- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.901
Aman aman ben yaptım siz yapmayın..eşim de kızıyo sen alıştırdin diye haklı..ay alıştırdın mı uzaklaşmak zor oluyor bende evlendikten sonra bir anneme yatılı kv alınmasın yanlız kızı uzakta yazık tek diye ona yatılı artık her gittiğimde kal diyorlardı bize sonra bir rest çektim haftasonları benim kocamla zaman geçiremiyorum beklemeyin hafta içi 1 gün gelirim diye diye 4 sene de zor alıştılar .. tek şansımda çalışıyor olmam yoksa mesafe koyamazdım hiçbirine sen yavaştan alıştır az az hep annelerde olmuyor
İviiiittttayyyyyyy ne gunlerrdi :)
Gunaydin tatlisgünaydın kızllaarrrr
gunaydin canimGünaydın kızlar..hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..
Haldir haldir evleniyo muoyy gitmeden ağrı kesici içte öle git bari düğünlerde başladı millet haldır haldır evleniyo
Cohh deli oynarim bahhhbursadayım kuzum çıkın çıkın gelinvalla ne güzel olurdu kimseyide tanımıyosunuz nasıl olsa deli gibi oynardık
koydum mesafemi artık gel gitde demiyorlarAman aman ben yaptım siz yapmayın..eşim de kızıyo sen alıştırdin diye haklı..
Yoksa @ParteMoralll gelin gizlar bize birer tabah daha pasta aldim diye elinde pasta tepsisiyle yanimiza mi geliyo
:))) relg olcamya bugun benim patlamamda böyle cildirtirimm siziii :))) ay cok hassasim kizz baa vuymaa
Tam tahmin ettigim gibimmmhahahaha yok kiz dugunde vurmam yiyin garrri derim
düğün özel gün sayılır haftalık kacamak hakkımızı orda kullanırızhahahaha yok kiz dugunde vurmam yiyin garrri derim
yemekle ilgili bişi olsun diyosunİstek şarkımız bu fasulyaa 2 bucuk liraaa..yeşillik olsun
hafif hafif hoplıcn hiç bişi yapmadnAllaaah diridi diriri
Ben yakinlarimin dugunde oturmamm oynarim.biguzel :)
Ama aslinda dahada cilginca oynamak istiyorumhunharca hahahaahahhaahahahhaahah ama iste yapamiyosun sende yapariz kmse tanimiyo diye :$
Şu gobegini attiran teyzeler varya salvarli oylr cosaruz hahaahahahhah
Diyetteyik belli edek diyosunİstek şarkımız bu fasulyaa 2 bucuk liraaa..yeşillik olsun
Ama ben çikolatali pasta yee elmalii turta yeee şarkısını isteremmmİstek şarkımız bu fasulyaa 2 bucuk liraaa..yeşillik olsun
HahahhahahAllaaah diridi diriri
Ben yakinlarimin dugunde oturmamm oynarim.biguzel :)
Ama aslinda dahada cilginca oynamak istiyorumhunharca hahahaahahhaahahahhaahah ama iste yapamiyosun sende yapariz kmse tanimiyo diye :$
Şu gobegini attiran teyzeler varya salvarli oylr cosaruz hahaahahahhah
Gunaydin canim superim benngünaydın kızlar bugün nasılsınız
14. takım olarak duruşumuz olsun di miDiyetteyik belli edek diyosun
bende iyiyim diyetin son günün deyim ama devam etmek istiyorum yediklerimi arttırarak dayanabilirsem tabiGunaydin canim superim bennsen nasilsin
Supersin canim cok guzel sonuc alicaksin eminimbende iyiyim diyetin son günün deyim ama devam etmek istiyorum yediklerimi arttırarak dayanabilirsem tabi
14. takım olarak duruşumuz olsun di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?