- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.761
Ben çaya dayanamiyorum yaaa hiç Allah'tan şekersiz içiyom da yoksa hep ondan kilo Alaçambende hiç icmiyorum pek sevmem aliskanligimda yok öyle bugun hiç ıcmedim dün de ıcmedim en son ne zaman içtim hatirlamiyorum kahvaltiyida caysiz yapıyorum
Bende beş de yedim vallahi acıktım yaw
evet onu da hala unutmadımAa ben açık ve şekersiz iceriimmm
Püf valla millet mecbur çünkübi ara da habire ceza vardı bi içecek reklamiyla gina geldiydi
o kimki ?Tuh Aliyar da öldü yaaa
Diriliş izliyorum ya ksotirmisim buraya da yazdımo kimki ?
Wuuuuuuuuuu bak seni gormimmmde kimi gorimmmmmCano ben bugün 64.4 çıktım -700 den fazla olacak cuma sabahı insanlah yüzde de yükselecek
bende oyleyimmmm cok halsiz oluyorm kizimla artik benHe ben ramazan da pek halsiz oluyom hele ilk günlerrrrr
Şarkıyı devam ettiremedim şu an tv de Bangir bangir Hülya Avşar reklam da şarkı söylüyo da onun sesinden
Valla öyle gecilse keşke
Iyi bari bazi kisilerde ise yariyor :)@ParteMoralll sen böyle kalori verince mutlu oluyom daha çok hirs yapıyorum
Bende yaradığı bir gerçek :)Iyi bari bazi kisilerde ise yariyor :)
Iyi geceler canimcimHerkese iyi geceler çıktım ben görüşürüz
Ara ögünlerim yok benim, yemem yani geneldeÖğle ikindi derken ara öğünde de mi sandviç yiyosun kuzum
Sen iyimissin canim ya masallahHiiiic
Ayyy
valla istersen almazein odem olmadikca ben 9.5 aldim. Tek sorunum kilolu kalmakti. Ama isteyince veriliyomus. Tek umudum 2. De yine sadece gobekli hamile olmak
Iyi gecelerHerkese iyi geceler çıktım ben görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?