- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.801
böyle kv düşman başına de nazar değmesin
kız ben 8 tlye aldım
iyi fikir
pahalıymış ananas burda 8 9 tl arası pahalı olduğu dönemde birde .. bu arada muz yemeyin ithal muzları içinde siyah bir şerit çıkıyor ya madde ekliyorlarmış soğuk savaş
Pfff ben kizicam yineeeevet günlük menü paylaşımı bile yapılmıyor artık
Ohhh ne guzelll. Sen burdasin zatennnnn :)40 dklık yürüyüş yaptım ben yeni geldim büroya
evet herkesi etkiliyoo benideeepaylaşımlara katılıyorum yapılmayınca bende boşladım hem diyeti hem de paylaşımı zate yoğun 1 ay geçirmiştim kendimi zor kontrol ettim
Pfff ben kizicam yineee
Ohhh ne guzelll. Sen burdasin zatennnnn :)
evet herkesi etkiliyoo benideee
BENDE ÇOK SEVRDİM YEMİYORUM ARTIKananası da o civar bişeye aldım ucuzunu pahalısını bilmiyorum
muz cok severım evet onu bende gormustum facebookta uzun zamandır yemedım zaten
zaten korkudan hiçbişey yiyemez oldukBENDE ÇOK SEVRDİM YEMİYORUM ARTIK
VALLA ETKİLİYOR ALİNA KAÇGÜNDÜR YOK BİŞİ Mİ OLDU ACABA HERKESİ DE TANIMIYORUM ZATENPfff ben kizicam yineee
Ohhh ne guzelll. Sen burdasin zatennnnn :)
evet herkesi etkiliyoo benideee
Yemek yedim daha mutluyumkızma boşver sen regl oldun mutlu ol
evet cuma girmis en son olabilir bakalim gelince anlatirVALLA ETKİLİYOR ALİNA KAÇGÜNDÜR YOK BİŞİ Mİ OLDU ACABA HERKESİ DE TANIMIYORUM ZATEN
GÖRÜŞÜRÜZ YARIN BYSSzaten korkudan hiçbişey yiyemez olduk
ben cıkıyorum kızlar
Yok artık gerçekten miiyi fikir
pahalıymış ananas burda 8 9 tl arası pahalı olduğu dönemde birde .. bu arada muz yemeyin ithal muzları içinde siyah bir şerit çıkıyor ya madde ekliyorlarmış soğuk savaş
Yok canim bi haftadir gitmiyoruz bahçeye annemin oraya tasindim ya hergun faaliyetteyiz geziyok gelen giden her gun bisey cikiyor misal bugun hasta ziyarete gittik oyle..BitmeyenUmidim canim sen napiyosun bahceylemi ugrasiyosunuz fazla yoksun
Anım maşALLAH hepimizin oruç ve şbadetlerini RABBIM kabul etsin..hayır ya saat 4.5 ta akşam yemeği yedim onla duruprum gece au içip yattım ama + çoktım bide hergün spora gidiyorum neden böhle oldu anlamadm ama Cuma ha kadr nidaha tartılmicam demolize oluyorm moralim bozuluuor bu arada nedenAllah kabul etsin inşallah. Bende 2. gün tutuyorum 60,8 cıktım bu sabah iftar saati geç oluyor e bide sen sahura kalktıysan o artı ondandır geç saatte yediklerin tartıya etkı edıyor cunku
İÇİNDE SİYAHLIK GÖRDÜĞÜM İÇİN İNANDIM BEN MALESEF ÖYLE DİYORLARYok artık gerçekten mimuzu da sildim artık o Zaman korktum cidden
AMİİN BİZEDE EVLAT NASİP ETSİN RABBİM ÇOK AMİNYok canim bi haftadir gitmiyoruz bahçeye annemin oraya tasindim ya hergun faaliyetteyiz geziyok gelen giden her gun bisey cikiyor misal bugun hasta ziyarete gittik oyle..
Kizlar kandiliniz mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim olurmu bugece kimin öleceği kimin yasayacagi kime rizik verilecegi kimin gunahlari silinecegi deftere kaderimiz yazilacagin gun bugun rabbim bagislasin bizi ins herkesin gönlüne göre versin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?