• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

Kızlar sizlerde de bacaklarınızda çekilme varmı biraz beni endişelndirdi t+7 yim adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyo 🥹
Bende de oluyor çok kasıklarım çekiliyor sürekli tuvalete gitme ihtiyacı oluyor akşamları da adet olacakmışım gibi bacaklarım belim ağrıyor 2 gündür. Ayaklarımın ucuna sıcak su torbası koyuyorum biraz iyi geliyor

Bende de oluyor çok kasıklarım çekiliyor sürekli tuvalete gitme ihtiyacı oluyor akşamları da adet olacakmışım gibi bacaklarım belim ağrıyor 2 gündür. Ayaklarımın ucuna sıcak su torbası koyuyorum biraz iyi geliyor
Kaçıncı günün senin

Amin inşAllah o oldunda bu önemli değil yarın kaç gibi vereceksin kan bize de haber ver güzel haberleri inşAllah
Yarın değil canım pazartesi vereceğim sabah erken saatte vermeyi düşünüyorum sonuç çıkınca yazarım size de 💕

Kızlar sizlerde de bacaklarınızda çekilme varmı biraz beni endişelndirdi t+7 yim adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyo 🥹
Benim 4. 5. Gün çok oldu ağrım hatta eşime pozitif beklerken regl olmayayım dedim bekledim yani öyle bir ağrıydı ayakta durunca belim de ağrıyor ama bacaklarımda çekilme falan olmuyor bugünler de daha da iyiyim ara ara yokluyor ağrı sadece sanırım ilaçların da etkisi var

Aynı gün olmuşuz belirginni peki ağrıların
Evet belirgin 5 dk ayakta kalınca kasığımda direk gerilmeye başlıyor zaten. Ben ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü hem österojen hem progestron kullanıyoruz ikisi de rahmi etkiliyor

Benimde oluyor ama bunların hepsi bence ilaçtan çünkü bazen de çok iyiyim birşeyim yok gibi dün öyleydim bugün ağrım vardı

Benim bugün mide bulantısı başladı her şeyin kokusunu alıyorum 🥺
Koku hassasiyeti yokta aldığım kokulardan tiksinme tarzı hafiften başladı dün ve bugün ama nadir oluyor belli belirsiz. Yarın test günüm ve bugün gerçekten bir korkuyla uyandım ya olmadıysa ya sonuç negatifse diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Kızlarr selammm t+8 den bildiriyorum dayanamadım kan vermeye gittim inşallah hepimiz bol pozitifler alırız 🥹

Kızlar selam benim betam pozitifti ama bugünkü testimde artış az olmuş. Sizce tekrar yükselir mi 2 güne. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi çok stres oldum, üzüldüm.

T+5 > 11.23
T+7 > 41.06
T+10 > 62.89 ( bugün )

Aaa süper çookkk sevindim ya tebrik ederim 😍 darısı bizimde başımıza inşallah şimdi kalkıp hastaneye gidesim geldi 🥹🥹
Teşekkür ederim canım Hepimiz mutluluğumuzu birbirimizke paylaşalım inşallah daha çok erken benimde t+8 inşallah güzel devam eder inşallah sizlerinde güzel haberinizi alırız 🥹❤️

Teşekkür ederim canım Hepimiz mutluluğumuzu birbirimizke paylaşalım inşallah daha çok erken benimde t+8 inşallah güzel devam eder inşallah sizlerinde güzel haberinizi alırız 🥹❤️
Güzel devam eder Allah’ın İzniyle 😍 benimde T+8 yarın sabah kan vermem gerekiyor ama sanırım gidip şimdi vereceğim 🙄

Böyle pozitif haberler almak çok heyecanlı ve güzel herkesin sonucu pozitif çıksa ve iyi ilerlese ne güzel olur 🙏🏻

Back
X