- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.221
Ayy zaten düşük kalorili bide tuz olmasa bayilirinkkkk tansiyon düşercok sevindim su annnnn
niye sevenin olmasınnn akşm pilav vs istemiyorum ama menüde kesinlikle corba yap yanına da ya et yada güzel bi bakliyat yemeği olabilir
sevenim yok diye de düşünme
bana banane ona hmmmm
Evt çorba candırcok sevindim su annnnn
niye sevenin olmasınnn akşm pilav vs istemiyorum ama menüde kesinlikle corba yap yanına da ya et yada güzel bi bakliyat yemeği olabilir
sevenim yok diye de düşünme
bana banane ona hmmmm
Lavaşa sarmadan ye ayranla canim cok guzel bi akşam yemegi olurEvt çorba candırpatlıcan kebabı.dusunuyirun ama etine 2 dilim ekmek giriyor ve lavaş ile.yeniyor onu nasıl ayarlasam ki
Nednnn
Bananeeee
himmmm
Evt oda mümkün peki porsiyon olarak 1 patlıcan fazla mı arasına 3 köfte et giryorLavaşa sarmadan ye ayranla canim cok guzel bi akşam yemegi olur
poncikbirgelincik 70 dk da benden
poncikbirgelincik benim 90dk da eklermisin kiz bari bu hafta pembis olsaydik bizim takim nogluy bugun yürüyün
ayyy heyecan yapıyomAyy zaten düşük kalorili bide tuz olmasa bayilirinkkkk tansiyon düşerama varya hepiniz cumaya en az 2ser kilo eksiylen gelirsiniz
lavaşsızzzEvt çorba candırpatlıcan kebabı.dusunuyirun ama etine 2 dilim ekmek giriyor ve lavaş ile.yeniyor onu nasıl ayarlasam ki
Aaaa sende gittt yaaa olmazkidoğu görevibenide götürmüyo yanında düğünden sonra 1 yıl daha ayrıyız ama en azından izinlerde birlikte oluruz
Yoğurtlu patlıcan ne oluyor ??ayyy heyecan yapıyom
lavaşsızzz
ay patlıcan pek severim yaaa yarın akşam bende yogurtlu patlıcan yiyeyim
bnm bu akşamdan rahat 1 saat yürüyüşüm olcaktamamdırr ekledim
kızlar yeniliyoz kendinize gelin lütfennnnnnnnnnnnnsarraf @selcanmehmetcan SchonerDuft Aylnaylm1 E elaalemi
bu akşam yürüyün spor yapın bişeyler yapın
patlıcanı közleyip dilimliyosunn üstüne sarımsaklı yogurtt onun üstünede pul biberli yag döküyosunnnYoğurtlu patlıcan ne oluyor ??
Aaaa sende gittt yaaa olmazki
Yürüdüm ama biraz daha yapayım bari halim olursa :ltamamdırr ekledim
kızlar yeniliyoz kendinize gelin lütfennnnnnnnnnnnnsarraf @selcanmehmetcan SchonerDuft Aylnaylm1 E elaalemi
bnm bu akşamdan rahat 1 saat yürüyüşüm olcaksizi yeneceeezzzzzz
Alinazik gibi bişey o sadece et yok :)patlıcanı közleyip dilimliyosunn üstüne sarımsaklı yogurtt onun üstünede pul biberli yag döküyosunnn
ağzım sulandı şu an
erlen çıkarsam yapcam ben yürüyüştamamdırr ekledim
sebep neymisssgötürürse giderim ama götürmeye niyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?