Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi fikir
pahalıymış ananas burda 8 9 tl arası pahalı olduğu dönemde birde .. bu arada muz yemeyin ithal muzları içinde siyah bir şerit çıkıyor ya madde ekliyorlarmış soğuk savaş

ananası da o civar bişeye aldım ucuzunu pahalısını bilmiyorum
muz cok severım evet onu bende gormustum facebookta uzun zamandır yemedım zaten

Kızlar maalesef internetimle ilgili bir sıkıntı vardı ve bir süredir giremedim pazartesi bildirimini de kaçırdım pazartesi 62.8 dü kilom ondan beri tartılamadım da spor yaptım baya yokken diyette de iki top dondurma dışında kaçağım yok

iyi fikir
pahalıymış ananas burda 8 9 tl arası pahalı olduğu dönemde birde .. bu arada muz yemeyin ithal muzları içinde siyah bir şerit çıkıyor ya madde ekliyorlarmış soğuk savaş
Yok artık gerçekten mi muzu da sildim artık o Zaman korktum cidden

BitmeyenUmidim canim sen napiyosun bahceylemi ugrasiyosunuz fazla yoksun
Yok canim bi haftadir gitmiyoruz bahçeye annemin oraya tasindim ya hergun faaliyetteyiz geziyok gelen giden her gun bisey cikiyor misal bugun hasta ziyarete gittik oyle..
Kizlar kandiliniz mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim olurmu bugece kimin öleceği kimin yasayacagi kime rizik verilecegi kimin gunahlari silinecegi deftere kaderimiz yazilacagin gun bugun rabbim bagislasin bizi ins herkesin gönlüne göre versin ins..

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
(150)Senad:150
(95)SekerPancarii:95
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:365
MOR TAKIM:180

Menüm
Sabah : klasik kahvaltı peynir domates bir dilim ekmek çay
Öğle : 3 kaşık pilav ve 4 kaşık bezelye yemeği
Akşam:2 hurma bir bardak süt bir kase domates çorbası

Allah kabul etsin inşallah. Bende 2. gün tutuyorum 60,8 cıktım bu sabah iftar saati geç oluyor e bide sen sahura kalktıysan o artı ondandır geç saatte yediklerin tartıya etkı edıyor cunku
Anım maşALLAH hepimizin oruç ve şbadetlerini RABBIM kabul etsin..hayır ya saat 4.5 ta akşam yemeği yedim onla duruprum gece au içip yattım ama + çoktım bide hergün spora gidiyorum neden böhle oldu anlamadm ama Cuma ha kadr nidaha tartılmicam demolize oluyorm moralim bozuluuor bu arada neden SekerPancarii benimle ilgilenmiyor acaba mübarek günde dayak mı istiyor kendisi

AMİİN BİZEDE EVLAT NASİP ETSİN RABBİM ÇOK AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…