Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: :KK70: doncektm sonra ramazani dusundm vazgectm
:KK70: yoooook oburlerini gicik etmek icin 100 dk fazla :KK70: 100olur 200olurr solumdan kalkarsam :KK70:

ş merveden kacamak olmazki oglen arada yiyebilirsiniz.
Muz sabah daha iyi olur tabi.
:KK70: valla ben acik dondurmaya bayilirim :dondurma:
BEN ABARTIYOR OLABİLİRİM :D @keptinn GEÇEN UYARMIŞTI ARTIK TEK MEYVE YİYORUM AZCIK YİYORUM :D AÇIK DONDURMA ALTINDA KAZANDİBİ OLCAK MMM HARİKA OLUR

cok iyi anliyorum seni canim... olsun oda anlayis göstersin dimi ama sonucda esin ceker her nazini triplerini. Kus beslemekde iyi fikirmis
ÇEKİYOR AMA NEREYE KADAR ÇEKECEK BİLEMİYORUM TAVSİYE EDERİM ALERJİK DURUMUN YOKSA ... BEBEKKEN AL ELE ALIŞTIR .. BİZİMKİ GÜN DOĞUYOR YA BİZİ UYANDIRMAYA BAŞLIYOR DUYMAN LAZIM EVE GEÇ GİDEYİM AÇIK BIRAKTIM MI KIZAR NERDE KALDIN SIKILDIM DİYE ISIRIR BİRDE YILLARDIR BAKTIĞIMIZ İÇİN BEDEN DİLİNDEN ANLIYORUZ BUNLARI .. GEL DİYORUM GELİYOR GİT DEDİĞİMDE DE GİTMİYOR ŞİRİNLİK YAPIYOR

Buradan partişe sesleniyorum dön artık @ParteMoralll bitmedi mi iznin
hee o dönmüyo ama diyette yapıyo :KK51: öle karsıdan izliyo bizi ara gelip tohatlıyo :KK53::KK53:
daha aktiv olmaya calisacagim kizlar:)
anlaştıkk bebeğiimm :super:
Ödül tabi kiiiiii deee
o zaman ok tm anlaştık mantıklı bişey :super:
Bi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)
ay dondurma hiç sevmiiimm bn yaz kaçamagı anca cok fazla ayran olur :KK53::KK53:onunda zararı yok diye biliyorum:KK53:
bende ödülün zarari olmasın diye 100 dk spor yapacağız diye anlamıştım :KK48:
bende öyle anlamıştım tek olmamak ne güzelll :KK74: :D

PEMBE TAKİM:1208
MOR TAKIM:1710

ve bizzz :halay::halay: sağol @selcanmehmetcan :KK200:

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

()Keptinn:
()Senad:
(45)SekerPancarii:45
()sarraf:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

:duduk::duduk::duduk::duduk:

@sarraf seni diğer takıma aldım canım sorun yok dimi 2 kişi çıktı ordan cunku eşitlemem gerekiyodu
Hayır canım sorun yok spora devam :)

Buarada kizlar calisiyomusunuz evdemisiniz napiosuinuz evliler evli olmayanlar.
Tanisalim isterseniz:)

Ben evliyim ve calisiyorum
bende nişanlıyım 5ay sonra düğünüm var evsizim barksızım yorgunummm calışyorummm :ruh::ruh:
Bende burdayım canım :KK70: kaptinn kaptinn
kuzuum geçmiş olsuuun rabbim sifa versin inşallahh :dua: halletiniz mi hastane işlerini

PEMBE TAKİM:1208
MOR TAKIM:1710

ve bizzz :halay::halay: sağol @selcanmehmetcan :KK200:

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

()Keptinn:
()Senad:
(45)SekerPancarii:45
()sarraf:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

:duduk::duduk::duduk::duduk:

@sarraf seni diğer takıma aldım canım sorun yok dimi 2 kişi çıktı ordan cunku eşitlemem gerekiyodu

biz bu hafta 1. oluruzzz :KK51::KK51: çinkilim @senad da spor yapcak :KK51:çinkilim yapmazsa tohatı yicek:KK51::KK51::KK51:

Hayır canım sorun yok spora devam :)

bende nişanlıyım 5ay sonra düğünüm var evsizim barksızım yorgunummm calışyorummm :ruh::ruh:

kuzuum geçmiş olsuuun rabbim sifa versin inşallahh :dua: halletiniz mi hastane işlerini

biz bu hafta 1. oluruzzz :KK51::KK51: çinkilim senad senad da spor yapcak :KK51:çinkilim yapmazsa tohatı yicek:KK51::KK51::KK51:
spor yapmayanlara :tokat:
en çokta benım takımdakılere :tokat:

Buarada kizlar calisiyomusunuz evdemisiniz napiosuinuz evliler evli olmayanlar.
Tanisalim isterseniz:)

Ben evliyim ve calisiyorum
merhaba canım hoşgeldin bende evliyim çalışmıyorum evdeyim

Karaciğer hastası tatlım ya
geçmiş olsun canım

he vallah yanlız biri kaçamak yaptı dimi burya uazınca acayip etki altına giriyorum kaçamak hakkım varmış gibi hissediyorum :deli: havuç yiyorum tavşan gibi :işsiz:
ayy bana da oliyi aynisi kuzum

kaptinn kaptinn valla canım halledemedik gastroloji götürdük oda benim iş değil dedi bi daha gelecez gün bitti valla hastaneye git gel iki saat resmen ya neyse artık bir daha geliceZ

Back
X