- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.681
sabahları yiyom sadece tb odaAhahhahahahahha![]()
hee ekmeh yimeh biz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahları yiyom sadece tb odaAhahhahahahahha![]()
hee ekmeh yimeh biz
![]()
En gizili bende yimiyom aksamsabahları yiyom sadece tb odaböyle iyi oluyo
akşamları acıkmıyom niyeyse
En gizili bende yimiyom aksamben sizden gizli sporcu beslenmesi uyguluyom kendime
bol proteinli yulafli
cok gizil oluyo kaslanacam
yag oranimi azaltip kas oranimi cogaltacam hedefim bu
ama bilirsin ki hedeflerimi tutturmada pek başarılı digilim
ama ossundu
he de gec
![]()
Aşk böceeeemmSümbülüm
noldu gisus diyom aglama
yutt
bah hele
sus ses etme diyom
![]()
öyle yapcemsağolun efendim
evet çalışıyorumnefret ediyorum cumartesilerden şuraya gelince gün bitiyo zaten
![]()
Sabah tartildim 54.8 çıktım alt tarafı makarna yedim 300 geldi griDünkü yediklerimin acısını çıkardım 60 dk twist shape yaptim 563 kalori yaktimsimdi kahvalti yapcim
![]()
Dunku ve bugun bahcede yapacagimi sporu yazarim sen merak etme beybi gotur onlar benim 100dk silinmi beyagbiz çok geride kalmışız bugün aksilik olmazsa 3 saat yüzecem yarın yürüyüş yaparım fark atmamız lazım @sarraf @elaalemiBitmeyenUmidim
dün rejime başlamamıştım bugün başladığım için bugün paylaşmak istedimcanım sabah ki menün güzel hepsini toplu akşam yazarsan daha iyi olur
dünkü menünüde unuttun
dün rejime başlamamıştım bugün başladığım için bugün paylaşmak istedim
Yoh kurumucam dolgunlasacamhe sen yaparsınbiliyom
bize demiyon
gizli gizli iyice guruyacan
![]()
Yoh kurumucam dolgunlasacamhedef bu
Spor oncesi beslenme spor sonrasi beslenme kas yıkımı felan bunlari arastiriyom
ağırlık calismasinda kaslar yırtılıyomuş eger ağırlık çalısmasından sonra kana hizli karışan protein karbonhidrat tüketirsen kas onarimi başlayıp kaslar büyüyormuş
sporla dengeli olarak bi diyet de uygularsam yağ yakarken kas oranini da arttirmiş olicim
arastirmaya devam ediyom
![]()
Hahahaha bende daha bitmeden aldiriom. Bide organik aldiriom birsuru paraa yumurtaya altindan cok para veriyok esim yetistiremiyoBendee yaa yumurta bitmeye yaklaşınca bana bi sıkıntı basiyo hemen yumurta aldiriyom bitmeden![]()
SekerPancarii pincircim tarif icin teşekkürler bende ne videosu istediğimi bilemiyorum
onu zaten atsanda bugun yarın yapamam kalsın şindilik
Dünkü menüm;
Sabah
2 tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
Öğlen
1 kase tavuk çorbası
3 köfte 3 elma dilim patitis (sulu yemekti patetsler haşlanmış gibi)
Bide fırın makarna söylemiştim 3 kaşık ama sadece bi çatal alabildim çünkü şiştim ne hikmetse
Ara
5-6 küçük kiraz
4 erik
3 çilek
Akşam
1 kase yoğurt
@ParteMoralll senin dediğinin doğruluğuna inanıyorum bendede etkili sabah kahvaltıyı sağlam yapınca yani doyunca akşam bişey istemiyor canım![]()
Bencede ağır gelir![]()
haftaya 550 olsun bence
![]()
hahahahahahahahahahahaahDunku ve bugun bahcede yapacagimi sporu yazarim sen merak etme beybi gotur onlar benim 100dk silinmi beyag
Evet benim cok sevdigim bir arkadasim vardi universitede rahmetli oldu... o tavukla pilav yerdi kaslari vardi fena.Yoh kurumucam dolgunlasacamhedef bu
Spor oncesi beslenme spor sonrasi beslenme kas yıkımı felan bunlari arastiriyom
ağırlık calismasinda kaslar yırtılıyomuş eger ağırlık çalısmasından sonra kana hizli karışan protein karbonhidrat tüketirsen kas onarimi başlayıp kaslar büyüyormuş
sporla dengeli olarak bi diyet de uygularsam yağ yakarken kas oranini da arttirmiş olicim
arastirmaya devam ediyom
![]()
Araştirmalarim divam ediyorbakalım daha neler öğreniciz senden
![]()
gece 12 bucukta yedin ve - gördünAraştirmalarim divam ediyorhatta suan arastiriyorum
hmmm
hiii hii
hiiiiii
boyle okuyom
gece spor yaptigimda spora baslamadan yulafli kurabikime fistik ezmesi sürüp yiyom sonra spor bitince gece 12 bucukda falan proteinli bisiler yiyom yumurta fistik ezmesi bazen yogurt fistik ezmesi gibi
ve inanir msn sabah hep eksi görüyom
çünkü o yediklerim kaslarimi inşa etmekle meşgul olduklarindan bana yağ yapmiyo
test ettim onayladim
ama firsat buldukca gunduz yapmaya çalışıyom sporumu
yemek konusunda daha rahat oluyo
![]()
Ayy cok uzuldum o tozlar cok zararli vucut yapcam diye fazla abartmamak lazim yaaEvet benim cok sevdigim bir arkadasim vardi universitede rahmetli oldu... o tavukla pilav yerdi kaslari vardi fena.
Sonra fazla kaptirdi toz moz derken spor salonu sonra vefat ettii kalp krizinden..
Evet benim cok sevdigim bir arkadasim vardi universitede rahmetli oldu... o tavukla pilav yerdi kaslari vardi fena.
Sonra fazla kaptirdi toz moz derken spor salonu sonra vefat ettii kalp krizinden..
Heegece 12 bucukta yedin ve - gördün![]()
Yok canim erkek di o bacaklari kollari falan cok iyiydi kasliydi pilav yapardi tavuk falan oyle besleniyodu. Sonra fazla kapildi o hani sampiyon olan kasli adamlar varya zaten onlarn yaninda falamdi sonra i duuydum olmusss. Hala bazem bakarim twtrrdan saka gibi. Ama demekki cok abarttii.. aman aklima geldi sen proteinle karbin dynceeAyy cok uzuldum o tozlar cok zararli vucut yapcam diye fazla abartmamak lazim yaazaten bizler toz kullanmadigimiz icin ne kadar spor yapsak evde cok kas olmaz kibar kaslar oluşur sadece benim istedigim de o zaten fazlasi kadinsiligi alir ya
bazilari iki agirlik kaldirinca kaslanicam saniyo ama o kadar zor ki yillar gerek duzen gerek azim gerek
![]()