- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.881
Sen varyayönetim binasının kapısının önüne oturup kaldım sonra ofise geldim kendimden geçmişim kustum falan
revire götürdüler bini iğne baptılar bana anniii
beenn bennnn en güzel hediyeyi ben aldııımmm
bundan sonra kahvaaltı yapcam evde annemler duymad ona dua ediyom cok kızardıSen varyatam tohatliksin iki lokma yeyip oyle çıksana evden
Tabiki parası yetmemis birazcik da babam odedi anne diyoahahah
Hiçbirşey sağlığından önemli değil canım dertler geride kalıyo ama bu beden ömür boyu bizimle..sağol kuzuumm ediyorum aslında ama bu ara cok üzüldüm cok kötü günler geçirdim herşey üst üste geldi bi tuhafım ruh gibi geziyoum..
asıl siz dikkat edin kendinize cici anneler
Hee yap kahvaltini kahvalti en onemli ogunbundan sonra kahvaaltı yapcam evde annemler duymad ona dua ediyom cok kızardı
ama babası azıcık vermiş cogunu o vermişçünkü onun hediysi babasının değil
Sağol tatlım bozmayonca iyi oluyor gidiyor kilolarHaftasonu olmasına ragmen bozmamışsın guzel olmuş
Su çocukların kuruşları toplayıp hediye alması beni benden aliyoSen varyatam tohatliksin iki lokma yeyip oyle çıksana evden
Tabiki parası yetmemis birazcik da babam odedi anne diyoahahah
Coook geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et lütfen elden bize lazımsın :) daha iyi olman dilerklerimlegünaydın kızlaarr
sabah işe gelirken tansiyonum düşmüş revirdeydim
yeni geldim ofise baya kötü olmuştum ama şimdi iyiyim cok şükür
Demi düşünmeleri bile cok guzelll insan cok mutlu oluyoSu çocukların kuruşları toplayıp hediye alması beni benden aliyoküçücük guzel kalpleriyle nele düşünuyolar benim kız da öyle çaktırmıyorum ama son durak babası tabi yetmeyince..
Ooooo maşallah ben spor yapamıyorum misafirim var yaGunaydin canim iyiyim sen nasılsınspor yapiyorummmm
Yatili misafirlerin mi var canim olsun sen baya hareket ediyosundur misafileri ağırlarkenOoooo maşallah ben spor yapamıyorum misafirim var ya
öyle kuzum da işte bi kere başlamaya görsün derdin ardı arkaaaası kesilmiyo bagırasım geliyo teker teker gelin uleeenn diyeHiçbirşey sağlığından önemli değil canım dertler geride kalıyo ama bu beden ömür boyu bizimle..
o hafta sonu şehir dısına cıkcaktı ya
nilee aldrdın kendine geneHee yap kahvaltini kahvalti en onemli ogun
Hee o menim gizimin hediyesibabasi gratiste aldi hediyemi
günaydın bebekiiimmmmmGünaydın herkese
kendime cok dikkat ediyorumCoook geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et lütfen elden bize lazımsın :) daha iyi olman dilerklerimle
Nasıl da bizi anlatıyo di mi
ekmek arası köfteee patateeess en sevdiğiiimmmmhe valla ya aynı biz ona baktıkça kendi açlığıma daha çok acıyorum o ekmek arası yiyor ben yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?