Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabahları yiyom sadece tb oda :işsiz: böyle iyi oluyo :kk77: akşamları acıkmıyom niyeyse
En gizili bende yimiyom aksam:işsiz: ben sizden gizli sporcu beslenmesi uyguluyom kendime:işsiz: bol proteinli yulafli :işsiz: cok gizil oluyo kaslanacam:kahve: yag oranimi azaltip kas oranimi cogaltacam hedefim bu :kahve: ama bilirsin ki hedeflerimi tutturmada pek başarılı digilim:kahve: ama ossundu:kahve: he de gec:kahve:

En gizili bende yimiyom aksam:işsiz: ben sizden gizli sporcu beslenmesi uyguluyom kendime:işsiz: bol proteinli yulafli :işsiz: cok gizil oluyo kaslanacam:kahve: yag oranimi azaltip kas oranimi cogaltacam hedefim bu :kahve: ama bilirsin ki hedeflerimi tutturmada pek başarılı digilim:kahve: ama ossundu:kahve: he de gec:kahve:

he sen yaparsın :KK51: biliyom:KK51:bize demiyon:tokat: gizli gizli iyice guruyacan:tokat:

:KK16:Sümbülüm:KK16:

noldu gi:sus:sus diyom aglama:tokat: yutt:tokat: bah hele:tokat:sus ses etme diyom:tokat:
Aşk böceeeemm :KK33::KK33:
öyle yapcem :KK51: sağolun efendim:KK51:
evet çalışıyorum:işsiz: nefret ediyorum cumartesilerden şuraya gelince gün bitiyo zaten :kızgın:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Dünkü yediklerimin acısını çıkardım 60 dk twist shape yaptim 563 kalori yaktim :KK73: simdi kahvalti yapcim:kk77::kahve:
Sabah tartildim 54.8 çıktım alt tarafı makarna yedim 300 geldi gri :KK47:
Bende kahvaltidan sonra spor yapiimm gitsin dimi :KK6:

he sen yaparsın :KK51: biliyom:KK51:bize demiyon:tokat: gizli gizli iyice guruyacan:tokat:
Yoh kurumucam dolgunlasacam:deli:hedef bu:deli: Spor oncesi beslenme spor sonrasi beslenme kas yıkımı felan bunlari arastiriyom:kahve: ağırlık calismasinda kaslar yırtılıyomuş eger ağırlık çalısmasından sonra kana hizli karışan protein karbonhidrat tüketirsen kas onarimi başlayıp kaslar büyüyormuş :kahve: sporla dengeli olarak bi diyet de uygularsam yağ yakarken kas oranini da arttirmiş olicim:kahve: arastirmaya devam ediyom:kahve:

Yoh kurumucam dolgunlasacam:deli:hedef bu:deli: Spor oncesi beslenme spor sonrasi beslenme kas yıkımı felan bunlari arastiriyom:kahve: ağırlık calismasinda kaslar yırtılıyomuş eger ağırlık çalısmasından sonra kana hizli karışan protein karbonhidrat tüketirsen kas onarimi başlayıp kaslar büyüyormuş :kahve: sporla dengeli olarak bi diyet de uygularsam yağ yakarken kas oranini da arttirmiş olicim:kahve: arastirmaya devam ediyom:kahve:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: bakalım daha neler öğreniciz senden :KK70:

Bendee yaa yumurta bitmeye yaklaşınca bana bi sıkıntı basiyo hemen yumurta aldiriyom bitmeden:KK70:
Hahahaha bende daha bitmeden aldiriom. Bide organik aldiriom birsuru paraa yumurtaya altindan cok para veriyok esim yetistiremiyo :D herguj 3 tane hahahahaahahahahahahahahah ikisi benim 1 i kizimin :D
SekerPancarii SekerPancarii pincircim tarif icin teşekkürler bende ne videosu istediğimi bilemiyorum :KK53::KK53: onu zaten atsanda bugun yarın yapamam kalsın şindilik :bicak:

Dünkü menüm;

Sabah
2 tb ekmeğinden tost
şekersiz çay

Öğlen
1 kase tavuk çorbası
3 köfte 3 elma dilim patitis (sulu yemekti patetsler haşlanmış gibi)
Bide fırın makarna söylemiştim 3 kaşık ama sadece bi çatal alabildim çünkü şiştim ne hikmetse :KK57:

Ara
5-6 küçük kiraz
4 erik
3 çilek

Akşam
1 kase yoğurt

@ParteMoralll senin dediğinin doğruluğuna inanıyorum bendede etkili sabah kahvaltıyı sağlam yapınca yani doyunca akşam bişey istemiyor canım :işsiz:
:KK51::KK51: ben diyiisem dinle

Bencede ağır gelir :KK70: :KK70: haftaya 550 olsun bence :KK53:
:D nolduuuuu rengin soldiiiii
Dunku ve bugun bahcede yapacagimi sporu yazarim sen merak etme beybi gotur onlar benim 100dk silinmi beyag
hahahahahahahahahahahaah

Evet benim cok sevdigim bir arkadasim vardi universitede rahmetli oldu... o tavukla pilav yerdi kaslari vardi fena.
Sonra fazla kaptirdi toz moz derken spor salonu sonra vefat ettii kalp krizinden..

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: bakalım daha neler öğreniciz senden :KK70:
Araştirmalarim divam ediyor:kahve: hatta suan arastiriyorum:kahve:hmmm:kahve:hiii hii:kahve:hiiiiii:kahve:boyle okuyom:kahve: gece spor yaptigimda spora baslamadan yulafli kurabikime fistik ezmesi sürüp yiyom sonra spor bitince gece 12 bucukda falan proteinli bisiler yiyom yumurta fistik ezmesi bazen yogurt fistik ezmesi gibi:kahve: ve inanir msn sabah hep eksi görüyom:kahve: çünkü o yediklerim kaslarimi inşa etmekle meşgul olduklarindan bana yağ yapmiyo:kahve: test ettim onayladim:mapus: ama firsat buldukca gunduz yapmaya çalışıyom sporumu:kahve:yemek konusunda daha rahat oluyo:kahve:

Araştirmalarim divam ediyor:kahve: hatta suan arastiriyorum:kahve:hmmm:kahve:hiii hii:kahve:hiiiiii:kahve:boyle okuyom:kahve: gece spor yaptigimda spora baslamadan yulafli kurabikime fistik ezmesi sürüp yiyom sonra spor bitince gece 12 bucukda falan proteinli bisiler yiyom yumurta fistik ezmesi bazen yogurt fistik ezmesi gibi:kahve: ve inanir msn sabah hep eksi görüyom:kahve: çünkü o yediklerim kaslarimi inşa etmekle meşgul olduklarindan bana yağ yapmiyo:kahve: test ettim onayladim:mapus: ama firsat buldukca gunduz yapmaya çalışıyom sporumu:kahve:yemek konusunda daha rahat oluyo:kahve:
gece 12 bucukta yedin ve - gördün :KK57::KK57::KK57:

Evet benim cok sevdigim bir arkadasim vardi universitede rahmetli oldu... o tavukla pilav yerdi kaslari vardi fena.
Sonra fazla kaptirdi toz moz derken spor salonu sonra vefat ettii kalp krizinden..
Ayy cok uzuldum o tozlar cok zararli vucut yapcam diye fazla abartmamak lazim yaa:( zaten bizler toz kullanmadigimiz icin ne kadar spor yapsak evde cok kas olmaz kibar kaslar oluşur sadece benim istedigim de o zaten fazlasi kadinsiligi alir ya:ruh: bazilari iki agirlik kaldirinca kaslanicam saniyo ama o kadar zor ki yillar gerek duzen gerek azim gerek :KK14:

gece 12 bucukta yedin ve - gördün :KK57::KK57::KK57:
Hee:kahve:valla bak 300 gr 400 gr gibi bi eksi gördüm tartida tabi az yedim bi tane yulafli biskuvime fistik ezmesi sürüp yedim sporumu yaptim 30 dk sonra sporum 1 saat suruyo sonra da yine 1 tatli kasigi fistik ezmesiylen bi kase yogurt yidim yattim:kahve: ölüm çıkmıştı sporda nasil uyudum bilmiyom 2 sn sürdü uyumam:D:D

Ayy cok uzuldum o tozlar cok zararli vucut yapcam diye fazla abartmamak lazim yaa:KK43: zaten bizler toz kullanmadigimiz icin ne kadar spor yapsak evde cok kas olmaz kibar kaslar oluşur sadece benim istedigim de o zaten fazlasi kadinsiligi alir ya:ruh: bazilari iki agirlik kaldirinca kaslanicam saniyo ama o kadar zor ki yillar gerek duzen gerek azim gerek :KK14:
Yok canim erkek di o bacaklari kollari falan cok iyiydi kasliydi pilav yapardi tavuk falan oyle besleniyodu. Sonra fazla kapildi o hani sampiyon olan kasli adamlar varya zaten onlarn yaninda falamdi sonra i duuydum olmusss. Hala bazem bakarim twtrrdan saka gibi. Ama demekki cok abarttii.. aman aklima geldi sen proteinle karbin dyncee

Back
X