Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eve gidince bi tartıl bakayım esas kilon kacmış görelim akşamda hafif ye sabah kahvaltını güzel yaparsın söz bişi demicem yarınki kahvaltına

temem eve gidim hemen tartılıp yazcam buraya kaç gündür yiyemiyom bişi sabah hep koktu canım cok tahinli pide istedi kücüklerinden yiyim mi yarın

harbi kaç kişiyiz takımda sen ben poncik zuzu parte listede sekerpancarı sarraf aday liste sercan ve aylin izinli
...
bu hırsa devam ederse bende haftaya 2 kilo verecem mayıs sonu 69 u görmüş olacam ... ben geçen hafta kaçtım pazartesi tartılmadım ama pazartesi kesin + dıydım

sen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcan
artı oldugunu düşünüyosan tartılmaman daha iyi olmş bak ben tartıldım +1,3 tüm psikolojim bozuldu

hee orda yok dimi pardon canısı ya

yok bizde dere var

sen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcan
artı oldugunu düşünüyosan tartılmaman daha iyi olmş bak ben tartıldım +1,3 tüm psikolojim bozuldu

yok bizde dere var
%90 EMİNİM HAFTA SONU EŞİME SARMA SARDIM BENİM YÜZÜMDEN ODA DİYET YAPIYOR ACIDIM ACINACAK HALE GELDİM ÇOKTA YEMEDİM AMA +SI OLDU
HTC HAMİŞ AMA ÇIKTI O LİSTEDEN GELMİYOR ZATEN MOONLİ DE PEK YOK SENAD ELAALEMİ PEK YOK ARADA ONLARI KARIŞTIRIYORUM ....

@htc71 sen hamile misin kız yok be olsa haberim olur dur benim sınavları vardı ondan izine ayrıldı bu hafta döncek diye biliyorum bennnn

evet yaa cok geç okunuyo ama Allah kolaylıgını veriyo kuzum
aynen öyleee sıcakta dısarda gezmedigin sürece bi zorlugu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…