Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence şimdilik böyle diyetler yapmasın yani ben öyle düşündüm daha işin basinda çünki bi düzen oturtmasi gerekiyo zararlı şeylerden uzak durmayı ogrenmesi gerekiyo yolun basindayken böyle şok diyetler daha çok kilo aldirabilir bence önce yeme alışkanlığı sonra spor en son da duraksama dönemlerinde böyle diyetlere katılır diye düşündüm ama acebaaa yanlış mı düşündümmmm kiiii:KK51::KK51:
Hee olabilir bana nedense şok bir diyet gibi gelmedi 1.gün hariç :D yapmasın boşver

Bu diyetin listesi nerde kızlar bende bir detoks yapmak istiyorum ulaşabileceğim şeylerse bende size katılayım :kk77::KK49:

Sabah
1 tost yarım domates yarım k.biber bir parça ekmek ile tahinli pekmez
Ara yok
Öğlen
Yok
Ara
1.kase yoğurt 1kase patlıcan salatası 1 soda
Akşam
yarim kase yoğurt tbk yeşil fasulya yarım kase patlıcan salata domates salatalik k.biber süs biberi turp
Akşam yürüyüşü yaptık 45 dk. Gündüzde 130 dk yürüdüm suyu 2 lt tamamlicam yediklerimin yarısını yaktım bugün pazara tek başıma gittim 1 haftalık menü ayarladım meyvesi ile düşünün ne kadar ağır geldiğini :D

Günaydın canlar menüm
Sabah dokuzda kalktım bitki çayı ve üç kayısı yedim
Öğlen çay salata zeytin peynir yumurta
Ara Türk kahvesi şekersiz ,tarçınlı süt
Akşam çorba,salata türlu yemeği oda bi kaşık
Az gibi gibi ama güzel türlü yemeğinden yiyebilirdin baya ekmek tuketmiuosun nasılsa
Sabah
Ara yok
Öğlen
Yok
Ara
Akşam
yarim kase yoğurt tbk yeşil fasulya yarım kase patlıcan salata domates salatalik k.biber süs biberi turp
Akşam yürüyüşü yaptık 45 dk. Gündüzde 130 dk yürüdüm suyu 2 lt tamamlicam yediklerimin yarısını yaktım bugün pazara tek başıma gittim 1 haftalık menü ayarladım meyvesi ile düşünün ne kadar ağır geldiğini :KK70:
Ağırlıklı yürüyüş diyosun :D:D menu guzell bol patlicanli en sevdigimdennn :)

Evet kızlar bugünkü menüm
Sabah : dün wasa sandwich almış annem ondan yedim
Öğlen: ton balığı ve kaşar peyniri bir dilim ekmek
Akşam: bir dilim ekmek, peynir ,bir bardak süt

Sabah: 2dilim ekmek 1 kaynamis yumurta zeytin peynir domates salatalık
Ara yok
Öğle yok
Aksam 5 gibi patates kızartması ekmek ve 2 lokma börek yedim :110:
Hiç umduğum gibi olmadı bugün misafirlikte olunca bide acikmistim ne bulduysam yedim pismanim:bicak:

Sabah
Ara yok
Öğlen
Yok
Ara
Akşam
Akşam yürüyüşü yaptık 45 dk. Gündüzde 130 dk yürüdüm suyu 2 lt tamamlicam yediklerimin yarısını yaktım bugün pazara tek başıma gittim 1 haftalık menü ayarladım meyvesi ile düşünün ne kadar ağır geldiğini :KK70:
Beğendim kuzum güzel menü
Günaydın canlar menüm
Sabah dokuzda kalktım bitki çayı ve üç kayısı yedim
Öğlen çay salata zeytin peynir yumurta
Ara Türk kahvesi şekersiz ,tarçınlı süt
Akşam çorba,salata türlu yemeği oda bi kaşık
beğendim kuzu afiyet olsun akşam baya hafif :KK49:

Evet kızlar bugünkü menüm
Sabah : dün wasa sandwich almış annem ondan yedim
Öğlen: ton balığı ve kaşar peyniri bir dilim ekmek
Akşam: bir dilim ekmek, peynir ,bir bardak süt
Bol ekmekliiii akşam kahvaltilik olmuş ama ağır bi menu değil tabikii

Ara yok
Öğle yok
Hiç umduğum gibi olmadı bugün misafirlikte olunca bide acikmistim ne bulduysam yedim pismanim:bicak:
Garip olmuş akşam keptinn ama öğlen olmadığı için artı çıkmayabilirsin bence :KK52:

Ara yok
Öğle yok
Az yeseydin bari ekmek çok yiyorsun benden beter sende :D

Bu hafta böyle bol patlıcanlı geçti güzel oluyor severimde kendilerini
Bende çok severim fabrika da patlıcan li bi yemek çıkınca senin menu diyorlar bana :D:D

Az yeseydin bari ekmek çok yiyorsun benden beter sende :KK70:
Ay evet yaa ekmege başladım mi birakamiyorummm yarın hiç tüketmicem dengelerim bakalım

Back
X