- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.781
oruç tutuyorum ya ezan 20:15 gibi okunuyorr ee o saatte yiyorum üstüne yatmadan önce bidaha yiyorum su içiyorum şişiyorum + yım yarında tutcam yarın akşam da geç yiceğim icin muhtemelen cumada + cıkıcam en iyi ihtimalle sabit çıkarım
keptinn olmayınca buralar bi sessiiiiz bi ısssııız ayln neden terkettiiAcaba bu gruptakiler nerdeeeeeeeee
Iznemi ayrildin yani tamamen mi gidiyosunn.SchonerDuft poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @keptinn ve daha etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ben yarismadan ayrılıyorum şimdilik içinizde üzdüğüm kırdığım. Varsa hakkınızı helal edin isteyerek olmadigina emin olabilirsiniz
İnşallah en kısa zamanda ideale kavuşursunuz ..
Herkese hayırlı kilo vermeler..
Onun suan mesguliyeti varda digerleri neden yok onu cozemedim. Zaten bu sekilde olmaz.keptinn olmayınca buralar bi sessiiiiz bi ısssııız ayln neden terkettii
Onun suan mesguliyeti varda digerleri neden yok onu cozemedim. Zaten bu sekilde olmaz.
evet farkindayim zaten. Arada olur ama surekli olmaz cuma dan cumaya buraya gelmekle olmaz. Grubun motivasyona ihtiyaci var.Evet zaten hergün düzenli gelenler belli diğerleri ara ara uğruyor
Günlük 5 mesaj kuralına uyan yok
yok canım ben beceremedim rende işini ama kek yap içine koy belki olur hoş tadını kimse beğenmemiş keki nasıl yiceksiniz spora giderken yanına al arkadaşına ikram et patrona ikram et ziyan olmasın ben çok seviyorum bugün suyunu içerim dolaba koydum ya da çilekle rondadan geçerim değişik bişi olur ....kız hındıstan cevızı dedın degeçende ben kıramamıştım ya kırdıktan sonrada kabuklarıyla parça parça kapaklı bi kaba koymuştum nerdeyse 1 ay olcak hala duruyo bozulmadı evde kimse sevmedi kimse yemiyo anneme dedim bari rendeleyelimde toz olarak kullanalım olur mu ki
menu ayarlamıyorum kuzum ben lokantada ne yemek varsa hafıf dıyete uygun onu yıyorum bıde yanımda salata getırıyorum
ay en sevdiğim kvbenimkide bazen benden önce arıyo
evet farkindayim zaten. Arada olur ama surekli olmaz cuma dan cumaya buraya gelmekle olmaz. Grubun motivasyona ihtiyaci var.
40 dklık yürüyüş yaptım ben yeni geldim büroyaAcaba bu gruptakiler nerdeeeeeeeee
yok canım ben beceremedim rende işini ama kek yap içine koy belki olur hoş tadını kimse beğenmemiş keki nasıl yiceksiniz spora giderken yanına al arkadaşına ikram et patrona ikram et ziyan olmasın ben çok seviyorum bugün suyunu içerim dolaba koydum ya da çilekle rondadan geçerim değişik bişi olur ....
bende ayarlayamıyorum genelde ama dün bugün şans benden yana yarın köz tavuk bulgur günü büyük ihtimal ile yanına salata ayran eklerim ..
benim kv iyi annem der allahtan başka ne istiyorsun elini öp başına koy kadın çok iyi sen betersin derhiç sıkıntı vermez bize hep beni destekler oğluna kızar gelinimi üzme diye yardım et der
yok kimseye anlatmam ilk sizsinizsen beceremedıysen ben hıc beceremem zaten evde rondoda yokcaağnım hındıstan cevızı heder oldu bizim dolapta bide o kadar para verdik ya Eve gelenlere ikram etcem artık tek tek cumartesı mısafırler gelcek
Masallah kızherkese anlatma nazar değer
yok kimseye anlatmam ilk sizsiniznazar değmesin diye hiç gidip gelmem derim konu getirn olursa
5 tlye aldık biz bazen 3 4 tlye düşer bizim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?