Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Supersin canim cok guzel sonuc alicaksin eminim bu diyeti uygulayan kiz bitince tekrar yapmis devam etmis bırakmadan ama bu sefer cok az gitti falan demis iki gün beslenme seklini degisirip sonra mi yapsan alismasin vucut
olur hafta sonu illaki değişiyor pazartesi salı çarşamba yapcaz poncikbirgelincik ile 3 gün normal besleneyim sonra devam edeyim tartıya ne kadar yansıcak onu bilemiyorum tüketimi listeye göre biraz arttırdım tansiyon düşmesin sonra yarın büyük gün

Cok merak ediyorum ne kadar verdigini

günaydın kızlar bugün nasılsınız
günaydın kuzuummm iyiyim şükür sen nasılsınn
Gunaydin tatlis

gunaydin canim
günaydınnnnn bebekiimmm
Haldir haldir evleniyo muagajajajahahh
he hunharca evleniyolar kar kış demeden
Cohh deli oynarim bahhh
bende oynamayı bilmediğimden deli gibi oynarım muhtemelen
Yoksa @ParteMoralll gelin gizlar bize birer tabah daha pasta aldim diye elinde pasta tepsisiyle yanimiza mi geliyobu da olabilir yani
ahahahah hayal ettimde şu an

Ama ben çikolatali pasta yee elmalii turta yeee şarkısını isteremmm kaptinn istek parca caldir hemen
şarkı manidar olmalı evet
kaptinn oryantal isterim ben mezdeke olanından

listeye devam ediyor musun peki bugün
ay hiç beceremem kızzz yok kuzum akşam eve gittim ölü gbi uyumuşum hiç bişey hazırlayamadm ama bugün hafif beslencem tabi se naptınd evam mı
olsun tabiio kadar verdik duyurmuyak mi zayifladigimizi
tek tek kim ne kadar kilo vermiş anons ettiririm sizde podyumda gibi yürür boy gösterirsiniz adasasadad

Hangi birine cevap yazacagimi şaşırdığım için sadece gülecemahahahajajhahahajahahagg

meyve alsaydın yanına ne çıkarsa az az yersen bile dengede tutmuş olursun zati
...
oryantal benim işim akşam eve gidiyimde azcuk göbek atayım ... devam ama dün kaçtı biraz geç yedik yemek ayla az kuruyemiş yedim fazladan bugün de bulgur pilavi var öğlene bende bişi getirmedim yanımda azcık ondan yicemazcık tavuk
...
poncikle listeye devam etcem hafta başında sende katıl zuzuzuda gelsin top 1 e oynayalım haftaya

Hee sasırdım toplu cevap sevmim
bende tek tek yetişemedgm için toplu cevaplıym ne edem
şu hafta sonu bi geçsinde kuzum bakayım katılırım bende belki şimdi mevlüttü duaydı menülerim bozulabilir
ödem atıcı çay mesela ne olabilir ki burda ada çayı ıhlamur var başka yok
on bilemedm işte hiç bişi yoksa sıck suyun için cubuk tarcın atıver o da faydalı hem kan şekerini dengeler

kızlaar yanlız ben haftaya cuma ıstanbulda olcam orda nasıl tarılıcam kuzenimde tartı yok komşusunda var ama sabahın köründe ben tartılmaya geldim cıbıl tartılcam nasıl diyim

yemek mi yapcan ne yapcan börek çörek değil dimi
Borek yapcam ama yemek yapicam tabi
Yoksa @ParteMoralll gelin gizlar bize birer tabah daha pasta aldim diye elinde pasta tepsisiyle yanimiza mi geliyobu da olabilir yani
Hahahaha kiz sen beni neyleeee itham ediyorsunnnn
:))) relg olcamya bugun benim patlamamda böyle cildirtirimm siziii :))) ay cok hassasim kizz baa vuymaa
Oyooyoyoyoyoy
Tam tahmin ettigim gibimmm sonra oynar eritirikkk
Hahahahaahahah
sende gelinligin altinda koparsin

yaparım varsa tarçın yoksa evde yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…