Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

suan mutluyum dua et bunu cuma konusuruz

Iznemi ayrildin yani tamamen mi gidiyosunn.
Aslinda bu surede diyet yapmani onermem sadece saglkli beslenirsen cok guzel kilo verirsin bence. Bebisin biraz buyudun 7 8 aylikken gel tekrar aramiza olurmu

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
(95)SekerPancarii:95
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:215
MOR TAKIM:140

yok canım ben beceremedim rende işini ama kek yap içine koy belki olur hoş tadını kimse beğenmemiş keki nasıl yiceksiniz spora giderken yanına al arkadaşına ikram et patrona ikram et ziyan olmasın ben çok seviyorum bugün suyunu içerim dolaba koydum ya da çilekle rondadan geçerim değişik bişi olur ....
bende ayarlayamıyorum genelde ama dün bugün şans benden yana yarın köz tavuk bulgur günü büyük ihtimal ile yanına salata ayran eklerim ..
benim kv iyi annem der allahtan başka ne istiyorsun elini öp başına koy kadın çok iyi sen betersin der hiç sıkıntı vermez bize hep beni destekler oğluna kızar gelinimi üzme diye yardım et der

sen beceremedıysen ben hıc beceremem zaten evde rondoda yok caağnım hındıstan cevızı heder oldu bizim dolapta bide o kadar para verdik ya Eve gelenlere ikram etcem artık tek tek cumartesı mısafırler gelcek

Masallah kız herkese anlatma nazar değer

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
(95)SekerPancarii:95
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:215
MOR TAKIM:180

40 dk öğlen sonra yürüyüşü

yok kimseye anlatmam ilk sizsiniz nazar değmesin diye hiç gidip gelmem derim konu getirn olursa
5 tlye aldık biz bazen 3 4 tlye düşer bizim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…