- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.961
bence ev tartısı daha yi olur senin için diğerleri farklı olabiliyo eczanedekiler falan
bnde aynı oluyo o yüzden yemiyorum pek ama keske elma alsaydım yanıma cok iyi olurud hiç aklıma gelmedi
şans işibizde işin durumuna göre .. geçen sene bayram tatillerinde resmi günler sağlam izin yaptık bu sene hep hafta sonuna denk geliyor
sıcak düş alsan iyi gelir belkiOofff karnim cok agriyo yaaa bugun bana resmen eziyeeet
Düğünde diyet yapilmaz seninde oyle düşüneceğini düşündümdüBorek yapcam ama yemek yapicam tabi
Hahahaha kiz sen beni neyleeee itham ediyorsunnnn
Oyooyoyoyoyoy
Hahahahaahahah
sende gelinligin altinda koparsin
Yasasinnhe 5 ay sonrapasta yiyecuuguuukkk
En mantiklisi bu benceburdan mı götürsem yanımda giderken
CinimmmOofff karnim cok agriyo yaaa bugun bana resmen eziyeeet
Sordgun icnsagol tatlım dün oriclu idokvCanim fazla gelmiyirsun nedennn ?
Tatlım misafir geldi dun oruclucidim cokvyoeuldum orucvactim hemen camiye gittik bulasiklari yikadim hiç giremedim buraya yattım gitti bugun deoruc varCanim fazla gelmiyirsun nedennn ?
coh iyi demişinYasasinnyiyecuğukk pastayi dün esim dışarı çıktığımızda pasta aliyim didi sus ahlını oyuncak itme saglikli besleniyoh dedim iyi dimişim mi
En mantiklisi bu bencekoy bavula ne kadan yer kaplayabiliğ ki
valizin en alta koy ne olcek hem kaç kilo ile provada olduğu görmüş olursun azcık dar da diktir 1 kilo dasha vercem de2 günlük gidiyom tartımla geldim derimay zati bisürü şey götürcem hiç götüremem ben orda bi yolunu bulur tartılrıım
kuzum zaten hemen almıcam elbıseyı nısandan bı kaç gun once gıdıcem gene uzerıme gore ayarlıcaklarvalizin en alta koy ne olcek hem kaç kilo ile provada olduğu görmüş olursun azcık dar da diktir 1 kilo dasha vercem de
biliyorum kuzum sen motive ol diye şey etmiştim o 1 kiloyukuzum zaten hemen almıcam elbıseyı nısandan bı kaç gun once gıdıcem gene uzerıme gore ayarlıcaklar
9 gibi yazarım kuzum ders başlamadan .. ama akşam ne yicem bilmiyorum plansızım akşama 1 kase yoğurt yesem az mı olur acabayarın perşembe akşam menülerinizi kesin paylaşıyosunuz kızlarrrrr bugünde kimler geliyo kimler gelmiyo üşenmeden akşam sayıcam tek tek mesajları bu hafta uyarı veririm, haftaya diskalifiye haberiniz olsun
zayıflamaya niyeti olmayan en azından takımı moddan düşürmesin
ben kadına zaten demiştim küccük dikin zayıflıcem diyebiliyorum kuzum sen motive ol diye şey etmiştim o 1 kiloyu
kaç kilosun şimdiben kadına zaten demiştim küccük dikin zayıflıcem diyeolmazsa diye korkuyom 2 3 kg verdim ama sözlüme diyorum üstüme olmazsa yenisini alırsın diye hiiiiiç alamam diyo
gündüz neler yediğine bağlı bebekim eğer normal beslenirsen akşam yogurt yeter ama gündüz hafif beslenirsen ben yemek yemeni tavsiye ederim halsiz düşme iyice9 gibi yazarım kuzum ders başlamadan .. ama akşam ne yicem bilmiyorum plansızım akşama 1 kase yoğurt yesem az mı olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?