Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahaha bende daha bitmeden aldiriom. Bide organik aldiriom birsuru paraa yumurtaya altindan cok para veriyok esim yetistiremiyo :KK70: herguj 3 tane hahahahaahahahahahahahahah ikisi benim 1 i kizimin :KK70:
:KK51::KK51: ben diyiisem dinle

:KK70: nolduuuuu rengin soldiiiii
hahahahahahahahahahahaah
Ayy organikler bek pahalı kizima aliyoz arada biz yoksa marketten hep :KK53:

Yok canim erkek di o bacaklari kollari falan cok iyiydi kasliydi pilav yapardi tavuk falan oyle besleniyodu. Sonra fazla kapildi o hani sampiyon olan kasli adamlar varya zaten onlarn yaninda falamdi sonra i duuydum olmusss. Hala bazem bakarim twtrrdan saka gibi. Ama demekki cok abarttii.. aman aklima geldi sen proteinle karbin dyncee
Yaa bu hastalik gibi bisey heralde demi kaslandikca erkekler daha cok daha cok istiyo abartmamak lazimm :olamaz:

Ben kendime de aliom tiksinirsem yemem yumurta benim icin onemli biliyisin.
Ayy annemlerin bi tane tavuğu var gittikce onun yumurtasindan yiyoz nasil lezzetli bizim burdaki organiklere pek guven olmuyo kandiriyolar insani lezzet yok ayni marketteki gibi annemlerin tavugunun yumurtasını yeyince anliyorum o cok leziz:KK51:

Günaydın bebegiiiiimmm :KK15::KK15::KK15:
bunu yeni gordum perdon bebekkk

Bugun biraz sersemim. Her gun sabahin korunde kalkiyorm ise gitsem tmmda evdeym uyuda cocugum bende azcik uyuym yaa bari 9da kalksn yaaaaa.:dua::anne::anne::anne:
Zannediyo ki millet kizim uyuynca bende uyurum oglen 2 de uyuyp napcam ben soyleeeeeee sinirlendm:tokat:

Hee:kahve:valla bak 300 gr 400 gr gibi bi eksi gördüm tartida tabi az yedim bi tane yulafli biskuvime fistik ezmesi sürüp yedim sporumu yaptim 30 dk sonra sporum 1 saat suruyo sonra da yine 1 tatli kasigi fistik ezmesiylen bi kase yogurt yidim yattim:kahve: ölüm çıkmıştı sporda nasil uyudum bilmiyom 2 sn sürdü uyumam:KK70::KK70:

o kadar spora uyu yani 2 snde :KK70: ay benım maşallahım var uyku konusunda uykuyu cok sevmem cok uyumam ama yastıga basımı koydum mu küüüüt :uykucu:

Yaa bu hastalik gibi bisey heralde demi kaslandikca erkekler daha cok daha cok istiyo abartmamak lazimm :olamaz:
Evt yaaa fizigi cok guzeldi anlam veremiyosun bazen. Oyle olmasi gerekiyomus napalim..
Ayy annemlerin bi tane tavuğu var gittikce onun yumurtasindan yiyoz nasil lezzetli bizim burdaki organiklere pek guven olmuyo kandiriyolar insani lezzet yok ayni marketteki gibi annemlerin tavugunun yumurtasını yeyince anliyorum o cok leziz:KK51:
ben aldiklarimi begeniyorm
her markayi yemem tiksinti geliyo. Yimirtaaaaaaaaaaaaa :D

o kadar spora uyu yani 2 snde :KK70: ay benım maşallahım var uyku konusunda uykuyu cok sevmem cok uyumam ama yastıga basımı koydum mu küüüüt :uykucu:
Bende oyle oglen falan asla uyumam sevmem gundu uykusunu ama gece yattim mi iki dkda uyurum gece uykusunu bek severim uykum bölünürse cok sinir olurum:D sabah da 8 bucuga kadar uyyum yiter:anne:

Back
X