Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben doydum ziyade olsun
akşamda nişanlımcımla buluscam yememem lazım 56 oldum yememem lazımmm
Benimde bi kac tanesi yok oldu ama isin garip yani ben aaa bu yok nerde falan diyerek ogrendim bide kamerali site guyaaaa hirsiz istee naparsan yap
ay bnmde aynı oldu annem artık saklıyo ayakkabılarımı
kızlar ben bu ara doymuyorum yemekten kalkıyorum acıkıyorum anında neden öyle oluyor ya
bu ara bende öyleyim hafta sonu annm dur dedi de öle durdum yoksa hep yicem
Tüylü tirliksiz olar miaaaaa
dimi dimi biz ne hayallerle aldık o terlikleri
Ay benimde esimin zati 2 guzel ayakkabisi vardi spor onlari da çaldılar kapinin önünde unutmusuk gulsem mi aglasam mi
arkanı dönmeye gelmiyo valla boşuna demiyolar devir kötü diye
Hee gün yapacuh hepimiz gelin terligimizi giyecuh sende pandufla kalacan
ahahaha sana böle bakcaz poncikbirgelincik bi terliği bilem yok dicez

şimcik biz yarın 3 günlük kampa mı giriyoruz

deme öyle demeeeeeeeeee korkutma gözümüzü
açlık kampı

Slm kızlar napiosunuz haftasonu il dışında olduğum için beslenmeme jiç dikkat edemedim bugünde sabah pasta yedim ya ama spora gidicem kızım uyanınca
sabah pasta ne alakaaaaa kııııızzzzz ama spora gitmen güzel bişi tabisi
Beni tanımadığınız dan tanisaniz aslında tepki vermedmi de anlarsınız :)
:) anlıyorum ben seni merak etme
ayarın git sonuclarını al bi doktora göster bakalım ne dicekk ama bugün cok yorma kendini yinede öğle için ne yedin ne yiceksin
amin canım bence de cok erken rabbim veriyo sabrını ama yine de erken

bana dur diyende yok i

***yeni takım kuralları***
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)

bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;
  • hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
  • Herkes menülere yorum yapıcak
  • diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
  • 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
  • Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
  • Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
  • Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
  • Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

kızlar bu bir takım yarışması ve bi ek kendinizden değil takımdaki herkesten sorumlusunuz yanlış yapana çekinmeden yanlış yapıyosun demelisiniz dogru yapanlardan örnek alıp kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz..
ben bu yarışma sayesinde 6 kilo verdim daha da vermeye devam ediyorum aramızda 20 kilo verenlerde var bu iş ciddiye almakla ilgili. yeri geldiğinde gülüyoruz eğleniyoruz vs. tamam ama ciddiye alalım rica ederim
bu hafta herkes sıkı tutuyor ve cuma günü ilk e girmiş oluyoruz

@ParteMoralll ve poncikbirgelincik kaptan yardımcıları bunu hepiniz biliyosunuz
@ParteMoralll takım içi disiplinden sorumlu yaptıgı uyarılar vs hep bu yüzden çünkü siz beni fazla yumuşak buluyosunuz sanırım pek ciddiye alınmıyorum
poncikbirgelincik spor listesini düzenliyor her hafta yeniliyor ama hafta sonu pc olmadıgından dolayı siteye girmekte zorlanıyor sizden ricam listeye spor yazarken daha dikkatli olup dogru listeyi almak çünkü gercekten kafa karıştırıcı bi işlem.
bu arada bi hafta boyunca hiç spor yapmayanlar ertesi hafta listeden cıkartılıcak sonra vay efendim bn niye yokum demeyin

SchonerDuft zuzuzuzu1234 Aylnaylm1 @Alina_ sarraf SekerPancarii senad htc71 @selcanmehmetcan

Insallah usenmeyip okurlar

İmzaladim harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…