- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.921
olur hafta sonu illaki değişiyor pazartesi salı çarşamba yapcazSupersin canim cok guzel sonuc alicaksin eminimbu diyeti uygulayan kiz bitince tekrar yapmis devam etmis bırakmadan ama bu sefer cok az gitti falan demis iki gün beslenme seklini degisirip sonra mi yapsan alismasin vucut
Cok merak ediyorum ne kadar verdiginiolur hafta sonu illaki değişiyor pazartesi salı çarşamba yapcazponcikbirgelincik ile 3 gün normal besleneyim sonra devam edeyim tartıya ne kadar yansıcak onu bilemiyorum tüketimi listeye göre biraz arttırdım tansiyon düşmesin sonra yarın büyük gün
günaydın kuzuummm iyiyim şükür sen nasılsınngünaydın kızlar bugün nasılsınız
günaydınnnnn bebekiimmmGunaydin tatlis
gunaydin canim
he hunharca evleniyolar kar kış demedenHaldir haldir evleniyo muagajajajahahh
bende oynamayı bilmediğimden deli gibi oynarım muhtemelenCohh deli oynarim bahhh
ahahahah hayal ettimde şu anYoksa @ParteMoralll gelin gizlar bize birer tabah daha pasta aldim diye elinde pasta tepsisiyle yanimiza mi geliyobu da olabilir yani
Ama ben çikolatali pasta yee elmalii turta yeee şarkısını isteremmmkaptinn istek parca caldir hemen
ay hiç beceremem kızzz
tek tek kim ne kadar kilo vermiş anons ettiririm sizde podyumda gibi yürür boy gösterirsinizolsun tabii o kadar verdik duyurmuyak mi zayifladigimizi
bende merak ediyorumCok merak ediyorum ne kadar verdigini
Hangi birine cevap yazacagimi şaşırdığım için sadece gülecemgünaydın kuzuummm iyiyim şükür sen nasılsınn
günaydınnnnn bebekiimmm
he hunharca evleniyolar kar kış demeden
bende oynamayı bilmediğimden deli gibi oynarım muhtemelen
ahahahah hayal ettimde şu an
şarkı manidar olmalı evet
ay hiç beceremem kızzzyok kuzum akşam eve gittim ölü gbi uyumuşum hiç bişey hazırlayamadm ama bugün hafif beslencem tabi se naptınd evam mı
tek tek kim ne kadar kilo vermiş anons ettiririm sizde podyumda gibi yürür boy gösterirsinizadasasadad
şaşıttırırım öleHangi birine cevap yazacagimi şaşırdığım için sadece gülecemahahahajajhahahajahahagg
Neden sissin acaba kiz regl mi yakinbende merak ediyorumama şişkinliğim niye devam ediyor anlayamıyorum o şişlik gitse -500 gram kafadan gitcek büyük gün yarın
bence iyi kilo vericeksin ödem atıcı cay yapsaydın bugün keşkeeebende merak ediyorumama şişkinliğim niye devam ediyor anlayamıyorum o şişlik gitse -500 gram kafadan gitcek büyük gün yarın
meyve alsaydın yanına ne çıkarsa az az yersen bile dengede tutmuş olursun zatigünaydın kuzuummm iyiyim şükür sen nasılsınn
günaydınnnnn bebekiimmm
he hunharca evleniyolar kar kış demeden
bende oynamayı bilmediğimden deli gibi oynarım muhtemelen
ahahahah hayal ettimde şu an
şarkı manidar olmalı evet
ay hiç beceremem kızzzyok kuzum akşam eve gittim ölü gbi uyumuşum hiç bişey hazırlayamadm ama bugün hafif beslencem tabi se naptınd evam mı
tek tek kim ne kadar kilo vermiş anons ettiririm sizde podyumda gibi yürür boy gösterirsinizadasasadad
he 5 ay sonraGüünaydııııııınnn kızlaaarrrrrrdüğüne mi gidiyok ne zaman
ödem atıcı çay mesela ne olabilir ki burda ada çayı ıhlamur var başka yokbence iyi kilo vericeksin ödem atıcı cay yapsaydın bugün keşkeee
ben 1 günde 1 kilo verdim sen bide devam ettn 3 günn
Giniydin pincikciğimmGüünaydııııııınnn kızlaaarrrrrrdüğüne mi gidiyok ne zaman
regli 22 sinde gösteryor takvim acayip bir şişlik karnımda şiş 3 aylık kadar düşün denemedim kiraz sapı alırım aktardan hiç olmazsa yıkar demlerimNeden sissin acaba kiz regl mi yakin
ayy kiraz sapli form çayları ödemi atiyo hemen denedin mi hic
bende tek tek yetişemedgm için toplu cevaplıym ne edemHee sasırdımtoplu cevap sevmim
şu hafta sonu bi geçsinde kuzum bakayım katılırım bende belki şimdi mevlüttü duaydı menülerim bozulabilirmeyve alsaydın yanına ne çıkarsa az az yersen bile dengede tutmuş olursun zati
...
oryantal benim işim akşam eve gidiyimde azcuk göbek atayım ... devam ama dün kaçtı biraz geç yedik yemek ayla az kuruyemiş yedim fazladan bugün de bulgur pilavi var öğlene bende bişi getirmedim yanımda azcık ondan yicemazcık tavuk
...
poncikle listeye devam etcem hafta başında sende katıl zuzuzuda gelsin top 1 e oynayalım haftaya
on bilemedm işte hiç bişi yoksa sıck suyun için cubuk tarcın atıver o da faydalı hem kan şekerini dengelerödem atıcı çay mesela ne olabilir ki burda ada çayı ıhlamur var başka yok
çok eğleneceguuuukkkkhe 5 ay sonrapasta yiyecuuguuukkk
Giniydin pincikciğimm
meyve alsaydın yanına ne çıkarsa az az yersen bile dengede tutmuş olursun zati
...
oryantal benim işim akşam eve gidiyimde azcuk göbek atayım ... devam ama dün kaçtı biraz geç yedik yemek ayla az kuruyemiş yedim fazladan bugün de bulgur pilavi var öğlene bende bişi getirmedim yanımda azcık ondan yicemazcık tavuk
...
poncikle listeye devam etcem hafta başında sende katıl zuzuzuda gelsin top 1 e oynayalım haftaya
Borek yapcam ama yemek yapicam tabiyemek mi yapcan ne yapcan börek çörek değil dimi
Hahahaha kiz sen beni neyleeee itham ediyorsunnnnYoksa @ParteMoralll gelin gizlar bize birer tabah daha pasta aldim diye elinde pasta tepsisiyle yanimiza mi geliyobu da olabilir yani
Oyooyoyoyoyoy:))) relg olcamya bugun benim patlamamda böyle cildirtirimm siziii :))) ay cok hassasim kizz baa vuymaa
HahahahaahahahTam tahmin ettigim gibimmmsonra oynar eritirikkk
düğün özel gün sayılır haftalık kacamak hakkımızı orda kullanırız
yemekle ilgili bişi olsun diyosundam üstünde uneler diye düşünmüştüm ben
hafif hafif hoplıcn hiç bişi yapmadnayy ne şahane olur ama ben eşlik edemem işte kıskanırım
yaparım varsa tarçın yoksa evde yapayımbende tek tek yetişemedgm için toplu cevaplıym ne edem
şu hafta sonu bi geçsinde kuzum bakayım katılırım bende belki şimdi mevlüttü duaydı menülerim bozulabilir
on bilemedm işte hiç bişi yoksa sıck suyun için cubuk tarcın atıver o da faydalı hem kan şekerini dengeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?