Akşam dengelemişsinSabah: sahanda yumurta peynir 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 2 dilim ekmek zeytin 2 bardak şekersiz çay
Öğlen: tek lavas tantuni
Akşam yemedim.
Spor 1000 tane ip 20 tane squat 60 mekik 40 sn plank

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam dengelemişsinSabah: sahanda yumurta peynir 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 2 dilim ekmek zeytin 2 bardak şekersiz çay
Öğlen: tek lavas tantuni
Akşam yemedim.
Spor 1000 tane ip 20 tane squat 60 mekik 40 sn plank
Menü
Kahvaltı
1 simit
1 kk peynir
2 zeytin
5 çeri domates
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Yok
Akşam
Tavuk sote
Ayran
1 dilim.cavdar
Ara
Sütlü kahve
2 kare cikolata
fındık fıstık ooooKahvaltı yumurta, peynir, zeytin, domates, reçel, 3 dilim ekmek, çay
Öğle tavuk sote, karpuz, kayısı, 2 dilim ekmek
Akşam fındık, badem, fıstık, bir avuç patlamış mısır, çay
Arada zayıflama çayı, türk kahvesi
aynen bide 6.000 adım falan attım. ama napim bir mersinli olarak çok özlüyorum bazen dayanamıyorum eşim de aklıma girince olanlar oluyorAkşam dengelemişsin![]()
fındık fıstık oooone kadar acaba?
Yeşillikler kalsiyum kaynağı, menüyü tamamlar.
Tavuk göğsü tatlısı değil dimi!!!!!!!!Dünkü listem
Yarım gevrek
1 dilim peynir
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
2 dilim karpuz
Akşam
Tavuk göğsü
3 yk pilav
Ay yok canım tavuktan haşlamaTavuk göğsü tatlısı değil dimi!!!!!!!!
Öyle deme ruslar hep tavuk yiyor.Ay yok canım tavuktan haşlama![]()
Ahahaha kendimi ruslara benzetçeğim hiç aklıma gelmezdi diyetteyiz diye tavuk yumurta yemekten rus olmuşuzÖyle deme ruslar hep tavuk yiyor.
Tavuk çorbası, tavuk ızgara, tavuk lahmacun, tavuk salata ne zaman anneme yardıma gitsem. Başka bir şey yediklerini görmedim. Hepsi de manken gibiler. Çok kıskanıyorum onları.![]()
KAHVALTI : peynir, zeytin,1 tatlı kaşığı bal ,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,1 dilim ekmek, 1 bardak karışık meyve suyu
ÖĞLEN : Yarım tabak yoğurtlu mantı, yarım kase mercimek çorbası
AKŞAM : 1 elma
ARA ÖĞÜN : 5 yulaflı bisküvi türk kahvesi
SPOR: 1000 ip atladım 4500 adım attım
aksam acikmiyomusun ben yedigim halde cok acimKAHVALTI : peynir, zeytin,1 tatlı kaşığı bal ,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,1 dilim ekmek, 1 bardak karışık meyve suyu
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Peynirle, yoğurt ve mercimek çorbası azıcık kurtarmış.KAHVALTI : peynir, zeytin,1 tatlı kaşığı bal ,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,1 dilim ekmek, 1 bardak karışık meyve suyu