Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bunu yeni gordum perdon bebekkk

Bugun biraz sersemim. Her gun sabahin korunde kalkiyorm ise gitsem tmmda evdeym uyuda cocugum bende azcik uyuym yaa bari 9da kalksn yaaaaa.:dua::anne::anne::anne:
Zannediyo ki millet kizim uyuynca bende uyurum oglen 2 de uyuyp napcam ben soyleeeeeee sinirlendm:tokat:
Bgenip begenip geciyodum ama sana cevap vermeden gecemicem :D:D
Sabah ablam da 9 da mesaj atmış napiyonuz diye uyuyoz dedim bende 7 de kalktım işte keşke bende uyuyabilsem falan dedi baya gülduydm ona da :D:D:D

Bgenip begenip geciyodum ama sana cevap vermeden gecemicem :KK70::KK70:
Sabah ablam da 9 da mesaj atmış napiyonuz diye uyuyoz dedim bende 7 de kalktım işte keşke bende uyuyabilsem falan dedi baya gülduydm ona da :KK70::KK70::KK70:
hahahahaha ablanla benim dramimiz :D ikinci cocugum sakin uysal olsa bari :P bende ki çete gibi ahahahahahahahah

hahahahaha ablanla benim dramimiz :KK70: ikinci cocugum sakin uysal olsa bari :p bende ki çete gibi ahahahahahahahah
Tek başına yeter diyosun :D:D
Ablam in ikisi sakin ortanca fenaa sessiz sessiz hallediyo işini valla :D küçük olanın tepesinden ayrılmiyo ablam tek birakamiyo çocuğu :D

Tek başına yeter diyosun :KK70::KK70:
Ablam in ikisi sakin ortanca fenaa sessiz sessiz hallediyo işini valla :KK70: küçük olanın tepesinden ayrılmiyo ablam tek birakamiyo çocuğu :KK70:
:D aynen bende ki fena abartiyommu diyodum ama yok herkes soyluyo nereye gitsek bizim kizin hareketlerini konusuyolar :D :D ikinciden umutlutm sessiz sakin hahahahaha genelde ilk cocklar hareketli ikinciler agir oluyo tezim bu yonde :D bende asiri hareketliyim kardesm daha agr :D :D
Artik sira sende evlende :D

:KK70: aynen bende ki fena abartiyommu diyodum ama yok herkes soyluyo nereye gitsek bizim kizin hareketlerini konusuyolar :KK70: :KK70: ikinciden umutlutm sessiz sakin hahahahaha genelde ilk cocklar hareketli ikinciler agir oluyo tezim bu yonde :KK70: bende asiri hareketliyim kardesm daha agr :KK70: :KK70:
Artik sira sende evlende :KK70:
Hiperaktif diyosun :D tabi onceden g.tnde kurt var diyodular bize simdi adi degisti :D:D:D
Biz nişanlım la canavar gibiymisiz bizden sakinn cocuk çıkmaz :D:D

evet çok gerideyiz bende yürüyemedim bu hafta oruçtan dolayı bi dün yürüdüm bi önceki gün ama bugün yarın yapabilir miyim bilmiyorum dışarı çıkamam da akşam evde spor yaparım
He yap kuzum bende yürüyüş yaptım boş parkur yoktu havuzda .... yarın da plates yapayım biz birinci olak bu hsfta

Gunaydin kizlar mutlu haftasonlari:KK68:
Günaydın tatlım

Dunku ve bugun bahcede yapacagimi sporu yazarim sen merak etme beybi gotur onlar benim 100dk silinmi beyag
Diyeti bırakma kuzum bende veremiyorum gram gram gidiyor ama vermemiz lazım bebiş istiyoruz kilo verince daha kolay olacak herşey bizim için 3 4 gün sıkı tut bebeğim haftada 500 gram gitsin

Biz uygulayacağız karar veremedik hangi listeyi yapcaz diye bizimle yaparsan 5 kişi olcaz destek oluruz birbirimize
Bence şimdilik böyle diyetler yapmasın yani ben öyle düşündüm daha işin basinda çünki bi düzen oturtmasi gerekiyo zararlı şeylerden uzak durmayı ogrenmesi gerekiyo yolun basindayken böyle şok diyetler daha çok kilo aldirabilir bence önce yeme alışkanlığı sonra spor en son da duraksama dönemlerinde böyle diyetlere katılır diye düşündüm ama acebaaa yanlış mı düşündümmmm kiiii:KK51::KK51:

Back
X