- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.161
he diiysin taam sen ne dersen onu yapcam bende
ayyy daş olaciuuukkk
yorgunlukla aclık bi araya gelince tabidikkat et kendine kuzum
![]()
evet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he diiysin taam sen ne dersen onu yapcam bende
ayyy daş olaciuuukkk
![]()
Heeehe diiysin taam sen ne dersen onu yapcam bende
ayyy daş olaciuuukkk
![]()
Yeterki fırsat ossunasla kaçırmam![]()
kalk gocana kahvaltı hazrlaBugun eşim evde ağırlık çalışamam o yuzden sabah sporunu acik fazla yaptim 45simdi yimek zamani
![]()
oo birincimiz neyiz![]()
hee selcan sayesinde birinci oldunuz kız resmen tek başına bizim takımın sporunu yapmışbiz demiştikbiliyoduk
![]()
O uyur kalkar mi bu saattekalk gocana kahvaltı hazrlaadam ac mı kalsın
sonra kv oglusuma bakmıyo der
hee selcan sayesinde birinci oldunuz kız resmen tek başına bizim takımın sporunu yapmış![]()
Yeterki fırsat ossuntostu götürmüşsün
duymadim sanma
![]()
ben listemi yaparken hep tost yedim yumurtateşekkürler kuzum bu sabah bozdum ama çok kötüydüm yinede bidaha ekmek yok dikkat etmeye devam
aç ölcezevetederim ediyorum yavrum sen dikkat et asıl kendine aç gezme
![]()
o zaman pazartesi başlasın spooorrrHeeebizim neyimiz eeesikkkk
olacuuuh
![]()
kalk gocana kahvaltı hazrlaadam ac mı kalsın
hee selcan sayesinde birinci oldunuz kız resmen tek başına bizim takımın sporunu yapmış![]()
bakmadım onun ne kadar yaptığına ama bahçede işleri vardı @selcanmehmetcan tebrik ederim kuzumkalk gocana kahvaltı hazrlaadam ac mı kalsın
ben listemi yaparken hep tost yedim yumurtageldiği için bozmuş sayılmazsın bir 800 daha gideceğine 500 gitsin zorlanmadan gitsin
kızlar bişi sorcam size
eşimin dayısı ve teyzesi geldi şehir dışından teyzeyide çok severim teyzede beni sever değer verir .. eşim çarşı tarafına gelcek bugün çalışmıyor annesi de uğrarsanız bu tarafa uğrayın dicek bende her konuşmada bunu demesine kızıyorum hergün arasam hergün aynı cümle istiyor ki orya gidelim bende pek sıcak bakmam öyle şeye hergün hergün onun ablasında ne işim var kalabalık aileyiz zaten eşimde zorlamaz allah var istemiyorum desem sorunsuz eve gideriz ama ona da haksızlık mı yapıyorum o gitmek istiyor bazen ben mi abartıyorum![]()
yani o istiyosa arada bir gidebilirsin kuzum gerci böyle hergün cağırıyosalar istmeyebilirsin haklısın insan kendini mecbur hissediyo bide sürekli ısrar itici geliyo bi süre sonrakızlar bişi sorcam size
eşimin dayısı ve teyzesi geldi şehir dışından teyzeyide çok severim teyzede beni sever değer verir .. eşim çarşı tarafına gelcek bugün çalışmıyor annesi de uğrarsanız bu tarafa uğrayın dicek bende her konuşmada bunu demesine kızıyorum hergün arasam hergün aynı cümle istiyor ki orya gidelim bende pek sıcak bakmam öyle şeye hergün hergün onun ablasında ne işim var kalabalık aileyiz zaten eşimde zorlamaz allah var istemiyorum desem sorunsuz eve gideriz ama ona da haksızlık mı yapıyorum o gitmek istiyor bazen ben mi abartıyorum![]()
O uyur kalkar mi bu saattebiz yapiyoh bitiriyoh oyle uyanmis oluyo gocam
sonra tektar bide ona hazilliyom
![]()
neyse haftaya görüşürükolsunduuu olduk mu olduk![]()
valla en zoru bahce işi cidden o kadar saat iyi dayanıyobakmadım onun ne kadar yaptığına ama bahçede işleri vardı @selcanmehmetcan tebrik ederim kuzum
tövbetövbe di![]()
görüşürük gülümneyse haftaya görüşürük
valla en zoru bahce işi cidden o kadar saat iyi dayanıyo
tövbevasiyet etcem ölcemi anladıklarında agzıma künefe tıksınlar
![]()
hm olursun kuzum ara öğünden kısarsın yürürsün şu dikkatimi çekti yürüyüş vücudu şişiriyor sankiperşembe günü gidiyorum ama58le gitmek istiyodum istanbula
cumaya -700 olmam icin 58,6 olmam gerekiyo
sanmıyorum canım ben hıc oyle bısey gormedım benım yazdıgım sporların hepsi yürüyüş neden şişirsin kihm olursun kuzum ara öğünden kısarsın yürürsün şu dikkatimi çekti yürüyüş vücudu şişiriyor sanki
bende 54olayım künefe yicem dedimdi cesaret edemiyom yemeyegörüşürük gülüm
ahahahha banada sufleçok özledim
evde cıkıleta var oruclu olduğumda almıştım yapcem diye
ama yemedim
![]()