- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.841
Anladım mtatlimkaptinn poncikbirgelincik zuzuzuzu1234 ben çorba diyeti vardı ya onu yapmak istemiyorum gecen yaptığım diyeti uygulamak istiyorum hedefim yarın ki kilomdan 2 kilo eksik çıkmak istiyorum
Strestenoalbilir tatlimBekledigimden çok erken regl oldum niye böyle oldu anlamadım
Duzenim bozuldu
gerçi içimden geciriyodum erken olsam da ramazan tam oruç tutsam diye ama ne bilim iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadm hiç şişlik falan da yoktu
10 a kadar çok iyiydi 10 dan sonra acıktım ama dayanıyorum eski olmayan kıyafetlerimi deniyorum olduklarını gördükçe iştahım kaçıyor yeni taktiğim buYeterli geldi mi menü ben doymazdım da bu menü ile dayanabildiysen cok iyi afiyet olsun
Az geldi bana biraz dayandıysan süpersin yarında çok eksi çıkarsın benceKızlar mnum
Sabah iki küçük dilim tost çay zeytin peynir salatalık
Öğlen süt içtim Türk kahvesi içtim arasında çok fark olmadığı için
Akşam yoğurt çorba
Yatmadan çay icecem okadwr
Haftasonu olmasına ragmen bozmamışsın guzel olmuşKızlar mnum
Sabah iki küçük dilim tost çay zeytin peynir salatalık
Öğlen süt içtim Türk kahvesi içtim arasında çok fark olmadığı için
Akşam yoğurt çorba
Yatmadan çay icecem okadwr
Eski kıyafetler ahh ahh benim 1 pantolonum kaldı gelmeyen onun dışında yok ... paket gıdalar yerine türlü yemeği çorba yoğurt türü şeyler yersen daha sağlıklı olur kahvaltı da yumurta tost yeşillik gibi seyler ... paket gidalar hücre yapımızı bozuyor10 a kadar çok iyiydi 10 dan sonra acıktım ama dayanıyorum eski olmayan kıyafetlerimi deniyorum olduklarını gördükçe iştahım kaçıyor yeni taktiğim bu
Hava değişimi birde kilo alıp veriyoruz çok normalBekledigimden çok erken regl oldum niye böyle oldu anlamadım
Duzenim bozuldu
gerçi içimden geciriyodum erken olsam da ramazan tam oruç tutsam diye ama ne bilim iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadm hiç şişlik falan da yoktu
Aynen öyle aslında sabah fiks menemen koyacağım bu gidişle yeni aşkım oEski kıyafetler ahh ahh benim 1 pantolonum kaldı gelmeyen onun dışında yok ... paket gıdalar yerine türlü yemeği çorba yoğurt türü şeyler yersen daha sağlıklı olur kahvaltı da yumurta tost yeşillik gibi seyler ... paket gidalar hücre yapımızı bozuyor
mevsimde menemenlik mevsim ama bende hafta sonu yapayım canım istedi şimdi,kAynen öyle aslında sabah fiks menemen koyacağım bu gidişle yeni aşkım o
kuzum maşallahh yaz geldi sana hareketli günler başladııSlm kızlar bahceden geleli yarim saat oldu cok yorgunu hasatim kollarim vucudum ağrıyor uc gunluk sporumu yaziyom kizlar bugun saat 9 dan aksam sekize kadar calistim ve bunu 6 saat spor olarak da yazdim yoksa cok falza spirum var adeletli olsun diye 180+360+40=580 dk dir bi yazinkaptinn
belkide kuzumStrestenoalbilir tatlim
aynen kuzum hersey etkiliyoHava değişimi birde kilo alıp veriyoruz çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?