- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.721
TM o zaman gitmegit desende gitmim zatii
Ay öyle mi didiler yaa bak şimdi bi tereddüte kaldımdiyosun dün anamlarin oraya gittim komşu Teyze bana çok zayiflamissin didi yeter kizim yüzün gözün cukura kalır didi ama gerçekten artık yanaklarimda gitmeye başladı o yüzden 62 mi olsa diyorum
Kalabalik iyide goruyosun gelen gidiyo. Herkes yapamiyo bu sefer biz hele de ben deliriyorum. Artk yeni gelenleri tam olarak bakmiyorum cunku nasilsa gidiyolar aktifse kaale aliyorumkalabalık olsak daha mı iyi konuşacak daha çok kişi demek motivasyon demek
BendeeeEee ben soylemekten bi hal oldummmm..
Ben Ne edeemmm listelere yaz çıkart yaz cikartttttKalabalik iyide goruyosun gelen gidiyo. Herkes yapamiyo bu sefer biz hele de ben deliriyorum. Artk yeni gelenleri tam olarak bakmiyorum cunku nasilsa gidiyolar aktifse kaale aliyorum
63 nokta sıfır sıfır sıfırTM o zaman gitme
Ay öyle mi didiler yaa bak şimdi bi tereddüte kaldımsen bi 62 ol da oldun muydu sen kactin kız
Sonra ozelde biz deliriyoruzBendeee
Ben Ne edeemmm listelere yaz çıkart yaz cikarttttt
Ohh hadi cumaya 62.8 ol niye bilmiyorum da sıcak geldi bu rakam63 nokta sıfır sıfır sıfırdüz 63 oldu kuzum suan
ay evet gelip gidenleri takip etmek zor oluyor yeni gelenlerden 1 kişi kayıp zatiKalabalik iyide goruyosun gelen gidiyo. Herkes yapamiyo bu sefer biz hele de ben deliriyorum. Artk yeni gelenleri tam olarak bakmiyorum cunku nasilsa gidiyolar aktifse kaale aliyorum
Hani yaza incecik giriyodukkk hani herkes heyecanliydiiiSonra ozelde biz deliriyoruzsac bas yoluyoruz : nolduu herkes geldi nolduuuu herkes eriyodu bitiyodu
Yani goruyosunuz ben eskiden daha cok deliriyodum bu sakin halim gormezden geliyorumay evet gelip gidenleri takip etmek zor oluyor yeni gelenlerden 1 kişi kayıp zati
Yes o aklım da ve bu sefer mimlendi bendeay evet gelip gidenleri takip etmek zor oluyor yeni gelenlerden 1 kişi kayıp zati
HahahahaahhaHani yaza incecik giriyodukkk hani herkes heyecanliydiiiburası çok iyi gelicekti
regl olcam üstüne sisip en kötü sabit cikarim bu hafta napamOhh hadi cumaya 62.8 ol niye bilmiyorum da sıcak geldi bu rakam
deliren biri gerekli saç yolma amaYani goruyosunuz ben eskiden daha cok deliriyodum bu sakin halim gormezden geliyorumyoksa sac kalmaz kafamda hahahaha
Ramazan da nasıl oluyo buralar kuzu harbiiiiHahahahaahhainsillih cinim ya
Ramazan da geldiburalar yikilir
Ayy valla deme öyle keyfin kaçiiyyyregl olcam üstüne sisip en kötü sabit cikarim bu hafta napamregl olmayaydi iyiydi geçen hafta o rakamdim aldım verdim suan 63 bakalım cumaya ne olur
Yikiliyiiii yikiliyiiiiiRamazan da nasıl oluyo buralar kuzu harbiiii
Ayy valla deme öyle keyfin kaçiiyyy
deliren biri gerekli saç yolma ama
Doğru diyor beni sonradan kale aldıKalabalik iyide goruyosun gelen gidiyo. Herkes yapamiyo bu sefer biz hele de ben deliriyorum. Artk yeni gelenleri tam olarak bakmiyorum cunku nasilsa gidiyolar aktifse kaale aliyorum
bu haftayı atlatayim diğer hafta daha iyi olucak sozzzRamazan da nasıl oluyo buralar kuzu harbiiii
Ayy valla deme öyle keyfin kaçiiyyy
Oalnlarla yola devam ederiz canım başka birilerini alırız ne olacakHani yaza incecik giriyodukkk hani herkes heyecanliydiiiburası çok iyi gelicekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?