- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.721
ben gidiyorum kızlar görüşürüz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecti simdiiiiii az onceeeee seniiiiihayırbeni ürkütüyosun bak
![]()
Bgenip begenip geciyodum ama sana cevap vermeden gecemicembunu yeni gordum perdon bebekkk
Bugun biraz sersemim. Her gun sabahin korunde kalkiyorm ise gitsem tmmda evdeym uyuda cocugum bende azcik uyuym yaa bari 9da kalksn yaaaaa.
Zannediyo ki millet kizim uyuynca bende uyurum oglen 2 de uyuyp napcam ben soyleeeeeee sinirlendm![]()
hahahahaha ablanla benim dramimizBgenip begenip geciyodum ama sana cevap vermeden gecemicem
Sabah ablam da 9 da mesaj atmış napiyonuz diye uyuyoz dedim bende 7 de kalktım işte keşke bende uyuyabilsem falan dedi baya gülduydm ona da![]()
Tek başına yeter diyosunhahahahaha ablanla benim dramimizikinci cocugum sakin uysal olsa bari
bende ki çete gibi ahahahahahahahah
Tek başına yeter diyosun
Ablam in ikisi sakin ortanca fenaa sessiz sessiz hallediyo işini vallaküçük olanın tepesinden ayrılmiyo ablam tek birakamiyo çocuğu
![]()
Hiperaktif diyosunaynen bende ki fena abartiyommu diyodum ama yok herkes soyluyo nereye gitsek bizim kizin hareketlerini konusuyolar
![]()
ikinciden umutlutm sessiz sakin hahahahaha genelde ilk cocklar hareketli ikinciler agir oluyo tezim bu yonde
bende asiri hareketliyim kardesm daha agr
![]()
Artik sira sende evlende![]()
Hahahahahahaha bizde oyleymisiz hep oyuzdenHiperaktif diyosuntabi onceden g.tnde kurt var diyodular bize simdi adi degisti
Biz nişanlım la canavar gibiymisiz bizden sakinn cocuk çıkmaz![]()
Görürsün tatlım benim buraya güven inan çok iyi oluyorkeşke gitse ogünleri görebilsem
Biz uygulayacağız karar veremedik hangi listeyi yapcaz diye bizimle yaparsan 5 kişi olcaz destek oluruz birbirimizeaçıkçası gittim devam ettiremedim maddi sıkıntıdan dolayı kendim yapıcam
He yap kuzum bende yürüyüş yaptım boş parkur yoktu havuzda .... yarın da plates yapayım biz birinci olak bu hsftaevet çok gerideyiz bende yürüyemedim bu hafta oruçtan dolayı bi dün yürüdüm bi önceki gün ama bugün yarın yapabilir miyim bilmiyorum dışarı çıkamam da akşam evde spor yaparım
Günaydın tatlımGunaydin kizlar mutlu haftasonlari![]()
Diyeti bırakma kuzum bende veremiyorum gram gram gidiyor ama vermemiz lazım bebiş istiyoruz kilo verince daha kolay olacak herşey bizim için 3 4 gün sıkı tut bebeğim haftada 500 gram gitsinDunku ve bugun bahcede yapacagimi sporu yazarim sen merak etme beybi gotur onlar benim 100dk silinmi beyag
Bence şimdilik böyle diyetler yapmasın yani ben öyle düşündüm daha işin basinda çünki bi düzen oturtmasi gerekiyo zararlı şeylerden uzak durmayı ogrenmesi gerekiyo yolun basindayken böyle şok diyetler daha çok kilo aldirabilir bence önce yeme alışkanlığı sonra spor en son da duraksama dönemlerinde böyle diyetlere katılır diye düşündüm ama acebaaa yanlış mı düşündümmmm kiiiiBiz uygulayacağız karar veremedik hangi listeyi yapcaz diye bizimle yaparsan 5 kişi olcaz destek oluruz birbirimize
Hahahahahahaha bizde oyleymisiz hep oyuzden![]()
![]()
cocugun geninde var
![]()
Sizden de bir firlama tamamdir hahahaahahah
SEVİNİRİMBiz uygulayacağız karar veremedik hangi listeyi yapcaz diye bizimle yaparsan 5 kişi olcaz destek oluruz birbirimize
İNANIYORUM HAFTA SONU İNTERNETİM YOK EVDE NASIL YAZICAM PAZARTESİ YAZABİLİRİM LİSTELERİ SORUN OLURMUGörürsün tatlım benim buraya güven inan çok iyi oluyor
Pazara ozel durumsa sorun degil.İNANIYORUM HAFTA SONU İNTERNETİM YOK EVDE NASIL YAZICAM PAZARTESİ YAZABİLİRİM LİSTELERİ SORUN OLURMU
Aynen babysiAl işte bak canlı örnek te oldu elimde bi taneyandık
bari kV ye ya da anneme yakın oturayim yardım ederler afsgdgsgdhg
![]()