- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.861
geçmiş olsun canım ya neden öyle oldugünaydın kızlaarr
sabah işe gelirken tansiyonum düşmüş revirdeydim
yeni geldim ofise baya kötü olmuştum ama şimdi iyiyim cok şükür
günaydın kuzum .. profil resmine bayılıyorum seninGünaydın kızlar..yoğun bir hafta sonundan sonra rutin günlere devam
2 beden mibende 1 beden büyük giydim canım emzirirken 2 beden buyuktu
Yok burdayimm mezun olcam ama kaptanligi birakmicam ensenizdeyimm
ay güldüm keşke dün olaydı
Merak etme düğün den sonra bende alır geri dönerim
sag ol cnm benimBen degisik kullanmadim canim her zamankinin biraz büyüğünü aldimdi
Oyyy beni deunutmamis tatlisimmm cok tesekkur ederim seninde anneler gunun kutlu olsunnnnGunaydin kizlar mutlu pazarlartakımımızdaki bütün melek annelerin anneler günü kutlu olsun munter seni de unutmadim seninde anneler gunun kutlu olsun bebegim
Aç aç mi geziyon yoksa neden oyle oldungünaydın kızlaarr
Gunaydin melegim2 beden misag ol cnm
Dort goz bekleyecemmm
sag ol cnm benim
Oyyy beni deunutmamis tatlisimmm cok tesekkur ederim seninde anneler gunun kutlu olsunnnnu
Ohh masallah yarasin bebiseBu sabah 75.2 ciktim kizlar
hafta sonu biraz yetersiz beslendim galiba sabahta kahvaltı yapmayınc böyle oldu cok kötü oldumAç aç mi geziyon yoksa neden oyle olduncanimm dikmat et kendine
kurban olurum kııız büyümüşte anasına hediyeler mi alıyooGunaydin kizlar regl oldum karnim cok agriyo ve cooookk şişim bu seferspor yapiyorum karin ağrisina cok iyi geliyo spor
Haftasonum iyi geciyodu diyet olarak aslindaama dün anneler gununde kizim babasiyla dışarı çıkıp hediye diye dondurma ve pasta almislar beni mi düşünmüşler kendi bogazlarini bilemiyorum artik kizim kendi biriktirdigi bozuk paralardan aldi ve cok mutluydu kendi parasiyla bana hediye aldigi icin yidik ictik tabi
Cuma kilom: 52.8
Guncel kilom:54.8
kocaman gobusum var benimmoh maşallahhh
Ohh masallah yarasin bebise
Gunaydin kizlar regl oldum karnim cok agriyo ve cooookk şişim bu seferspor yapiyorum karin ağrisina cok iyi geliyo spor
Haftasonum iyi geciyodu diyet olarak aslindaama dün anneler gununde kizim babasiyla dışarı çıkıp hediye diye dondurma ve pasta almislar beni mi düşünmüşler kendi bogazlarini bilemiyorum artik kizim kendi biriktirdigi bozuk paralardan aldi ve cok mutluydu kendi parasiyla bana hediye aldigi icin yidik ictik tabi
Cuma kilom: 52.8
Guncel kilom:54.8
Gecmis olsunnkuzu ac kalma yersin tohatiiihafta sonu biraz yetersiz beslendim galiba sabahta kahvaltı yapmayınc böyle oldu cok kötü oldumama şimdi geçti iyiym
kurban olurum kııız büyümüşte anasına hediyeler mi alıyoo
bnde bildirim yapim dur:
Dikkat it bayilip kalacanhafta sonu biraz yetersiz beslendim galiba sabahta kahvaltı yapmayınc böyle oldu cok kötü oldumama şimdi geçti iyiym
kurban olurum kııız büyümüşte anasına hediyeler mi alıyoo
bnde bildirim yapim dur:
Bende gobuşdeki minnik premsesi yerimmmkocaman gobusum var benimm
Yerim ben minik prensesiikendi paraciklariyla neler almiss prensesss
ne güzel bişeydir dimi bende evleneyim hemen dogurcam karar verdim yaşım zaten 25 olcak tam zamanı bencekocaman gobusum var benimm
Yerim ben minik prensesiikendi paraciklariyla neler almiss prensesss
sağol bebekimm aç değildim aslında sinir stresten oldu zaar daha dikktli olrum artıkınnGecmis olsunnkuzu ac kalma yersin tohatiii
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..günaydın kızlaarr
yönetim binasının kapısının önüne oturup kaldım sonra ofise geldim kendimden geçmişim kustum falanDikkat it bayilip kalacanhep benden zayif olabilmek icin yapiyon biliyom
Hee kiz bi mutlu bi heycanli görecen ben aldim anne benn diyerek
Nasıl da bizi anlatıyo di migünaydın kuzum .. profil resmine bayılıyorum senin
sağol kuzuumm ediyorum aslında ama bu ara cok üzüldüm cok kötü günler geçirdim herşey üst üste geldi bi tuhafım ruh gibi geziyoum..Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?