14.Takım Menü ve Spor Bildirimleri

Dünkü menüm

Kahvaltıdan önce
1 küçük havuç

Kahvaltı
Muzlu yulaf ezmeli yoğurt

Öğlen
Yarım tabak yoğurtlu kabak sote
100 gr et döner

Ara
1 salatalık

Akşam
1 küçük haşlanmış patatesin yarışı

Spor yapamadım. Kızım hala hasta ateşini düşüremiyoruz. Ben de aksilik dün akşamüstü rahatsızlandım. Bol bulantısı, kusmalı, ateşli bi gece oldu. :(

Dünkü menüm

Kahvaltıdan önce
1 küçük havuç

Kahvaltı
Muzlu yulaf ezmeli yoğurt

Öğlen
Yarım tabak yoğurtlu kabak sote
100 gr et döner

Ara
1 salatalık

Akşam
1 küçük haşlanmış patatesin yarışı

Spor yapamadım. Kızım hala hasta ateşini düşüremiyoruz. Ben de aksilik dün akşamüstü rahatsızlandım. Bol bulantısı, kusmalı, ateşli bi gece oldu. :(
Gecmis olsun, menu guzel

Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Peynirle, yoğurt ve mercimek çorbası azıcık kurtarmış.
evet haklısınız genelde öyle oluyor sanırım bende farkettim çalışıyorum işyeri ne verse en az miktarda yemeye çalışıyorum ama bu aralar veremiyorum durdu kilo :olamaz:

aksam acikmiyomusun ben yedigim halde cok acim😊
bazen çok acıkıyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi su falan içiyorum soda içiyorum bazen bide öglen yemeğini genelde 3 gibi falan yemeye çalışıyorum o yüzden sanırım tutabiliyorum kendimi mesela dün erken yediğim için akşam yedim :KK12:

Direk kilo aldirici ne varsa yemissin .
Pekmez , mantı, karışık meyvesuyu ( hazır paketsse çok şekerli)
Yulafli biskuvi
valla çalıştığım yerde ne verirlerse az az ondan yiyorum kendimi o kadar kısmıyorum. meyve suyu evet içmemem gerek ama ayda belki 1 kere içiyorum o kadar da olsun bence insanız sonuçta can bu çekiyor.

Dünkü listem
Sabah
2 krep
1 dilim peynir
1 çay kaşığı çilek reçeli
Öğlen
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam
1 yumurtadan menemen
3 yk bulgur pilavı

DÜNKÜ MENÜM
SABAH: peynir 1 dilim zeytin 8 adet domates salatalık 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 1 dilim ekmek
ÖĞLEN: yarım kase yeşil mercimek çorbası, yarım kase makarna 1 köfte
AKŞAM: 3 yemek kaşığı taze fasülye 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
SPOR: Telefondaki bir uygulama ile yarım saat karın egzersizleri yaptım.

valla çalıştığım yerde ne verirlerse az az ondan yiyorum kendimi o kadar kısmıyorum. meyve suyu evet içmemem gerek ama ayda belki 1 kere içiyorum o kadar da olsun bence insanız sonuçta can bu çekiyor.
Dogeu aradaysa niye olmasın . Aynen insan uzun süre kendini sıkamıyor bu sefer herşeye saldiririz kendini tut tut atada makbul 😊

Dogeu aradaysa niye olmasın . Aynen insan uzun süre kendini sıkamıyor bu sefer herşeye saldiririz kendini tut tut atada makbul 😊
Aynen en azında ben yapamıyorum 😄 bu kadar tutuyor olmam bile mucize ama buraninda etkisi varcuma tartilacam fazla çıkarsam rezil olurum diye de 1 gün abarttiysam diğer gün dengelemeye çalışıyorum 😊

Back
X