- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.681
Ben masumumdu elime irkek eli degmemistirdi
evet soğan ile yicem yarınfasulye cok gaz yapıyor bende ama soğanlı güzel olur :) ardından rezene çayı şart :)
He tam senlikBen masumumdu elime irkek eli degmemistirdişurda bi esarbini baglayan besleme emojisi olmaliydi
Semiz otu pehh severiinn önceden yaylada bizim bahçede cikardi annem sabahları yumurtali yapardi immm ni giziillöhü öhü ben geldim
sabah
az peynir kuzukulağı salatalık kepek ekmeği 1 dilim
ara
havuç
öğlen
1 tabak buğdaylı yoğurt yanına salatalık 1 tane
ara
türk kahvesi
akşam
semiz otu kavurdum içine k.biberde ekledim yarım kase yoğurt ile yedim
4 ceviz ve 2 lokma fıstık ezmesi benim yaptığımdan
acıkırsam çilek ve süt ile idare edecem
öyle bir hayatımın olmasını isterdim ek biç topla ye ohh valla ne güzelSemiz otu pehh severiinn önceden yaylada bizim bahçede cikardi annem sabahları yumurtali yapardi immm ni giziill
Bide mantar cikardi bahçede hergün hemde biz topardik ertesi gün yine çıkardı her öğle mantar yerdiktarlamizda zaten cilek doluydu bahçede kiraz ağacı vardı ne organik yasarmişiz be
Bende çok isterdim valla kendi yaptigini yemek kadar güzel bişey yokköyle bir hayatımın olmasını isterdim ek biç topla ye ohh valla ne güzel
diğer takımlara bakayım dedim onlar daha aktif sanki bana mı öyle geldi keptinnBende çok isterdim valla kendi yaptigini yemek kadar güzel bişey yokk
Çünkü yine takım dagildi kimseler yokdiğer takımlara bakayım dedim onlar daha aktif sanki bana mı öyle geldi keptinn
Bağa mi dedinBen anlamıyorum ki niye o kadar lafa kimse takmiyo ciddiye almıyo bi biz burdayız başka kimse gelmiyo bu cuma diskalifiye edecegim kişiler var kimse k.bakmasın takım motivasyonunu düşürücek kişileri daha fazla tutamam..
Menü çok güzel vesselamöhü öhü ben geldim
sabah
az peynir kuzukulağı salatalık kepek ekmeği 1 dilim
ara
havuç
öğlen
1 tabak buğdaylı yoğurt yanına salatalık 1 tane
ara
türk kahvesi
akşam
semiz otu kavurdum içine k.biberde ekledim yarım kase yoğurt ile yedim
4 ceviz ve 2 lokma fıstık ezmesi benim yaptığımdan
acıkırsam çilek ve süt ile idare edecem
Yok bebeğim sen mazeretin olduğu halde buralardasn sürekliBağa mi dedin
Ah sağol canısı valla babam kızıyor elinden telefon düşmüyor diye gene de girmeye çalışıyorumYok bebeğim sen mazeretin olduğu halde buralardasn sürekli
teşekkür ederimMenü çok güzel vesselam
haklısın kaptanBen anlamıyorum ki niye o kadar lafa kimse takmiyo ciddiye almıyo bi biz burdayız başka kimse gelmiyo bu cuma diskalifiye edecegim kişiler var kimse k.bakmasın takım motivasyonunu düşürücek kişileri daha fazla tutamam..
Ni demekteşekkür ederim
Sen kızdırma babanı kuzum gelmisler o kdar yoldan yazikkkAh sağol canısı valla babam kızıyor elinden telefon düşmüyor diye gene de girmeye çalışıyorum
Evet hakliyim ve kızıyorum bizim emeklerimiz hevesimiz hiçe sayiliyohaklısın kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?