- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.101
nasılsınız kızlar ben bugün annemdeydim temizlik yaptık ona yardıma gittim yoruldum bayağı yazmaya fırsatım olmadı anca geldim
Ben demistim ama bak
Evet ya ama ben derya yı unutmuşum htc nin mesajlarını kontrol ettim orda gördüm ajanlık yaptım azcık: D
Evet ya ama ben derya yı unutmuşum htc nin mesajlarını kontrol ettim orda gördüm ajanlık yaptım azcık: D
Ayy pk güzel anlattiinnnKızlar slmlrrrr
Dün iftarda çok yemedim ama sonra eşim tatlıa lmştı yedim sinir oldum kendimeee hatta arıza yaptım senin yüzünden yedim diye.
Ama size harika bi tarif vericm unsuz yağsız beşamel soslu mantarlı tavuk yaptım orjinalini hiç aratmadı
Tavukları 2 yk z. Yağında kavurdum soğnla birlikte sonra mantarları ve sebzeleri ekledim ben kırmızı biber ve yeşil biberli yaptım 1 yk domitis salçası tuz karabiber kekik pulbiber artık nasl isterseniz suyunu çekene kadr pişirdim neyse gelelim light beşamel sosumuza 2 su bardağı light süte 1 tepeleme yk mısır nişastasını ekleyip çırptım sonra kıvam alana kadr pişirdim tuz ve karabiberde ekledim kaynayınca tavuklu soyenin üstüne döküp en sonda 1 su bardağı light kaşar peyniri rendeledim üstüne hopp fırına harika oldu Ramazanda yaklaşırken aklınızda olsuninstagramda beni takip etmeyi unutmayın rsim ekliyorum birbedenkucuk olarak arayın bulursunuz öptümm
Sabah simit akşam patates hmmmmmmmmBugünkü memüm çok salakçaydı sabah 3 kandil simidi oldr yağlı ve zararlıli nile bile yedim akşmda dışardaydm yemk yediler ben yemedm kızımın patateslerinden 5-6 tane yedim okadar
kaptinn tabii olmasa iyiydi ama çubuk patates kızartması ya yedim artık başka biley yemedim bukadağğğğğ şuan bizimkiler profiterol yiolar kaşığı yaladım
Nerde menulerrrrrr
Hadi bide annenle yürüyüş e çıkın nasıl şahane olur biliyon muuuu1 tabak dolu yayla çorbası
2 yk pilav 3 yk tavuk göğsü
1 kase ev yoğurdu
şimdide soda iciyorum çok şiştim
Hadi bide annenle yürüyüş e çıkın nasıl şahane olur biliyon muuuu
Oo iyi yaptın bende yanında domates salatalık biber yedim yarımşar adet bende tartıldım 72 30 çıktımSabah kahvaltı yok
Ogle: 2 dilim ekmek yarım kase çorba 1 tabak patlıcan Musakka yoğurt
Aksam: 1 tabak çorba Yoğurtlu patlicanSchonerDuft senden özendim 1 elma
Su 2 litre sporda yapcam tok tartıldim 55.6 çıktım yarından umutluyummmm
Calisiyorum diyosunannem işte kiama gelirken yürüdüm evdede boş durmadım ev işi
Ekmeksiz 1 lokma alsaydın kiznedir cektigimiz
Bnmkilerde Kıymalı yumurta yapmış tam ekmekle gömülmelik
Aaa hani tartilmicktin yarına kadarrrOo iyi yaptın bende yanında domates salatalık biber yedim yarımşar adet bende tartıldım 72 30 çıktım
Aldım mi duramam ben yaa devamı gelirdiEkmeksiz 1 lokma alsaydın kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?