• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

İnançlı insanlarız ben inanıyorum burda senin güzel haberini alacağız bu sefer olmaz bir dahakine olacak inşallah burada senin sevincinide yaşayacağız Allahın izniyle dualarımda hep varsın canım tüm arkadaşlarımınız var 🙏🏼🙏🏼
Allah razı olsun bende sizin için çok dua ediyorum inşallah hepimiz mutluluğumuzu yaşayacağız inancım tam 💕

Benim de ilki negatif olduğu için cesaretim pek yok evde yapmaya sanırım 27 sinde kan veririm direkt 🌸
Bana doktor 1 de ver kan o zaman on gün oluyor dedi ama sanırım bende daha erken vereceğim.. olanlarda 6.günde bile çıkıyor kanda ben daha T+4 teyim zaman çabuk geçsin istiyorum😅 pozitif sonuç alalım sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallahhh

Zamanı var demek ki daha çok iyi anlıyorum hislerini. Eminim Elinden geleni yapmışsındır. Hiç üzülme sen şimdi hormonları bırakınca rahatlarsın merak etme 🙏🏻
Aynen ilk başta baya sarsıldım da şimd iyiyim artık deneyeceğiz yine yapacak bir şey yok hayırlısı olsun hepimizin hakkında umarım sizler için güzel sonuçlar görürüz Allah nasip eder 🙏🏼

Ben de dayanamadım ve idrar testi yaptım negatif çıktı bakalım belki kan da çıkar perşembe günü kan vereceğim. 14 şubat transfer günümdü
İdrar testi yanıltabilir ama siz yine de kan sonucunu bekleyin inşallah güzel pozitif sonuçlarını göreceğiz hep birlikte 🙏🏼💕

Ben de bugün kan verdim negatif çıktı sonuç Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat nasip eylesin

Ben de bugün kan verdim negatif çıktı sonuç Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat nasip eylesin
Belki bir sonraki denememizde birlikte mutlu haberimizi paylaşırız canım nasip değilmiş Allah bize de nasip edecek inşallah 🙏🏼

Belki bir sonraki denememizde birlikte mutlu haberimizi paylaşırız canım nasip değilmiş Allah bize de nasip edecek inşallah 🙏🏼
Amin inşAllah ama benim embriyom da yok tekrar yeniden başlamam muhtemelen çok yoruldum gücüm kalmadı sanki

Back
X