- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.761
Slm kızlarrrr ben bugün oruçluyum sabah tartıldım +500 çıktım şoklardayım mspordan kadlarım ı şişti acaba yaa noldu ki böyle
ok yapalım haftasonundan sonra sıkı uygulamaya iyi olurolur kuzumm pazartesi salı çarşamba yapalım o zamannn
ok yapalım haftasonundan sonra sıkı uygulamaya iyi olur
KIZLAR KV YE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALIP ALMAMAKTA KARARSIZIM ALMAZSAM SORUN OLMAZ AMA ANNEME ALACAM KV ZARARI YOK FAYDASI VAR BANA EŞİM BOŞVER DER HER SENE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ben çok yoğunum yine arada girebiliyorum
Cok entrsan ama bu iki uc oluyo kasiklarim agriyodu basimda agriyodu sansimi denemek icin bitterli pudng yaptm daha once ise yaramistm yaotm sicakken yedm 10dk sonra oldum cok entresannnnn ama rahatladim ohhçok şükür
Allah Allah etkisi mi var acabaCok entrsan ama bu iki uc oluyo kasiklarim agriyodu basimda agriyodu sansimi denemek icin bitterli pudng yaptm daha once ise yaramistm yaotm sicakken yedm 10dk sonra oldum cok entresannnnn ama rahatladim ohh
gözün aydın ödemlerde gider cumaya kadarAyyy sonundaaa regl oldm yaaaaaaaaaaa
tamam kuzum öyle yapalımm
geçen hindistan cevizi aldım alırkende seni düşündüm nasıl bu lezzeti sevmez diyebence al gönlünü almış olursun mutlu olur kadıncağızbende almayı düşünüyorum
Evett bu ilk degilll bana ise yariyo cok sasiriyorm ama gercek hahahaahhaAllah Allah etkisi mi var acabaBende denicem ama bitterli sevmem bu arada bitterli puding hım biz yesek tokatlarsın tamam sustum
gözün aydın ödemlerde gider cumaya kadar
geçen hindistan cevizi aldım alırkende seni düşündüm nasıl bu lezzeti sevmez diye
ok menüyü hafta sonundan ayarla sende bende düşünmek zorunda kalmayalım gün içinde
evine geçmiş biraz öncede aradı kandilimi kutladı sağolsun kaçırmaz böyle şeyleri
Evett bu ilk degilll bana ise yariyo cok sasiriyorm ama gercek hahahaahha
Yidim mecburdumhersey bunun icindi.
Ayrica izindeyim sus bakim
haha insallahhhhh
Neeeeeeeee nedennnnafiyet bal şeker olsunşifa olsuuğnnn ben izinde değilim ama artıdayım sen simdiden sil benim sporumu
Neeeeeeeee nedennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?