Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende 1 beden büyük giydim canım emzirirken 2 beden buyuktu
2 beden mi sag ol cnm

Yok burdayimm mezun olcam ama kaptanligi birakmicam ensenizdeyimm

ay güldüm keşke dün olaydı

Merak etme düğün den sonra bende alır geri dönerim

Dort goz bekleyecemmm
Ben degisik kullanmadim canim her zamankinin biraz büyüğünü aldimdi
sag ol cnm benim

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar takımımızdaki bütün melek annelerin anneler günü kutlu olsun munter seni de unutmadimseninde anneler gunun kutlu olsun bebegim
Oyyy beni deunutmamis tatlisimmm cok tesekkur ederim seninde anneler gunun kutlu olsunnnn u

Gunaydin kizlar regl oldum karnim cok agriyo ve cooookk şişim bu sefer spor yapiyorum karin ağrisina cok iyi geliyo spor
Haftasonum iyi geciyodu diyet olarak aslinda ama dün anneler gununde kizim babasiyla dışarı çıkıp hediye diye dondurma ve pasta almislar beni mi düşünmüşler kendi bogazlarini bilemiyorum artik kizim kendi biriktirdigi bozuk paralardan aldi ve cok mutluydu kendi parasiyla bana hediye aldigi icin yidik ictik tabi
Cuma kilom: 52.8
Guncel kilom:54.8

Aç aç mi geziyon yoksa neden oyle olduncanimm dikmat et kendine
hafta sonu biraz yetersiz beslendim galiba sabahta kahvaltı yapmayınc böyle oldu cok kötü oldumama şimdi geçti iyiym
kurban olurum kııız büyümüşte anasına hediyeler mi alıyoo
bnde bildirim yapim dur :

kocaman gobusum var benimm

Ohh masallah yarasin bebise

Yerim ben minik prensesiikendi paraciklariyla neler almiss prensesss

Dikkat it bayilip kalacan hep benden zayif olabilmek icin yapiyon biliyom
Hee kiz bi mutlu bi heycanli görecen ben aldim anne benn diyerek

kocaman gobusum var benimm

Yerim ben minik prensesiikendi paraciklariyla neler almiss prensesss
ne güzel bişeydir dimi bende evleneyim hemen dogurcam karar verdim yaşım zaten 25 olcak tam zamanı bence 30 da da patlatırım bi tane daha ohhh miisss D
Gecmis olsunnkuzu ac kalma yersin tohatiii
sağol bebekimm aç değildim aslında sinir stresten oldu zaar daha dikktli olrum artıkınn

Dikkat it bayilip kalacan hep benden zayif olabilmek icin yapiyon biliyom
Hee kiz bi mutlu bi heycanli görecen ben aldim anne benn diyerek
yönetim binasının kapısının önüne oturup kaldım sonra ofise geldim kendimden geçmişim kustum falan
revire götürdüler bini iğne baptılar bana anniii

beenn bennnn en güzel hediyeyi ben aldııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…