- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.061
eve gidince bi tartıl bakayım esas kilon kacmış görelim akşamda hafif ye sabah kahvaltını güzel yaparsın söz bişi demicem yarınki kahvaltınaama hıııc yemedım bak oruc tutarken benlik bişey değil
eve gidince bi tartıl bakayım esas kilon kacmış görelim akşamda hafif ye sabah kahvaltını güzel yaparsın söz bişi demicem yarınki kahvaltına
harbi kaç kişiyiz takımda sen ben poncik zuzu parte listede sekerpancarı sarraf aday liste sercan ve aylin izinliay ne güzel oluuurrbakayım yarın kaç olcam ona göre hedef belirlerizpartiş bu hafta herkesten -500istemişti ama takımda resmen adını unuttugum üyeler var ne almede millet bilmiyorumama ben 500olmasa da bi 300 bekliyorum kendimden
hee devam ediyon sandımdı olsun ara vermekte güzelyokk kuzum ara verdim ben bu sene okula gitmiyorum
hee orda yok dimi pardon canısı yasahil vardıda biz mi gitmediksahil ne arar burda
he ye bi tanecik yada yarımtemem eve gidim hemen tartılıp yazcam burayakaç gündür yiyemiyom bişi sabah hep koktu canım cok tahinli pide istedi kücüklerinden yiyim mi yarın
sabaha kada oruçwcden yana sorun yok kuzum cıkıyorum, ama hastalıkta baya düşmüştü bi 400 500 gram geri geldi şimdide oruç var malum ezan geç okunuyo ondan sabahları fazla cıkıyorum tartıda
sen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcanharbi kaç kişiyiz takımda sen ben poncik zuzu parte listede sekerpancarı sarraf aday liste sercan ve aylin izinli
...
bu hırsa devam ederse bende haftaya 2 kilo verecemmayıs sonu 69 u görmüş olacam ... ben geçen hafta kaçtım pazartesi tartılmadım ama pazartesi kesin + dıydım
hee orda yok dimi pardon canısı ya
ne zor bişiAldım çayımı bir avuç da findığımı yemedim kekten..
TEBRİK EDERİM İRADENİAldım çayımı bir avuç da findığımı yemedim kekten..
hee devam ediyon sandımdı olsun ara vermekte güzel
sabaha kada oruçaz yersen akşam o da nasıl olcaksa sabit çıkarsın
he ye bi tanecik yada yarımkokmuş şimdi özenmişin oruclu oruclu olmaz yemeden
temem yarın yicemyarını iple cekiyom
%90 EMİNİM HAFTA SONU EŞİME SARMA SARDIM BENİM YÜZÜMDEN ODA DİYET YAPIYOR ACIDIM ACINACAK HALE GELDİMsen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcan
artı oldugunu düşünüyosan tartılmaman daha iyi olmş bak ben tartıldım +1,3 tüm psikolojim bozuldu
yok bizde dere var
ezanda cok geç okunuyo bide bu sene ezan saati artarak gitcek bu sene bide en uzun günde tutcaz galiba
AY BENİMDE ÖYLE AMA YEMİCEM SÖZ VERDİM KENDİME ÇOK ZORDA KALIRSAM HAFTA SONU YİRİM BELKİcok yıyemıyorum zaten ama canım cok pisss tatlı istiyoo
AY BENİMDE ÖYLE AMA YEMİCEM SÖZ VERDİM KENDİME ÇOK ZORDA KALIRSAM HAFTA SONU YİRİM BELKİ
@htc71 sen hamile misin kız%90 EMİNİM HAFTA SONU EŞİME SARMA SARDIM BENİM YÜZÜMDEN ODA DİYET YAPIYOR ACIDIM ACINACAK HALE GELDİMÇOKTA YEMEDİM AMA +SI OLDU
HTC HAMİŞ AMA ÇIKTI O LİSTEDEN GELMİYOR ZATEN MOONLİ DE PEK YOK SENAD ELAALEMİ PEK YOK ARADA ONLARI KARIŞTIRIYORUM ....
aynen öyleee sıcakta dısarda gezmedigin sürece bi zorlugu yokevet yaa cok geç okunuyo ama Allah kolaylıgını veriyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?