- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.561
Yeni arkadasa sorsaniza belki girer siz daha azsiniz haksizlik olmasin
demem ne yeddiğimi sanane sen oruclusunnne yidiniz gızlaaaarannem dün akşam yoğurt mayaladıydı eve gidince bende yicem inşallah iyi olursam
yok kuzu onun evde tadilat falan varmış galiba bi süre daha deneme süresini başlatmıcam onun işleri bittiğinde gelcekYeni arkadasa sorsaniza belki girer siz daha azsiniz haksizlik olmasin
YOK KUZUM HAFTAYA TEKRAR YAPACAM BERABER YAPARIZheeene yidiniz bakim sizi yarı yolda bıraktım gibi oldu
Iyi bakalimmmdemem ne yeddiğimi sanane sen oruclusunnotobüsnen git eve
yok kuzu onun evde tadilat falan varmış galiba bi süre daha deneme süresini başlatmıcam onun işleri bittiğinde gelcekben bu hafta başlıyorum spora kapatırız arayı sende cıkmayaydın keşkem
demem ne yeddiğimi sanane sen oruclusunnotobüsnen git eve
yok kuzu onun evde tadilat falan varmış galiba bi süre daha deneme süresini başlatmıcam onun işleri bittiğinde gelcekben bu hafta başlıyorum spora kapatırız arayı sende cıkmayaydın keşkem
YOK KUZUM HAFTAYA TEKRAR YAPACAM BERABER YAPARIZ
ABAH 1 YUMURTA 1 BARDAK SÜT ÖĞLEN SALATA ARADA ELMA ERİK 1 KABUKLU CEVİZ AMA HALEN ÇOK ACIKTIM
afiyet olsun kuzumm çok güzel hiç bozma
aferin sana böyle ol hepdi kız acıhmadım kiçok iyiyim temem otobüslen gidecem
:
aferin sana böyle ol hepbende eve gdip uyucam cok uykum var
uyu eferinhem karnının sesini duymamış olursun
su an bi sıkıntı yok gibi sakin oralar
anneme diyimde bana sebze haşlasınakşam gider o sakinlik ben biliyom
MEYVE SAATİME 10 DK KALDIBÖYLE YAZINCA ÖĞÜN ÖĞÜN DAHA HIZLI VERCEMİ HİSSEDİYORUM
anneme diyimde bana sebze haşlasındoyarım onlann
sen baya acıktın niye öyle oldu
BU 1 HAFTADIR HİÇ DOYMUYORUM Kİanneme diyimde bana sebze haşlasındoyarım onlann
sen baya acıktın niye öyle oldu
ay bendehaşlanmış sebzehım ensevdiğim yemeden duramam
saat 4 gibi elmamı yerim bende sonra eve gidince de sebzemi yerim artıkBU 1 HAFTADIR HİÇ DOYMUYORUM Kİ
ay bendeher öğün yerim ne kaa sglıklı dimi
ben türlü yapcam patates patlıcan kabak barbunya koyarım azcık domates ağzımın suyu aktı maden suyu iç 0 kalori osaat 4 gibi elmamı yerim bende sonra eve gidince de sebzemi yerim artıkbi tek sebzeymiş yalnız yanına salaya yogurt falan hiç bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?