- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.601
Ayyy ahahahahhaKizz susun bee
Vallaa yaa sabah kalkio besikten atliyo lastik kizsonra ben izliyom hic beni takan yok gidiyo mutfaga oturuyo sandlyeye ekmegi acip yiyo hahaahababababab
o kac ayliktii unuttummmm..
Cocuuk demekki biseyler ariyo napsin
Cokmu poncik oldum bugunpek sakinsin
Ooo nerdeydiniz hanimefendiAyyy ahahahahhayerim oniiiii
HAVA SOĞUK BUGÜN BEN BATTANİYEYE SARILMIŞ DURUMDAYIMpatronum gitsin hemen çıkacamcok usudum nıyeyse belki yavas yavas yuruyerek giderim evee
HAVA SOĞUK BUGÜN BEN BATTANİYEYE SARILMIŞ DURUMDAYIM
Ossun o da giziltupper süper şefle yaptım
Tebrikler canimmKızlar bu arada 65.800 gördüm Allah gelsin 64'artik
Ossun o da gizilballa yi yada hurmayla ne guzel olur kiz hurmayi da tupperdan gecir fistikli toplar yap enerji deposu
Çok teşekkür ederim canisiTebrikler canimm
Ben bugunku sporumu gece eklicem
Ben bugunku sporumu gece eklicemkork benden
bende geçen kek yaptım evdkileere içi pişmemiş çöp oldu caanım kek
Haydi bakalım :)Ben bugunku sporumu gece eklicemkork benden
İc canim sekersiz cay serbestKizlar ben salata mazemem i hazırladım ya bı çay içmek olmuyor mu acep
He ben dört galeta yedim yanlsiklia yaptı salata çok acı geldi banaİc canim sekersiz cay serbest
Bence hergun paylasalim boyle seylerhazır yaz da geliyokene bunları buraya bırakayım benn..
Olsun canim cok etkilemez bence bozma geri kalan menüyüHe ben dört galeta yedim yanlsiklia yaptı salata çok acı geldi bana
oruclusun ya isterrr ben de ramazanda babama hep süt helvası aldırırdım malum peeehh meşurr bizim burda bütün ramazan satılıyoneyse en iyisi hic bulasmayayım gider yatarak konuşurum evdecanım tatlı istiyo
ay evet bi mülaim bi yımışaakkkkCokmu poncik oldum bugun
kimseyi fircalayasim yok suan grup sakin bakalimmmm hataaa olunca cikar sesim merak etme.
bende bekliyom ki korkardm bu havalardan dicenGok gürluyooo hava rengi gri oldu bulutlar isikli...yagmur basladi...
Cocukken boyle olunca kosardim sokagaaa :)
Biriken sularla oynardim :)
akşam bende yapaym bol spor da bakam kim kimi yeniyomş mor olmaya devam ediceklerrBen bugunku sporumu gece eklicemkork benden
ne gülüyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?