah bende sizden gaza geldim yarın akşam vereceğim kanıBelirtim kaşık agrim midem bı tuhaf erken test yaptim silik çıktı yarın kan vericem allahım inşallah güzel haberlerle gelirim![]()
İnşallah güzel haberler alalım Allahım bu mübarek ayda kımsenın kucağını boş bırakmasın aminYaaa canım maşallah bende sizden gaza geldim yarın akşam vereceğim kanı
bende hala korku var ama Allahım bılıyor sonuç ne olursa olsun elbet sağlıklı bir evlat verecek inanıyorum aminHayırlı olsun inşallah canım pozitif inşallah betanda güzel çıkar bende test yapmaya çekiniyorum erkenmi diye ama
Aminnn inşAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen dileyen içinden dışından gözyaşı döken herkesin o yaşlar mutluluk gözyaşı olsun inşAllahİnşallah güzel haberler alalım Allahım bu mübarek ayda kımsenın kucağını boş bırakmasın amin
bende hala korku var ama Allahım bılıyor sonuç ne olursa olsun elbet sağlıklı bir evlat verecek inanıyorum amin![]()
Amin aminAminnn inşAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen dileyen içinden dışından gözyaşı döken herkesin o yaşlar mutluluk gözyaşı olsun inşAllah
Lütfen sonucu bildirin lütfenAminnn inşAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen dileyen içinden dışından gözyaşı döken herkesin o yaşlar mutluluk gözyaşı olsun inşAllah
Ben de 18 şubatta oldum hiçbir belirtim yok inşallah pozitif haberlerimizi yazarızBende 16 subatta transfer oldum arkadaslar . Hic bi belirti hissetmiyorum . Asiri göğüs hassiyetim var oda ilaclardan sanirim
TabiiiLütfen sonucu bildirin lütfen![]()
Embriyo kalitesi neydi senin kaç tane transfer edildiLütfen sonucu bildirin lütfen![]()
Evet bu akşam verdim 9 çıktı sonucum yarın doktorumla görüşeceğim biraz üzdü bu sonuç ama bakıcaz inşallah yükselirCanımmmm sende verdin mi beni çok gaza getirdiniz amaaaa
5gün embriyo 4aaEmbriyo kalitesi neydi senin kaç tane transfer edildi