Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Elimden geldigince girmeye calisiyorum ama cok yogun calistigim icin biraz zorlaniyorum. Dünde yeni bi is görüsmem vardi eve gec geldim baya:)
hmm tm canım hayırlısı olsun inşallah :) yogun derken masa bası iş te mi calışıyoun

Kizlar evde ne tür spor yapiyorsunuz. Ben gec geldigim icin yürüyüse pek cikamiyorum ama evde bi Programm uygulamak istiyorum yardime derseniz sevinirim
kuzummm bana kalırsa en azından 69a düş ondan sonra spora başla şimdilik diyetini eksiksiz uygulamaya calış :KK51::KK51::KK51:

bakmadım onun ne kadar yaptığına ama bahçede işleri vardı BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim tebrik ederim kuzum
Listeyi goremedim ama sporun daha 2-3saatini tazmadim ama varya hasat olmusum kollarimin agrisinda evi bile temizleyemedim haahaa birinci olduk dur bi bakiyim ya kg almisim ben ya 77 kg duym 78,5 ciktim ben sok yuh ama biliyorum demedim var vucudumda bu regl donemi iyu gelmedi

Listeyi goremedim ama sporun daha 2-3saatini tazmadim ama varya hasat olmusum kollarimin agrisinda evi bile temizleyemedim haahaa birinci olduk dur bi bakiyim ya kg almisim ben ya 77 kg duym 78,5 ciktim ben sok yuh ama biliyorum demedim var vucudumda bu regl donemi iyu gelmedi
Odemim var vucudumda puff yazı değişmiş

bende :bicak: sevmediğim tatlı nadir zati :deli:
he her tatlıyı seviyon maşallah :D:D

laf arasında değil direk söyledim kız ben esirgemem lafımı söylerim :KK70: bilir beni arkadaş canlısıdır o konuda allah var rahar konuşabilirsin saygı duyar .. valla kaldı kb da evde kaldı :KK70: bizde çok taşındık ordalar diye hasta diye ama
ay bide kocasından ayrı mııı :oha: kız ben bırakamam kocamı öle tek bi başına yazık günaaahh:110:

belki bi anda iner kilon kuzum:KK58::KK58: o kadar harekete spora beslenmende güzelse eger kilo alman imkansızzz

kolay mı bahçe işi kuzum ama toplamak çok zevkli dalından koparmak taptaze biraz sık kuzum kendini drye gitmeyi düşünüyon mu ben 69 olayım gidicem 2 doktor buldum hangisi ile anlaşabilirsek ona gitcem

he her tatlıyı seviyon maşallah :KK70::KK70:

ay bide kocasından ayrı mııı :oha: kız ben bırakamam kocamı öle tek bi başına yazık günaaahh:110:
değişik kv kendi evini 10 sene kapatıp kvsi ile yaşamış bir kadın bu :D aile yapıları düzensiz o yüzden eşim annemleri babamları çok sever babamla babasından bile çok sohbet eder şakalaşır ... yazık tabi .. o yüzden onlara benzememek için uzak durmaya çalışıyorum normalleşmesin bize bunlar diye

Back
X