Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende çok severim fabrika da patlıcan li bi yemek çıkınca senin menu diyorlar bana :KK70::KK70:

Ay evet yaa ekmege başladım mi birakamiyorummm yarın hiç tüketmicem dengelerim bakalım
Liste ye karar veremedik dimi ...
Çorba beni yıldırır onun yerine bu hafta yaptığım gibi yapmayı düşünüyorum ben 1 güne çorba veririm ama 4 gün çok

iyi akşamlar canlar bugün menüm biraz düzensiz oldu annemlere gittik dışarı gittik derken evdeki kabak kaldı ondan yiyemedim :KK70:
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
2tk tahin
yesilsogan domates salatalık

ara
1 elma

öğlen
1 bardak ayran
3yk bulgur pilavı
15 kiraz

ara
1 avuç leblebi fıstık mısır karisik

akşam 4yk menemen 1 dilim ekmek
su
2 litre 2.5 yada 3 yaparım yatana kadar
2 saatte hiç biyerde oturmadan yürüdük mağaza gezdik

iyi akşamlar canlar bugün menüm biraz düzensiz oldu annemlere gittik dışarı gittik derken evdeki kabak kaldı ondan yiyemedim :KK70:
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
2tk tahin
yesilsogan domates salatalık

ara
1 elma

öğlen
1 bardak ayran
3yk bulgur pilavı
15 kiraz

ara
1 avuç leblebi fıstık mısır karisik

akşam 4yk menemen 1 dilim ekmek
su
2 litre 2.5 yada 3 yaparım yatana kadar
2 saatte hiç biyerde oturmadan yürüdük mağaza gezdik
Ekmek bulgurRR bugün herkesler karbonhidrat a yuklenmis pazartesi facia olcak hepimiz için :D:D:D

Kızlar size sormak istedigim bi konu var
Şimdi listeye yeni giren üyeler malum 1 2 hafta sonra devamsızlık vs yapıp gidiyor bunu engellemek için neler yapabiliriz var mı fikri olan varsa cekinmeden söyledin bende büyük yaradır bu konu :KK70::KK70:
poncikbirgelincik poncikbirgelincik @ParteMoralll SchonerDuft SchonerDuft SekerPancarii SekerPancarii zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 htc71 htc71 senad senad ve ekleyemediklerimmm
ayy bilemedim ki kuzum aklima bisey gelmedi ama bırakmak isteyenide zorla tutamayız ki :bicak:ama yeni gelenlere biraz dahami ilgi gösterip üstüne dussek

Bundan sonra okadar kolay degil girmek
Uyarilarimi almayana güle güle.
Diyosunnn ama listeye girince bazilarina bişeyler oluyo bosluyo mesela alina aday listesindeyken çok iyiydi ama bak bildirim yapmadı 1 haftadir yok ve ben onu izine ayirmak zorunda kaldım sırf diskalifiye yazmamak icin. Bundan sonra ilk bildirimde direk diskalifiye mi etsek acaba

Diyosunnn ama listeye girince bazilarina bişeyler oluyo bosluyo mesela alina aday listesindeyken çok iyiydi ama bak bildirim yapmadı 1 haftadir yok ve ben onu izine ayirmak zorunda kaldım sırf diskalifiye yazmamak icin. Bundan sonra ilk bildirimde direk diskalifiye mi etsek acaba
Ama onun problemleri varya iyi yaptin bosver. Yoksa geliyodu kiz.
Gerekten kilo vermek isteyen gelir.

Ama onun problemleri varya iyi yaptin bosver. Yoksa geliyodu kiz.
Gerekten kilo vermek isteyen gelir.
İşte bildiğimiz için tolere edebiliyoruz ama mesela marul anne vardı bi dünya laf etti de gitti biliyosun herkesi de takip edemiyoruz mesela ben gelmesem bilin ki öldüm imkanı yok kacirmam cuma günlerini :KK53:

İşte bildiğimiz için tolere edebiliyoruz ama mesela marul anne vardı bi dünya laf etti de gitti biliyosun herkesi de takip edemiyoruz mesela ben gelmesem bilin ki öldüm imkanı yok kacirmam cuma günlerini :KK53:
Onu kacirdim ben gelemiyodum.
bi dunya laf edene bi dunya lafim mevcuttur buyursunlar.

Back
X