- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.081
htc71 sen hamile misin kız yok be olsa haberim olur dur benim sınavları vardı ondan izine ayrıldı bu hafta döncek diye biliyorum bennnn
aynen öyleee sıcakta dısarda gezmedigin sürece bi zorlugu yok
EE BİRİ HAMİŞ KALDI @ParteMoralll @SekerPancarii HAMİLE OLAN KİMDİ MUNTER HARİCİNDEhtc71 sen hamile misin kız yok be olsa haberim olur dur benim sınavları vardı ondan izine ayrıldı bu hafta döncek diye biliyorum bennnn
aynen öyleee sıcakta dısarda gezmedigin sürece bi zorlugu yok
FISTIK EZMEM VAR 1 LOKMACIK ALIRIM KAHVALTIDAyeme sen yeme bende fıstık yıcem
FISTIK EZMEM VAR 1 LOKMACIK ALIRIM KAHVALTIDA
ah bende ezebilseydım
amiiiinnnn kuzummmbizim icin kolay Allah işi zor olanlara yardm etsinseninkine benimkine
kız benim aklımdada hamıle dıye kalmıs sanki
EE BİRİ HAMİŞ KALDI @ParteMoralll @SekerPancarii HAMİLE OLAN KİMDİ MUNTER HARİCİNDE
he tam ben diyeceedim deryaydı diyeKIZLAR DERYA06 HAMİŞ OLANHTC DEĞİL MSJ OKUDUM ŞİMDİ
araların cok oluyo senin bence kuzum bi ara öğün için 1 elma 4 erik ble tek basına cok fazlaSABAH:
1 TOST 1 SALATALIK 1 BR SÜT Y.Y.
ARA
3 CEVİZ 1 ELMA 4 ERİK
ÖĞLEN
YARIM PORSİYON BULGUR Y.MERCİMEKLİ / YARIM TAVUK GÖĞSÜ IZGARA
ARA
T.KAHVE 1 ÇAY BARDAĞI
AKŞAM
PATLICANLI YOĞURT / 1 SALATALIK / MADEN SUYU ACIKIRSAM KIRMAK NASP OLMAYAN H.CEVİZİNİ KIRCAM
10 15 DK YÜRÜYÜŞ YAPCAM KUAFÖRE GİDİCEM YÜRÜYEREK ARAÇ YOK ORYA
görüşürüz kuzucumBEN ÇIKIYORUM ZAMAN BULURSAM AKŞAM UĞRARIM DERS MOLAMDA ÖPÜLDÜNÜZ BEBEKELR
Evet haklısın aslında öğlen 2 gibi yeyince daha da abarttımaraların cok oluyo senin bence kuzum bi ara öğün için 1 elma 4 erik ble tek basına cok fazla
bizim icin kolay Allah işi zor olanlara yardm etsinseninkine benimkine
kız benim aklımdada hamıle dıye kalmıs sanki
geldim kızlarEE BİRİ HAMİŞ KALDI @ParteMoralll @SekerPancarii HAMİLE OLAN KİMDİ MUNTER HARİCİNDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?