- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.181
Ben doydum ziyade olsun
ay bnmde aynı olduBenimde bi kac tanesi yok oldu ama isin garip yani ben aaa bu yok nerde falan diyerek ogrendimbide kamerali site guyaaaa hirsiz istee naparsan yap
bu ara bende öyleyim hafta sonu annm dur dedi de öle durdum yoksa hep yicemkızlar ben bu ara doymuyorum yemekten kalkıyorum acıkıyorum anında neden öyle oluyor ya
dimi dimiTüylü tirliksiz olar miaaaaa
arkanı dönmeye gelmiyo vallaAy benimde esimin zati 2 guzel ayakkabisi vardi spor onlari da çaldılar kapinin önünde unutmusukgulsem mi aglasam mi
ahahahaHee gün yapacuh hepimiz gelin terligimizi giyecuhsende pandufla kalacan
kız ben üye oldum sitelerine geliş fiyatından alıyorum hep kampanya falan oluyo jartyer takımı 20 tl ye falanmarkafonide ucuz ve kaliteli oluyor miore mi neydi markası çok pahalıya gerek yok bence
şimcik biz yarın 3 günlük kampa mı giriyoruz
açlık kampıdeme öyle demeeeeeeeeee korkutma gözümüzü
sabah pasta ne alakaaaaa kııııızzzzz ama spora gitmen güzel bişi tabisiSlm kızlar napiosunuz haftasonu il dışında olduğum için beslenmeme jiç dikkat edemedim bugünde sabah pasta yedim ya ama spora gidicem kızım uyanınca
:) anlıyorum ben seni merak etmeBeni tanımadığınız dan tanisaniz aslında tepki vermedmi de anlarsınız :)
amin canım bence de cok erken rabbim veriyo sabrını ama yine de erkenHamile miyim2 3 gündür daha fazla dün ve bugün hat safhada ayy Allah korusun hiç aklıma gelmedi ama en son ki yanlışlığın üzerine hasta olmuştum yok ya böyle bir ihtimal ama olsa kafayı yerim herhalde Allah isteyenlere versin benim için daha çok erken 5 aylık cocukla
iade koşullarını kontrol et bir tanesi olmadı bana saks mavisi zayıflamayı bekliyorum bluz da kaç giyiyorsan oan göre al sanırım ben öyle almıştımevet miorre var ama beden olcak mı o sıkıntı
hangi sitekız ben üye oldum sitelerine geliş fiyatından alıyorum hep kampanya falan oluyo jartyer takımı 20 tl ye falanhemde bilindik marka yani pierre cardin miorre satılıyo sitedee
cık ban yiyebilirimhadı hadı anlat merak ettim bizde gülek
bana dur diyende yok iakşamda nişanlımcımla buluscam yememem lazım 56 oldum yememem lazımmm
ay bnmde aynı olduannem artık saklıyo ayakkabılarımı
bu ara bende öyleyim hafta sonu annm dur dedi de öle durdum yoksa hep yicem
dimi dimibiz ne hayallerle aldık o terlikleri
arkanı dönmeye gelmiyo vallaboşuna demiyolar devir kötü diye
ahahahasana böle bakcaz poncikbirgelincik bi terliği bilem yok dicez
özelden yazarım ben sana reklamdan ban yemek istemiyimhangi sitetk 0 çok iyi
sen baan yemek istediğinde ben dur derimbana dur diyende yok i
ay iyi olur vallaözelden yazarım ben sana reklamdan ban yemek istemiyim
sen baan yemek istediğinde ben dur derim
Insallah usenmeyip okurlar***yeni takım kuralları***
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;
- hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
- Herkes menülere yorum yapıcak
- diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
- 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
- Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
- Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
kızlar bu bir takım yarışması ve bi ek kendinizden değil takımdaki herkesten sorumlusunuz yanlış yapana çekinmeden yanlış yapıyosun demelisiniz dogru yapanlardan örnek alıp kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz..
ben bu yarışma sayesinde 6 kilo verdim daha da vermeye devam ediyorum aramızda 20 kilo verenlerde var bu iş ciddiye almakla ilgili. yeri geldiğinde gülüyoruz eğleniyoruz vs. tamam ama ciddiye alalım rica ederim
bu hafta herkes sıkı tutuyor ve cuma günü ilk e girmiş oluyoruz
@ParteMoralll veponcikbirgelincik kaptan yardımcıları bunu hepiniz biliyosunuz
@ParteMoralll takım içi disiplinden sorumlu yaptıgı uyarılar vs hep bu yüzden çünkü siz beni fazla yumuşak buluyosunuz sanırım pek ciddiye alınmıyorum
poncikbirgelincik spor listesini düzenliyor her hafta yeniliyor ama hafta sonu pc olmadıgından dolayı siteye girmekte zorlanıyor sizden ricam listeye spor yazarken daha dikkatli olup dogru listeyi almak çünkü gercekten kafa karıştırıcı bi işlem.
bu arada bi hafta boyunca hiç spor yapmayanlar ertesi hafta listeden cıkartılıcak sonra vay efendim bn niye yokum demeyin
SchonerDuft zuzuzuzu1234 Aylnaylm1 @Alina_ sarraf SekerPancarii senad htc71 @selcanmehmetcan
hakket hee keşke kısa ve öz yazaydım ama en kısa hali bu olduInsallah usenmeyip okurlar
nefes alana ceza
İmzaladim***yeni takım kuralları***
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;
- hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
- Herkes menülere yorum yapıcak
- diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
- 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
- Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
- Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
kızlar bu bir takım yarışması ve bi ek kendinizden değil takımdaki herkesten sorumlusunuz yanlış yapana çekinmeden yanlış yapıyosun demelisiniz dogru yapanlardan örnek alıp kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz..
ben bu yarışma sayesinde 6 kilo verdim daha da vermeye devam ediyorum aramızda 20 kilo verenlerde var bu iş ciddiye almakla ilgili. yeri geldiğinde gülüyoruz eğleniyoruz vs. tamam ama ciddiye alalım rica ederim
bu hafta herkes sıkı tutuyor ve cuma günü ilk e girmiş oluyoruz
@ParteMoralll veponcikbirgelincik kaptan yardımcıları bunu hepiniz biliyosunuz
@ParteMoralll takım içi disiplinden sorumlu yaptıgı uyarılar vs hep bu yüzden çünkü siz beni fazla yumuşak buluyosunuz sanırım pek ciddiye alınmıyorum
poncikbirgelincik spor listesini düzenliyor her hafta yeniliyor ama hafta sonu pc olmadıgından dolayı siteye girmekte zorlanıyor sizden ricam listeye spor yazarken daha dikkatli olup dogru listeyi almak çünkü gercekten kafa karıştırıcı bi işlem.
bu arada bi hafta boyunca hiç spor yapmayanlar ertesi hafta listeden cıkartılıcak sonra vay efendim bn niye yokum demeyin
SchonerDuft zuzuzuzu1234 Aylnaylm1 @Alina_ sarraf SekerPancarii senad htc71 @selcanmehmetcan
ben yazdımİmzaladimharika
keşkelerim bnde çekeydim
ben yazdım
keşkelerim bnde çekeydimyarın menleri paylaşırız neyini paylaşcaksak
sabah erken kalkıp kendime çay demlicem bari menüm cok gözksün bid eyumurtayı şekilli keserim ekmeğide dilim dilim yaparımmenüler belli ama gene paylaşırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?