• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

Ayy benimde 14 Şubat sen kendin mi vereceksin kan yoksa doktorun yarın mı ver dedi benimki Salı günü ver dedi beklemek çok zor
Doktorum söyledi 23 ünde kan verebilirsin diye herkese farklı gün söylüyorlar bakalım beklemedeyiz heyecanlıyım 😻 beklemek gerçekten çok zor gün yaklaştıkça daha da zor oluyor

İnşa

İnşallah 🙏🏻sende görceksin pozitif olduğunu böyle bu grubu görünce ben pozitif enerji aldım sanki herkes pozitif çıkacakmış gibi bi inancım oldu
İnşallah bekleyen herkes pozitifi görür haber verelim birbirimize mutlaka 💕

Benim kasıklarım sürekli gergin biraz ayakta durunca çekilme oluyor bazen bacaklarım da ağrıyor ama progestron etkisi diye düşünüyorum. İlk transferinde bir sürü belirti yaşamıştım. Hatta heyecanla idrar testi yaptım ama yanıltıcı oluyor ben hafif silik çizgi gördüm ama kan testi negatif çıktı o yüzden kan testini beklemek lazım.
Bende de vardı gerilme batma hafif sancı bugün kanda çıktı hamileyim 🥰 inşallah sizinde öyledir

Doktorum söyledi 23 ünde kan verebilirsin diye herkese farklı gün söylüyorlar bakalım beklemedeyiz heyecanlıyım 😻 beklemek gerçekten çok zor gün yaklaştıkça daha da zor oluyor
Hadi bakalım sen başlat silsileyi güzel haberleri bizde devam ettirelim inşAllah

Evet her gün farklı bir duygu hali yaşıyorum dün çok mutluydum bugün biraz daha depresif hatta test yapsam mı diye düşündüm yine ama kendimi tutuyorum senin gibi düşünüyorum sonucu görmeye hazır değilim bekliyorum 🥹
İçim içimi yiyor resmen ve yanlız değilim hepimiz aynıyız 🥹

Ben bekledim belki olur diye ama hiç olmadı sadece aşırı derece de akıntım oluyor o da normal zaten günde 3 kere fitil kullanıyorum
O bende de var evet fitille alakalı ama yatarken dönecekken aniden batma oluyo kasığımda

Benim sürecim biraz farklı eşimde azospermi olduğu için olasılık çok daha düşük o yüzden çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Ama hormonlar sağolsun kaptırmamak mümkün değil

Testi bugün mü ne zaman yaptırdın? Bir sonraki aşama nasıl oluyor acaba 🤔
Benim sürecim biraz farklı eşimde azospermi olduğu için olasılık çok daha düşük o yüzden çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Ama hormonlar sağolsun kaptırmamak mümkün değil
Gebelik testini dün yaptım 9.günde. Onda silik çizgi çıktı. Bugün onuncu günüm sabah kan tahlili verdim tahlili de çıktı. Hastaneyi aradım ulaşamadım doktor pazartesi günü artık doktorla görüşeceğim. Büyük bir ihtimal iki günde bir kan tahlili vereceğim eğer iki katı artış varsa gebelik olumlu yönde ilerliyor diyebiliyorum. Tam bilgi almak için ben de pazartesini bekliyorum.
Allah diledikten sonra hiçbir şeyi engel değil onu anladım. İnşallah çok güzel olumlu sonuçlar alırsınız siz de bekleyen herkeste🤲🏻

Gebelik testini dün yaptım 9.günde. Onda silik çizgi çıktı. Bugün onuncu günüm sabah kan tahlili verdim tahlili de çıktı. Hastaneyi aradım ulaşamadım doktor pazartesi günü artık doktorla görüşeceğim. Büyük bir ihtimal iki günde bir kan tahlili vereceğim eğer iki katı artış varsa gebelik olumlu yönde ilerliyor diyebiliyorum. Tam bilgi almak için ben de pazartesini bekliyorum.
Allah diledikten sonra hiçbir şeyi engel değil onu anladım. İnşallah çok güzel olumlu sonuçlar alırsınız siz de bekleyen herkeste🤲🏻

İnşallah her şey yolunda gider🙏🏻 güzel haberleri bekliyoruz 🙏🏻

Back
X