- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
SüpermişAynen en azında ben yapamıyorumbu kadar tutuyor olmam bile mucize ama buraninda etkisi varcuma tartilacam fazla çıkarsam rezil olurum diye de 1 gün abarttiysam diğer gün dengelemeye çalışıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüpermişAynen en azında ben yapamıyorumbu kadar tutuyor olmam bile mucize ama buraninda etkisi varcuma tartilacam fazla çıkarsam rezil olurum diye de 1 gün abarttiysam diğer gün dengelemeye çalışıyorum
![]()
Kısır yemeyeli aylar oldu. Afiyet olsun canım. Sabah boş geçirmen metabolizmanı yavaşlatmaz mıSabah
Yok
Ogle
Unlu bir corba, 2 tane etli biber dolma, ayran
Ara
Erik, kiraz
Aksam
Yarim tabak kisir, 1 kase mercimek corba
Saol canim Ben de 2 yil sonra fln yemis olabilirimKısır yemeyeli aylar oldu. Afiyet olsun canım. Sabah boş geçirmen metabolizmanı yavaşlatmaz mı![]()
Vaowww o zaman sözümü geri aldım. Kabakla beslendiğim hafta yazmıştın. Şimdi hatırladım.Saol canim Ben de 2 yil sonra fln yemis olabilirimIf yapiyorum Ben 12 bucuk- 7 bucuk arasi besleniyorum sadece. Bu hafta kilo veremezsem degistircem.
45 dk leslie yapıldıKahvaltı
1 kase tarhana çorbası
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Akşam
5-6 dilim karpuz
Yarım kibrit kutusu peynir
Çoban salata
Ara
Sade türk kahvesi
Spor yapamadım yine![]()
beb şeyi anlamadım günlük mesela kaç puan almak gerekiyor spor olarak ortalamaorkide1453 25 dk yuzme 100 puan
Sanirim oyle bi hedef yok, Yani Kim ne kadar yaparsa kârbeb şeyi anlamadım günlük mesela kaç puan almak gerekiyor spor olarak ortalama
öyle bi hedef yok daha sonra yarışma yapıcazbeb şeyi anlamadım günlük mesela kaç puan almak gerekiyor spor olarak ortalama
anladım teşekkür ederim:)Sanirim oyle bi hedef yok, Yani Kim ne kadar yaparsa kâr ☺
24.06.2019-30.06.2019 spor bildirimleri
E ELF_LR35
B Baharyagmuru35 -230
melisa-
ucukgenclik
D dugi - 60-120
kaptinn
tugbaFB
A antiaging -255
Kizilbodur -135
littlecoffeedoc
orkide1453 _180
Verano_porteno -120-120-100
unuttuğum yoktur umarım spor yapanlar beni etiketlesin haftalık spor puanı hesaplayalım kızlar @yellow girl
seni gelince ekliycem bunlar ısınma turları