Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde eliptik bisikletim olduğu dönemlerde bende en az 30 dk yapardım. Şuan evde deil yapamıyorum malesef.Biliyorsun canım ben enaz 45-50 dk yapıyordum
Tartılma günü öncesi akşam yemeği iskender iyi olmamış ama gerisi iyi kolay gelsin canımİyi akşamlar hanımlar
Sabah sirkeli suyumu içtim
Ve 1 armutla 7-8 bademle 1 kase nesfit yedim
Öğlen yok
Akşam yarım iskender yedim
2 litre su ve şekersiz çay içtim
1 Türk kahvesi ve de
9000 adım
100 ip atlama
1 saat tempolu yürüyüş yapacağım birazdan
Öpücükler hepinize![]()
Bugün bende öyle yaptım ama gece uzun benim için evde tekim hoplar zıplarım.Sagol canim. Iyi bir rakipsin. Sekersiz fistik ezmesini arkadasim mut'tan getirdi. Kendi bahcelerinden toplayip annesiyle yapmislar. Muhtesem tadi. Tombi gibi.
Bugun kizimla ikimiz evde yalniz son gunumuzdu. Hep ne bulduysam onu yedim. Kimi gun 48 saat ustumu bile degisemedigim oldu. Kv ve kp gelince daha iyi ilgilenebilcem kendimle. Insallah.
4 pogaca cok ama baska da kalori yok zaten. Afiyet olsun.29 Ağustos 9. Gün
Kahvaltı
2kaşık menemen
2 zeytin.
1 KK peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt
Ara
1 türk kahvesi sade
Öğlen
1 kase buğday gevreği sade
Ara
1 türk kahvesi
Akşam saat 16:00 da
4 ev yapımı poğaça
Domates, salatalık
1 KK peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşık reçel
Ara
Yoğurtlu semizotu salatası
Alıntı Cevapla
Kesinlikle çok, yarın tartılırken ağlarım artık4 pogaca cok ama baska da kalori yok zaten. Afiyet olsun.
Burayı okumak şart motive olmak için.Herkese merhaba bikaç gündür yoktum sınavlarım vardı diyet yalan olduben kafa olarak bir türlü motive olamıyorum arkadaşlar napmalı ne demeli kendime
aslında burasi çok motive edici ama kendi içimde bir turlu tam olarak oturmadi o hırs . Help meee
bugün 1 saat tempolu yurucem kendime soz ve abur cubur tirtiklamicam siz şahit olun
bu arada sabah tartildim yine 81.6 kg ama dün adetim başladım bence 80.5 falan olmuştum 4 günlük dikkatle
![]()
Öyle galiba daha sık buralarda takilmaliyimBurayı okumak şart motive olmak için.
Yoğurdun şekerine baktinmi içeriğine? Zararlı olabilirİyi geceler hanımlar
Önce elma sirkeli suyumu içtim
Sabah 2 haşlanmış yumurta ile a101 de satılan tam buğday unlu lavaştan 1 tane yedim, 1 biber 1 kk peynir ve maydanozla
Öğlen 1 muz ve a101 yoğurt dondurması yogo yedim 89 kaloriymiş çok lezzetli
Akşam yoğurtla közlenmiş patlıcan yedim 1 tane de Altınbaşak kinoalı, çörekotlu yedim
2 l su içtim
Regl 1. Günü bu yüzden sadece 30 dakika Leslie yaptım
30 mekik çektim